Εντυπώσεις…

Οι ευχαριστημένοι και θεραπευμένοι πελάτες, το οξυγόνο μου… ♥

Με δικά τους λόγια…

Χαίρομαι που σε γνώρισα και σε εμπιστεύτηκα. Είσαι μαγική. Ευχαριστώ.

Αργυρό, Κόρινθος

Νιώθω περίφημα, δυνατή και φιλόσοφος και πάντα σε σκέφτομαι γιατί όλα είναι ( εν μέρει :)) χάρη σε σένα!

Έφη, Αθήνα.

Έχω πολλά νέα – νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και κάνω πολλά καινούργια πράγματα. Το Rebirthing λειτουργεί!

Μάρω, Αθήνα.

Rebirthing με την Ξένια. Αναγέννηση.

Όπως έρχεται η άνοιξη ανεπαίσθητα, απορροφά τα σάπια φύλλα και βγαίνουν οι πρώτοι πράσινοι βλαστοί, έτσι και μ’ αυτές τις τεχνικές, φεύγουν ήσυχα πρότυπα που δεν χρειαζόμαστε, φωτίζονται θετικά αναμνήσεις και καταστάσεις και “τακτοποιείται” το παζλ της προσωπικής μας περιπέτειας…

Αποκτάς άνετη πρόσβαση στον εσωτερικό σου πλούτο, και χαλαρή αισιοδοξία στην καθημερινότητα σου. Δέχεσαι τη ζωή όπως είναι και είσαι πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου. Η διακριτική και προσεκτική παρουσία της Ξένιας, σε βοηθάει στο ταξίδι.

Ανυπομονώ για τη συνέχεια.

Άννα Π., Αθήνα.

Μετά από 8 μήνες ψυχανάλυση βρήκα μερικά εσωτερικά μπλοκαρίσματα που είχα, οπού δεν με άφηναν να λειτουργώ όπως ήθελα.

Έμαθα για το Rebirthing και αμέσως αισθάνθηκα ότι ήταν το επόμενο βήμα που θα με βοηθούσε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

Κάνοντας Rebirthing με την Ξένια άρχισα να είμαι πιο ήρεμη και να βλέπω τη ζωή μου πιο θετικά. Διώχνω τα παλιά και αφήνω χώρο για καινούργια πράγματα. Πήρα δύναμη και αυτοπεποίθηση όπως επίσης και αισιοδοξία. Έρχομαι πιο συχνά σε επαφή με τη δύναμη μου και τη διοχετεύω πιο σωστά και όχι άσκοπα. Επίσης αντιστάθμισα τις ισορροπίες μου σαν άνθρωπος ώστε να μπορώ να επεμβαίνω στη ζωή μου πιο θετικά και αποτελεσματικά χωρίς τον φόβο που είχα.

Πιστεύω στην Ξένια και στην δουλειά της.

Με εκτίμηση και ευχαριστώ στην Ξένια,

Ντέπη, Αθήνα

Το Rebirthing για μένα ήταν κάτι άγνωστο και όπως καταλαβαίνετε ήμουν επιφυλακτική. Είμαι όμως ανοιχτή για καινούργια πράγματα και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Έχω δουλέψει πολλά χρόνια τον εαυτό μου, το Rebirthing με την Ξένια όμως είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μια εμπειρία απίστευτη. Ήμουν πολύ πιεσμένη στη ζωή μου! Προσπαθούσα βέβαια να ισορροπήσω τα πράγματα, να βάλω προτεραιότητες αλλά μάταια… η πίεση όλο και μεγάλωνε.

Όταν έκανα μία συνεδρία Clearing, Healing and Balancing και από το πρώτο μόλις Rebirthing, “ως δια μαγείας” και ενώ τίποτε δεν είχε αλλάξει τριγύρω μου, εγώ ένιωθα πιο ανάλαφρη, σαν να απελευθερώθηκα, σαν να απεγκλωβίστηκα!! Τα δύσκολα έγιναν πιο αντιμετωπίσιμα. Γενικώς είδα όλη μου τη ζωή από μια διαφορετική σκοπιά.

