Συμβουλευτική εξ Αποστάσεως

 

Αγαπημένη μου Ξένια,

Από τότε που σε γνώρισα έχει αλλάξει η ζωή. Μέσα από τις τηλεφωνικές συνεδρίες που έχουμε κάνει μου έχει αλλάξει η αυτοπεποίθηση μου. Ο τρόπος σου και η γλυκιά φωνή σου με κάνουν να χαλαρώσω και να ανοίξω την καρδιά μου, είσαι τόσο γλυκός και ανοιχτός άνθρωπος.

Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είσαι κοντά μου και που μπορώ να ανοίγω την καρδιά μου. Θέλω να είσαι πάντα καλά, εύχομαι ότι μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να βοηθηθούν και άλλοι άνθρωποι. Είσαι ένας καταπληκτικός άνθρωπος.

Με πολύ αγάπη,

Κυριακή, Ηγουμενίτσα.

Τηλεφώνησα στην Ξένια και ξεκίνησα συμβουλευτική με τηλεφωνικές συνεδρίες, μιας και μένω στην επαρχία.

Η μακρινή απόσταση δεν έπαιξε κανένα ρόλο σε μένα γιατί η Ξένια από την πρώτη στιγμή μου έδωσε την αίσθηση ενός πολύ ζεστού ανθρώπου με αγάπη και κατανόηση, με πολύ γλυκιά φωνή που ακούει τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου, απαντά στα ερωτήματά μου, εξηγεί τα όνειρά μου, με βοηθάει να βγάλω με ασκήσεις το θυμό μου, να αντιμετωπίζω τα συναισθήματά μου, να διαχειρίζομαι το άγχος μου. Μου δίνει συμβουλές για τη διαχείριση θεμάτων που προκύπτουν με τα παιδιά μου, τον άντρα μου, μιλάμε για τις φοβίες μου και τις ανασφάλειες μου, μου δίνει κουράγιο για να ξαναβρώ τη δύναμή μου και τον εαυτό μου.

Επικοινωνούμε και με email και όποτε θέλω να μιλήσουμε για ένα θέμα κλείνουμε τηλεφωνικό ραντεβού και μιλάμε. Είναι σαν ένας καλός φίλος που ακούει αυτά που έχω στην ψυχή μου, μου δίνει τρόπους να εκφράζομαι, πράγματα μόνο για μένα.

Σήμερα, νιώθω καλύτερα, πιο δυνατή, ξέρω ότι θα τα καταφέρω. Είμαι σίγουρη ότι θα βρω την ισορροπία μου.

Με πολλή αγάπη,

Μαρία, Βόλος.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook!