Ο ενεργειακός καθαρισμός χώρου είναι μια συνεδρία που γίνεται σε κατοικίες και εργασιακούς χώρους, καθαρίζει τον χώρο έτσι ώστε η ενέργεια να ρέει ελεύθερα και ομαλά μέσα στον χώρο και βοηθάει τους ανθρώπους, προϊόντα και ιδέες μέσα στον χώρο αυτόν να κινούνται ελεύθερα, δημιουργικά και δυναμικά. Μπορεί να βοηθήσει στο να αυξηθεί η οικογενειακή και προσωπική αρμονία όπως επίσης και η επαγγελματική αρμονία και τα κέρδη στις επιχειρήσεις.

Να δώσω ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό:

Έκανα μια συνεδρία σε μια επιχείρηση, που ανήκε σε δύο γυναίκες συνεταίρους, η οποία πήγαινε αρκετά καλά αλλά όχι καταπληκτικά. Αν και οι δύο θέλανε να είναι οικονομικά ανεξάρτητες και να έχουν την δικιά τους επιχείρηση και η μία από αυτές ήδη είχε μια άλλη επιχείρηση δικιά της, αυτή η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν φαινόταν να είναι ακριβώς αυτό που θέλανε και για αυτό δεν πήγαινε τόσο καλά. Είχαν αποφασίσει να της δώσουν άλλον έναν χρόνο και μετά να αποφάσιζαν αν θα έβγαζε αρκετό κέρδος για να αξίζει να την κρατήσουν. Επειδή μια από τις κοπέλες μόλις είχε κάνει rebirthing μαζί μου, μου ζήτησαν να τους καθαρίσω τον χώρο ενεργειακά για να αρχίζουν να κινούνται τα πράγματα.

Μέσα σε δύο εβδομάδες μετά τον καθαρισμό είχαν αποφασίσει να πουλήσουν την επιχείρηση! Το να βρουν αγοραστή στην αρχή φαινόταν να είναι ένα δύσκολο πράγμα και ότι θα έπαιρνε πολύ χρόνο αλλά τελικά δεν ήταν πρόβλημα καθόλου διότι θυμήθηκαν το προφανές! Είχαν μια φίλη που ενδιαφερόταν για το αντικείμενο και που ήταν μάλιστα συχνή επισκέπτρια στο κατάστημα για την οποία αυτή η ευκαιρία ήταν τέλεια και στην οποία τώρα ανήκει αυτός ο χώρος. Έχει ήδη εξελιχθεί σε μια επιτυχή επιχείρηση στην οποία η ίδια βάζει πολύ αγάπη, ενέργεια και δημιουργικότητα. Αυτό μας δίνει ένα παράδειγμα για το πόσο τέλεια μπορούν να δουλεύουν τα πράγματα όταν οι άνθρωποι και οι χώροι ρέουνε ελεύθερα και αρμονικά.

Οι χώροι στους οποίους ζούμε και δουλεύουμε επηρεάζονται από εμάς και μας επηρεάζουν σε καθημερινή βάση και αν δεν καθαρίζονται σε ενεργειακό και υλικό επίπεδο τακτικά τότε ζούμε με όλα τα παλιά μας ενεργειακά αποτυπώματα, μαζί και με τα παλιά ενεργειακά αποτυπώματα όλον των ανθρώπων που ζούσαν ή δούλευαν εκεί πριν από εμάς. Είναι φυσικό ότι κάποια στιγμή, αυτό γίνεται ασφυκτικό και ότι δεν αφήνει να υπάρχει ελευθερία κίνησης και φρεσκάδα. Μια Συνεδρία Καθαρισμού Χώρου δημιουργεί χώρο για να έρθουν καινούργια ενέργεια και πράγματα στα μέρη που ζούμε και εργαζόμαστε καθώς και στις ζωές μας.

Σε πρακτικό επίπεδο αυτή η Συνεδρία εμπεριέχει και οδηγίες για να τοποθετηθούν τα έπιπλα, τα αντικείμενα, τα χρώματα και οι υλικές πλευρές του χώρου όσο πιο γίνεται αρμονικά και τον καθαρισμό χώρου σε ένα πιο λεπτό δονητικό επίπεδο. Μια ολοκληρωτική αναγέννηση για τα κτίρια.