Μέσα σε ένα μήνα κατάφερα να προχωρήσω επαγγελματικά και να ηρεμήσω συναισθηματικά. Νιώθω μια δύναμη, μια ευεξία και μια ζωντάνια… Νιώθω ότι άδειασα κάποια βαριά πράγματα που με έπνιγαν και αντιμετωπίζω και απολαμβάνω όλα τα καινούργια που έρχονται κάθε φορά.

Θέλω να σε ευχαριστήσω Ξένια, γιατί με αυτό που έγινε εγώ αναζωογονήθηκα, νιώθω κύρια του εαυτού μου και της ζωής μου ( δεν ξέρω αν έχω ξανανιώσει έτσι ). Αντιμετωπίζω τα δύσκολα και απολαμβάνω τις χαρές.

Σε αγαπώ πολύ,

Σταυρούλα, Αθήνα

Έχω κάνει 2 Rebirthing με την Ξένια μέχρι τώρα.

Στο πρώτο ήμουν επιφυλακτική. Δεν ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί, αλλά κατά την διάρκεια άρχισα να αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο και να αισθάνομαι μια γλυκιά εμπειρία… Στο τέλος αισθανόμουν μια τεράστια αίσθηση ήρεμης δύναμης… Τα όνειρα που είδα τα πρώτα βράδια αμέσως μετά, ήταν πολύ βαθιά και άγγιζαν κάποιες πτυχές μέσα μου που ήξερα ότι έπρεπε να διευθετηθούν. Στην συνέχεια αισθανόμουν πιο έτοιμη και πιο συνειδητοποιημένη για κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν.

Το δεύτερο Rebirthing έγινε σε μια περίοδο μεγάλης έντασης και ήταν μια πολύ απελευθερωτική εμπειρία. Ένιωσα απίστευτη ανακούφιση και στην συνέχεια ένιωθα ανάλαφρα σαν να είχε φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου. Αισθάνθηκα να έρχομαι σε μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό μου και έκανα πράγματα που με γέμιζαν ευτυχία, ηρεμία και βαθιά συγκίνηση.

Δύο υπέροχες εμπειρίες, η μια διαφορετική από την άλλη με τόσα διαφορετική μηνύματα για μένα. Ανυπομονώ να κάνω το τρίτο!

Ευχαριστώ την Ξένια που είναι τόσο γλυκιά και υποστηρικτική και που κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μου με βοηθάει να κάνω μεγάλα βήματα για την κατάκτηση των ονείρων μου!

Σοφία, Αθήνα

Είναι εντυπωσιακό πόσο εύκολα το Rebirthing φέρνει στην επιφάνεια παλιά ξεχασμένα τραύματα και πληγές, ώστε αυτά να μπορέσουν να αναγνωρισθούν και να επουλωθούν.

Η γλυκιά στοργή και το ειλικρινές ενδιαφέρον της Ξένιας βοηθά τα μέγιστα στη θεραπεία αυτή.

Την ευχαριστώ ολόψυχα.

Ευτυχία, Αθήνα

Η ενέργεια της Ξένιας ήταν για μένα καταλυτική.

Έρεε μέσα μου ήρεμα, θεραπευτικά, άλλοτε ζεστή, άλλοτε δροσερή, μεταμορφωνόταν στη δική μου ποιότητα ενέργειας αποκαλύπτοντας μου πράγματα. Την ευγνωμονώ.

Σωτηρία, Αθήνα

Ξένια μου, χίλια ευχαριστώ που βοηθάς και παρηγορείς εμένα και την μητέρα μου. Είσαι θαυμάσια, υπέροχη, και εσύ και η Petrene, ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για όλα και τις δυο σας!

Πίστευα ότι ήμουν χαζή και για αυτό δεν μπορούσα, τώρα είμαι ελεύθερη και χαρούμενη. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά.

Χριστίνα, Αθήνα

Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα.Mου ανοίγεις καινούργιους ορίζοντες ελευθερίας και ξυπνάς την ομορφιά και την αλήθεια που έχω μέσα μου.

Γιάννης, Αθήνα

Η συνεδρία χθες ήταν πραγματικά υπέροχη.

