1. Ανακάλυψε τι σε κάνει να νιώθεις καλά, ωραία, χαρούμενα, θετικά και αισιόδοξα. Δημιούργησε και πάρε χρόνο για να συμπεριλάβεις αυτά τα πράγματα τακτικά στην ζωή σου.
  2.  Ψάξε για κάτι καλό και θετικό σε κάθε τι που σου συμβαίνει και που συμβαίνει γύρο σου… Ακόμα και αν σου πάρει λίγο ή παραπάνω χρόνο να το βρείς… Πάντα θα το βρεις, γιατί αλήθεια είναι πάντα εκεί.
  3.  Κάνε όνειρα, μεγάλα ή μικρά, βρες ένα πάθος, πωρώσου με την ζωή… Η ζωή είναι δικιά σου για να την ΖΗΣΕΙΣ και όχι μόνο για να την διαπερνάς…
  4.  Πίστεψε σε και αγάπησε τον εαυτό σου. Αν δεν ξέρεις πως, ζήτησε και δέξου βοήθεια και άρχισε να μαθαίνεις τώρα…
  5.  Δημιούργησε και όρισε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα.
  6.  Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, μην κάνεις τίποτα. Απλά δεν έχεις ακόμα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις μπροστά.
  7.  Αρνήσου να είσαι σκλάβος στον χρόνο. Αντί αυτού, εστίασε στο να νιώθεις και να ξέρεις τι είναι ο χρόνος και δες τελικά πόσο έλεγχο έχεις, από στιγμή σε στιγμή.
  8.  Πες ΟΧΙ στην κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής.
  9.  Οι τραγωδίες, οι καταστροφές και τα δράματα είναι όλα ακόμα κομμάτι της ζωής. Θρήνησε, μάθε και ζήσε δια μέσου αυτών… Πήγαινε με την ροή και ζήτησε βοήθεια για να προχωρήσεις μπροστά αν συμβεί και κολλήσεις.
  10.  Να είσαι ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ/Η με τα ζώα, τα παιδιά, τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους, τους φίλους σου, την οικογένεια σου, τους ξένους και φυσικά τον εαυτό σου… Επέλεξε να ζεις με καλοσύνη και αγάπη. ♥