Όλες οι πληροφορίες , τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται και αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν αντικαθιστούν τη σωστή ιατρική διάγνωση και θεραπεία .

Η Ξένια Αηδονοπούλου λειτουργεί πάντα μέσα στο πλαίσιο των παραμέτρων μιας συμπληρωματικής, ολιστικής και εναλλακτικής προσέγγισης της υγείας και ως εκ τούτου, δεν κάνει ιατρική διάγνωση, ούτε συνταγογραφεί φάρμακα ή παρενέβη στη θεραπεία ενός γιατρού, αλλά λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά με κάθε και όποια ιατρική θεραπεία κρίνεται αναγκαία ή και που ήδη εφαρμόζονται από τον πελάτη.

Οι θεραπείες και οι πρακτικές Αυτογνωσίας που αναφέρονται στην ιστοσελίδα δεν αντικαθιστούν ιατρική ή ψυχιατρική αγωγή όπου και όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Αν σας παρακολουθεί γιατρός και παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα, σας παρακαλούμε να μην σταματήσετε να παίρνετε τα φάρμακά σας χωρίς να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού/των γιατρών σας.

Ιατρικοί όροι που αναφέρονται στις σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου αναφέρονται σε ήδη διαγνωσμένες καταστάσεις και η εναλλακτικές, ολιστικές και συμπληρωματικές θεραπείες που αναφέρονται δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν την ιατρική καθοδήγηση από το γιατρό σας ή από άλλον ιατρικά εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, με τους οποίους θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε για συμβουλές αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες για την υγεία σας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την επαγγελματική ιατρική φροντίδα σας ή κατάσταση της υγείας σας, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε το κατάλληλο γιατρό.

Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη αν αποφασίσετε να αυτοθεραπεύσετε ή να θεραπεύσετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκαλείται ως άμεσο ή έμμεσο αποτέλεσμα της χρήσης ή κακής χρήσης των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα ή μέσω των θεραπειών και των συμβουλών που προσφέρονται εδώ.

Σύνδεσμοι σε εξωτερικές ιστοσελίδες προσφέρονται μόνο για ενδιαφέρον και δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο οποιασδήποτε εξωτερικής ιστοσελίδας και συνδέσμου που τοποθετούμε στην ιστοσελίδα μας.