Ήρθα πολύ στεναχωρημένος και θυμωμένος και έφυγα χαρούμενος και χαλαρός. Επίσης σήμερα νιώθω καλύτερα, όσο πιο πολύ φως απλώνουμε τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα…

Οι συζητήσεις μας και το Rebirthing μαζί σου με έχουν προχωρήσει σημαντικά στην αυτογνωσία μου.

Βασίλης, Αθήνα

Οι διακοπές μου ήταν υπέροχες και νιώθω καλά. Νομίζω ότι μικρές αλλαγές στον τρόπο σκέψης μου είναι πιο πολύτιμες από χιλιάδες βιβλία, συζητήσεις κτλ. Έχει να κάνει με το να βλέπεις, να βάζεις το φως στο σωστό σημείο της ψυχής σου.

Βαγγέλης, Αθήνα

Η Ξένια Αηδονοπούλου είναι μια εκλεκτή εναλλακτική θεραπεύτρια και ένας υπέροχος άνθρωπος. Κατάφερε μέσα σε 4 συνεδρίες να με ανακουφίσει από χρόνιους πόνους ( περιαρθρίτιδα, ημικρανίες, αυχενικό σύνδρομο ) και με βοήθησε να ανακαλύψω μέσα μου μια δύναμη, που έβαλε χρώμα και ελπίδα στην ζωή μου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να την ευχαριστήσω θερμά για ότι έχει κάνει.

Γεωργία, Αθήνα

Το Rebirthing με οδήγησε σε μια διαδικασία Αριστοτελικής κάθαρσης της σωματικής και ψυχικής τραγωδίας της ζωής μου, βοηθώντας με να αφήσω πίσω μου πολλά άχρηστα συσσωρευμένα τμήματα της. Ευχαριστώ που ήρθε στη ζωή μου στην κατάλληλη στιγμή.

Στην γνώμη μου η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν είναι μια αρρώστια με την κλασική έννοια. Είναι μια κατάσταση που αρχίζει από μικρά προβλήματα τα οποία μαζεμένα μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρή παράλυση. Ευχαριστώ την καλή μου τύχη που γνώρισα το Rebirthing με την Ξένια που με βοήθησε να αντιμετωπίσω αυτά και να διατηρώ τον εαυτό μου σε σταθερή κατάσταση χωρίς φάρμακα.

Ευφροσύνη, Αθήνα

Η συνάντησή μου με την Ξένια ήταν μία πολύ καλή συγκυρία, που μου έδωσε τη δυνατότητα αφ’ ενός να γνωρίσω έναν άνθρωπο έντιμο και ευγενή με υπερευαίσθητες κεραίες αντίληψης και αφ’ ετέρου να εφαρμόσουμε μαζί την τεχνική του Rebirthing, η οποία είχε εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της συνειδητότητάς μου και στην αυτό-βελτίωσή μου.

Αντιλαμβάνομαι τη θετική επίδραση όλης της θεραπείας στη βελτίωση της υγείας μου.

Ξένια, σ’ ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια που μου πρόσφερες και μου προσφέρεις.

Με την αγάπη μου,

Στίβυ, Αθήνα

Γεια σου Ξένια, τι κάνεις;

Έχει περάσει πολύς καιρός και συγνώμη που δεν επικοινώνησα μαζί σου αλλά μέσα σε λίγους μήνες έγιναν τόσο πολλά που δεν έχουν γίνει όλη μου την ζωή! Με τις εξετάσεις και με τον χωρισμό των γωνιών μου ήμουν συνέχεια σε άλλους κόσμους και προσπαθούσα να κρατήσω τον εαυτό μου πολυάσχολο για να μην καταρρεύσω. Τώρα όμως επανήλθα και μπορώ να πω ότι αν δεν είχα έρθει σε σένα δεν νομίζω ότι θα άντεχα. Έχω πολύ δύναμη μέσα μου τώρα και χαίρομαι την ζωή μου, αίσθημα που δεν είχα νιώσει ποτέ. Όταν ξαναέρθω Ελλάδα θα μιλήσουμε από κοντά.

Να περνάς καλά, φιλιά,

Σελήνη, Αθήνα

Μετά την συνάντηση μου με την Ξένια, νιώθω καταπληκτικά, πολύ καλύτερα, τα μάτια μου φαίνονται καλύτερα από εκείνη την ημέρα… Πραγματικά νιώθω ο εαυτός μου ξανά.

