Καλωσορίσατε στον χώρο μας…

Χώρος για θεραπεία, χώρος για χαλάρωση, χώρος και χρόνος για να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου…

Ο χώρος βρίσκεται πολύ κεντρικά, στην Κυψέλη, στην Αγίου Μελετίου 42, δύο τετράγωνα πάνω από την Πατησίων/28η Οκτωβρίου. Οι τρόποι για να έρθει κανείς ποικίλουν και τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας είναι πολλά!

Για περισσότερες λεπτομέρειες και χάρτη της περιοχής δείτε την σελίδα επικοινωνία.

Προς θεραπευτές:

Ο χώρος διατίθεται προς ενοικίαση για μία μέρα την εβδομάδα ή για κάποιες ώρες την εβδομάδα όπως επίσης και κάποιες ώρες τα Σαββατοκύριακα. Είναι ιδανικός χώρος για ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες και για μικρά σεμινάρια ή μικρές συγκεντρώσεις θετικών ( φιλοσοφία, οικολογία, δικαιώματα ζώων, κτλ. κτλ. ) και θεραπευτικών ομάδων.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με ένα μικρό ψυγείο, φίλτρο νερού, βραστήρα, κρεββάτι για μασάζ, τηλέφωνο και ίντερνετ και έχει δύο δωμάτια για θεραπείες, ένα πιο μεγάλο με παρκέ πάτωμα που χωράει μέχρι και 10 άτομα περίπου ( με πτυσσόμενες καρέκλες ή στο πάτωμα με μαξιλάρια ) και ένα πιο μικρό και ζεστό δωμάτιο με μοκέτα στο πάτωμα για τις ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες.

Αν είσαι άνθρωπος θετικός, επαγγελματικός και αγαπάς και θέλεις να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου και θα ήθελες να δουλέψεις σε έναν θετικό, πολύχρωμο, ανεξάρτητο και λειτουργικό χώρο παρακαλώ εποικινώνησε μαζί μου!