Έχω μείνει έκπληκτη, δεν περίμενα να νιώσω έτσι και δεν ήξερα τι να περιμένω. Εκατομμύρια ευχαριστώ στην Ξένια και στην Πετρίν… Είσαι φανταστική δασκάλα. Όπως λες,”μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις” και εφόσον βάλεις την ενέργεια σου εκεί, σίγουρα θα πετύχει. Και πέτυχε.

Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σας ευχαριστήσω… με αγάπη,

Ίντι, ΗΠΑ

Πραγματικά πιστεύω στην δουλειά που κάνει η Ξένια.

Έχει επιδράσει θετικά σε μένα και στην ζωή μου ακόμα και από το πρώτο ραντεβού. Νιώθω ότι οι πάντες μπορούν να επωφεληθούν από αυτού του είδους θεραπεία. Πραγματικά είναι προσγειωμένη, πρακτική και πολύ διορατική.

Κυριακή, Αθήνα

Η αλήθεια είναι πως ότι και να πω εγώ για αυτό το υπέροχο σπάνιο άνθρωπο και την μοναδική καταπληκτική θεραπεύτρια είναι πολύ λίγο.Γνώρισα την Ξένια και δοκίμασα την θεραπεία της στην πιο άσχημη φάση της ζωής μου.

Από πολύ μικρή, είχα πολλά άλυτα προβλήματα στην ζωή μου.Στα 18 μου χρόνια πήρα 67 κιλά παραπάνω ( από 53 κιλά που ήμουνα έγινα 120 κιλά! ). Η μια αρρώστια διαδεχόταν την άλλη, όλα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Ότι και να πω, η κόλαση που έζησα μέχρι τα 30 μου χρόνια, δεν περιγράφεται. Τα νιάτα μου τα πέρασα ξαπλωμένη, μόνη, τρομαγμένη, χοντρή, με φάρμακα, πόνους και με πολλά άλλα τεράστια προβλήματα, μισώντας τον εαυτό μου.

Ώσπου μια καλή μέρα, η μητέρα μου, με το ζόρι, επέμενε να πάω σε έναν ψυχολόγο και εγώ για να της κάνω την χάρη πήγα… Πήγαμε στην Ξένια. Αυτή την φορά, αυτή τη μια και μοναδική φορά, η τύχη μου χαμογέλασε στο πρόσωπο της Ξένιας. Γνώρισα μια καταπληκτική θεραπεύτρια και έναν σπάνιο άνθρωπο, μοναδικό, που ενδιαφέρθηκε αληθινά και που με βοήθησε, όχι απλώς σαν θεραπεύτρια αλλά σαν φίλη μου. ( Δεν είμαι φίλη της που τα λέει αυτά για να την διαφημίσει! Είμαι ένας άνθρωπος ειλικρινής που πραγματικά μια φορά στην ζωή της συνάντησε ένα τόσο καλό άνθρωπο και μια τόσο ταλαντούχα θεραπεύτρια! )

Μαζί μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει πολλά. Για να ακριβολογήσω, με τις θεραπείες της με ώθησε να αγαπήσω και να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και έμαθα πτυχές μου που δεν γνώριζα! Γνώρισα και είδα μια άλλη ζωή κι αυτό μου έδωσε δύναμη και θάρρος. Μου έδιωξε τους πόνους, ψυχικούς και νοητικούς, το άγχος, τις αρρώστιες. Με βοήθησε να σκεφτώ σωστά και να ανακαλύψω τι ήταν αυτό που μου προκαλούσε ύψο-φοβία, φόβο για το σκοτάδι, για τους άντρες… Με βοηθάει στην δουλειά μου. Να οργανωθώ, να σπουδάσω, να αναπτύξω τα ταλέντα μου. Με βοηθάει να καταλάβω εύκολα και γρήγορα πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν καταλάβαινα. Επέμενε για κάποια θέματα και είχε δίκαιο. Με βοήθησε να βρω την αιτία που δεν αδυνάτιζα τόσα χρόνια… Οι συμβουλές της για την διατροφή και την άσκηση την σωστές είναι ανεκτίμητες. Οι άνθρωποι δεν με απεχθάνονται πια, με αγαπούν! Με βρίσκουν ενδιαφέρον άτομο!

Ένα από τα βασικότερα που κάνει η Ξένια είναι ότι σου μαθαίνει πως να κάνεις αυτοθεραπεία, έτσι ώστε όταν δεν είναι εφικτό να βρεθείς μαζί της σε συνεδρία, μπορείς να εργαστείς μόνος σου μέχρι να συναντηθείτε πάλι από κοντά. Η Ξένια είναι πάντα δίπλα σε αυτούς που θεραπεύει με αληθινό ενδιαφέρον. Eίναι ειλικρινείς, ευγενική, έξυπνη και έχει χρυσή καρδιά. Με βοήθησε να καταλάβω στη ζωή ότι όλα εξαρτώνται και από εμάς τους ίδιους! Η αυτοπεποίθηση, η θέληση και η αποφασιστικότητα μας συμβάλουν στην πραγματοποίηση των στόχων μας!

Με τον χαρακτήρα της και τις θεραπείες της, η Ξένια με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου που τον μισούσα. Επίσης να διώξω τους φόβους μου, να βρω αγάπη από τους άλλους και να βρω σωστούς ανθρώπους για τις σπουδές μου. Ένιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα και άνοιξε το μυαλό μου. Η θεραπεία δεν είναι χρονοβόρα, ακόμα και η αυτοθεραπεία που έμαθα απαιτεί μόνο λίγο χρόνο και είναι εύκολη. Τώρα είμαι 32 χρονών και είμαι άλλος άνθρωπος! Πολύ πιο αδύνατη, πιο χαρούμενη, υγιής, το μέλλον μου αισθάνομαι να διαγράφεται λαμπρό από όλες τις απόψεις!

Όλα τα χρωστάω σε μια θεραπεύτρια που κάνει πολλά, είναι ο φύλακας άγγελος μου!

Χριστίνα, Αθήνα

Τον Ιούλιο έκανα θεραπεία εξ επαφής στα μάτια μου με την Ξένια!

Μέχρι την ημέρα αυτήν τα μάτια μου ήταν πολύ κουρασμένα και η όραση μου θολή. Τότε θαυματουργά, μια εβδομάδα μετά την συνεδρία, δεν υπήρχε πόνος, δεν υπήρχε θολούρα, δεν υπήρχαν πονοκέφαλοι…

Πολλά ευχαριστώ στην Ξένια!

Γεωργία, Αθήνα

Ομολογώ πώς το Rebirthing και η Ξένια ήρθε στην ζωή μου την πιο κατάλληλη στιγμή!

Ήμουν εντελώς απελπισμένη, είχα φτάσει πια στα όρια μου. Αντιμετώπιζα πάμπολλα προβλήματα, οικονομικά, οικογενειακά και υγείας, τα οποία με συνέθλιβαν. Προσπαθώντας μάταια να βρω μια λύση, είχα πάθει υπερκόπωση και κατάθλιψη. Οι φοβίες μου μαζί με το έντονο άγχος και την εσωτερική υπερένταση που μου προκαλούσαν είχαν δημιουργήσει ένα αδιαπέραστο τείχος γύρω μου, αφήνοντας με εντελώς ανήμπορη κι αδύναμη, μην έχοντας κουράγιο να προχωρήσω ούτε βήμα.

Με το Rebirthing, εντελώς κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου, να πάρω αποφάσεις που ήταν αδιανόητες για μένα, όπως το να αφήσω το πατρικό μου στο νησί που έμενα, να μείνω στην Αθήνα μόνη μου, να μάθω να φροντίζω τον εαυτό μου, εγώ ή ίδια να μην φοβάμαι πια… Πολλά διλήμματα και πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν μέσα μου και μπόρεσα να δω τι πρέπει να κάνω για να προοδεύσω αληθινά. Σιγά-σιγά άρχισα να έρχομαι σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μου και τις ανάγκες του. Χάρη στο Rebirthing έμαθα να ζω για να ευχαριστήσω εμένα και όχι τους άλλους, όπως με είχαν μάθει να κάνω. Αυτό ήταν μια υπέροχη αίσθηση ελευθερίας.

Πολλά και θερμά ευχαριστώ στην Ξένια, που έφερε την μέθοδο αυτή στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν άνθρωποι που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μαρία, Αθήνα

«Μην ψάχνεις πια αλλού, εδώ είναι το ταξίδι»…

Ήταν το τραγούδι που έπαιζε το ραδιόφωνο όταν έκλεισα το πρώτο ραντεβού μου με την Ξένια! Το θεώρησα καλό οιωνό. Η πραγματικότητα όμως φαίνεται να ξεπερνάει και την πιο καλπάζουσα φαντασία. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω την συγκίνηση που ένοιωσα, τη στοργή αλλά και την μετέπειτα αισιοδοξία.

Οι στόχοι και τα όνειρα μου για το μέλλον έχουν πάψει να αποτελούν μέρος μια γενικότερης φιλολογικής συζήτησης και έχουν μπει ήδη στη διαδικασία υλοποίησης τους. Το Rebirthing σε πλημμυρίζει με αγάπη, χαρά, δύναμη και αισιοδοξία και επειδή το ταξίδι με οδηγό την Ξένια είναι συναρπαστικό, ανυπομονώ για τις επόμενες συνεδρίες…

Ξένια μου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο. Θα τα πούμε καλύτερα από κοντά… Να είσαι καλά!

Γιάννης, Αθήνα

Το κοριτσάκι που δεν ήταν πουθενά: Μία Ιστορία Θεραπείας

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι που δεν ήταν ούτε εδώ, ούτε εκεί. Έτσι απλά, δεν ήταν πουθενά. Κάθε πρωί σηκωνόταν, πλυνόταν, ντυνόταν και πήγαινε στο λούνα παρκ. Κάθε μέρα έπαιρνε ένα εισιτήριο, έμπαινε μέσα, στεκόταν ήσυχο σε μια γωνιά και έβλεπε τα παιδάκια που έπαιζαν, μάλωναν, έτρεχαν, γελούσαν και κάπου- κάπου έκλαιγαν.

Με τον καιρό έμαθε να χαίρεται με την χαρά των άλλων και σιγά σιγά να ζει μέσα από τους άλλους. Κάποιες φορές μάλιστα, έμπαινε τόσο έντονα σε αυτήν την φαντασία της, που εξαφανιζόταν από τη δική μας διάσταση και μπερδευόταν τόσο που νόμιζε πως ζούσε. Για αυτό οι άλλοι της έγιναν πολύ σημαντικοί και για αυτό έκανε ότι μπορούσε ώστε οι άλλοι να είναι καλά, έπρεπε οι άλλοι γύρω της να είναι καλά…

Φυσικά και ήθελε να ανέβει στα παιχνίδια. Αλλά πώς; Κάτι αόρατο σταματούσε το κοριτσάκι μας, κάτι τόσο δυνατό που άρχιζε πια να πιστεύει ότι ήταν κάτι υπερφυσικό και αφέθηκε στην μοίρα της.

Στην αρχή βέβαια έκανε το σωστό που έπρεπε να κάνει: πίεζε τον εαυτό της αφόρητα, και το κατάφερνε αυτό είναι αλήθεια για μεγάλα διαστήματα. Μετά αποτραβιόνταν στην γωνιά της μάζευε δυνάμεις και ελπίδα, προσπαθούσε ξανά και τα κατάφερνε όλο και λιγότερο. Η μαμά της δεν αντιλαμβανόταν τίποτα από όλα αυτά, γιατί αν έβλεπες λογικά και αντικειμενικά το όλο θέμα, η κόρη της έπρεπε να νοιώθει μια χαρά. Τι της έλλειπε πια; Όλα τα είχε. Μετά από πολλή σκέψη και ατέλειωτα ξενύχτια διαπίστωσε πως ίσως έφταιγε εκείνη που δεν την πίεζε αρκετά και όποτε το θυμόνταν την πίεζε όσο μπορούσε και με κάθε τρόπο.

Μερικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν. Δεν είχε σημασία ο τρόπος τους, σημασία είχε ότι από καθαρό ανθρώπινο ενδιαφέρον την πίεσαν λιγουλάκι, για το καλό της, για να ξυπνήσει, ώσπου βαρέθηκαν. Κάποιοι την ταρακούνησαν, πάντα για το καλό της, ώσπου κουράστηκαν. Κάποιοι την θεώρησαν σνομπ, γιατί δεν τους έπαιζε. Κάποιος μάλιστα, της πρότεινε ως μόνη λύση να αρχίσει ψυχοθεραπεία. Δεν λέω… ήταν όντως λίγο κουφή η συμπεριφορά της, αλλά πάλι… ανατομία ψυχής… και πετάμε ότι δεν συμφωνεί με το βιβλίο του Δρ. Επαΐοντα… και προκρούστειες μέθοδοι σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή;

Ώσπου μια μέρα το κοριτσάκι που δεν ήταν πουθενά, γνώρισε ένα άλλο κοριτσάκι μικροκαμωμένο, με απίθανα αδύνατο σώμα, με έντονη παρουσία και ενέργεια και δύναμη και διαίσθηση και εν-συναίσθηση και θετική αύρα και θετική σκέψη και πορτοκαλιά νύχια. Πορτοκαλιά νύχια!!! «Πρωτότυπο!», σκέφτηκε το κοριτσάκι μας που η αισθητική της ήταν από κλασσική έως λίγο συντηρητική. Το κορίτσι που αγαπούσε το πορτοκαλί χρώμα της είπε διάφορα θετικά, αλλά το κοριτσάκι μας δεν τα πολύ-πίστεψε «αφού δεν υπάρχω, πώς ξέρει ποια και πως είμαι;». Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα αυτά τα άκουγε πολύ ευχάριστα.

Κάποια μέρα μάζεψε όλο το κουράγιο της και της είπε μια ξεχασμένη ιστορία, που την απασχολούσε βέβαια αρκετά, αλλά σιγά τώρα παλιού ουρανού χαλάσματα όπως έλεγε και η γιαγιά της, να έτσι της ήρθαν κάποια πράγματα στο μυαλό, παιδιάστικες ιστορίες, κάτι από το σχολείο και μάλιστα το δημοτικό, αιώνες πριν… Της έκανε εντύπωση το ενδιαφέρον με το οποίο άκουσε την ξεχασμένη ασήμαντη ιστορία, οι ερωτήσεις της, οι δικές της απαντήσεις και το πώς αυτή η ιστορία μπλέχτηκε με το σήμερα. Και όμως τώρα βρίσκονταν πίσω, αιώνες πριν το τώρα, αλλά ήταν και τώρα. Μπερδεμένα πράγματα. Ευτυχώς που η άλλη ήξερε τι έκανε και έτσι αφέθηκε.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι, αν δεν τα σκουπίσεις, τα δάκρυα μπορούν να κυλούν μέχρι το στήθος χωρίς να προλάβουν να εξατμιστούν. Ίσως όταν τελικά τα καταφέρνουν να βρουν μια σχισμή μέσα στον χρόνο… Ένοιωσε την φαντασία της από αναπηρία να γίνεται δύναμη. Αντί να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μπει στην διάσταση των άλλων, κάποιος μπήκε επιτέλους στην δική της διάσταση. Τόσο απλά, τόσο εκπληκτικά απλά. Σε αυτήν την διάσταση όμως συνέβη κάτι πρωτόγνωρο: το κοριτσάκι που δεν ήταν πουθενά, άρχισε να φαίνεται και να υπάρχει!

Όταν η Ξένια μου είπε να ανοίξω τα μάτια μου το πορτοκαλί δωμάτιο ήταν πολύ φωτεινό. Δεν είπα τίποτα για ενέργεια και καταλύτη, είπα απλά «σε ευχαριστώ, τα καταφέραμε»… Ένιωθα διαφορετικά, αλλιώτικα, παράξενα, άγνωστα. Όταν έκλεισα την πόρτα πίσω μου ήξερα μόνο πως είχα κάνει το πρώτο βήμα.

Μυρτώ Αφροδίτη, Αθήνα

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την σύντομη αλλά πολύτιμη βοήθεια σού.

Νομίζω ότι είσαι πολύ καλή σε αυτό που κάνεις και θα σε προτείνω στους φίλους μου.

Με τις καλύτερες ευχές,

Νικόλας, Αθήνα

Ξένια, η Άννα είμαι, ήθελα να σε ρωτήσω αν πέρα από την απελευθερωτική κουβέντα που κάναμε έκανες κάτι άλλο χωρίς να το καταλάβω! Νιώθω πολύ διαφορετικά, έχω περάσει πολλούς μεγάλους δρόμους με μια δύναμη νέα μέσα μου, σε ευχαριστώ.

Άννα, Αθήνα

Η συζήτηση με την Ξένια εμπνέει ηρεμία και μια πίστη για τον εαυτό σου. Το Rebirthing ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Κατά τη διάρκειά του, ένιωθα απίστευτη ενέργεια. Στο τέλος ήμουν σαν παιδί με ήσυχη καρδιά και μυαλό. Είναι μια εμπειρία που δε θα ξεχάσω και σίγουρα θα επαναλάβω.

Σ’ ευχαριστώ, Ξένια!

Ιωάννα, Αθήνα

Γεια σου Ξένια! Ήθελα να σου πω τα νέα μου…

Aυτές τις μέρες ένιωσα μια καινούργια δύναμη για να κάνω πράγματα και επιτέλους να νοιάζομαι για τον εαυτό μου με έναν αληθινό τρόπο… είναι μια καινούργια αίσθηση και μια καινούργια αρχή… εσύ βέβαια τα ξέρεις αυτά ήδη αλλά για μένα είναι μια αποκάλυψη…

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου…

Μαρία, Αθήνα

Κλαίω σπάνια, ακόμα και σε περιπτώσεις μεγάλου πόνου, όσο και να θέλω, τα δάκρυα δεν κατεβαίνουν…Έχω δουλέψει με το σώμα μου πολύ, με άλλες τεχνικές και έκανα και δύο χρόνια “Βιοσύνθεση” αλλά και πάλι δεν μπορούσα να κλάψω όπως ήθελα.

Το Rebirthing με την Ξένια είναι κάτι μαγικό, πήγα πολύ βαθιά, σε σύντομο διάστημα και εξεπλάγην όταν συνειδητοποίησα ότι έκλαιγα, κάτι που θέλω χρόνια να κάνω και δεν μπορώ. Είναι κάτι έξω από την λογική μας, είναι μαγικό…

Ευχαριστώ Ξένια ξέρω ότι σε έστειλε ο Θεός να με βοηθήσεις.

Ελένη, Αθήνα

Γεια σου Ξένια, ήθελα να σε ευχαριστήσω.

Ήταν υπέροχο! Ο Μάνος μου είπε Χρόνια Πολλά! [ επειδή το “Rebirthing” μοιάζει με την λέξη “birthday” – δηλαδή, ημέρα γενεθλίων… – στα Αγγλικά… ]. Πάω να τρέξω τώρα…

Λίζα, Αθήνα

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα, κάνεις την διαφορά στην ζωή μου, μου δίνεις δύναμη και ελπίδα, σε ευχαριστώ, σου εύχομαι ότι καλύτερο και περιμένω με χαρά να τα πούμε σύντομα.

Μαρία, Λευκάδα

Είναι σαν να έφυγαν δέκα χρόνια στρες και βάρος από την ζωή μου!

Γεωργία, Κύπρος

Αγαπητή Ξένια, ήθελα να σου πω ότι επιτέλους κατάφερα να χωρίζω μετά από 5,5 χρόνια σχέσης! Χωρίς προετοιμασία, χωρίς να έχω σχεδιάσει στο μυαλό μου να το κάνω… Έτσι αυθόρμητα και απλά.

Ένιωθα να πνίγομαι και του είπα ότι όλο αυτό το καιρό, αυτή τη σχέση τη τραβάμε από τα μαλλιά για να προχωρήσει… Επίσης του είπα ότι και οι δύο ζούμε μια νοσηρή κατάσταση και δεν φαντάζομαι να προτιμάει να είναι κάπου έτσι χάλια από το να είναι μόνος του. Αυτός το αρνήθηκε βέβαια αλλά ξέρω ότι βαθιά μέσα του συμφωνεί μαζί μου σε αυτό.

Φοβόμουν πως θα τον έβλεπα την άλλη μέρα στη δουλειά κουρέλι, γιατί σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις τον έβλεπα κουρέλι και όπως καταλαβαίνεις γινόμουν και εγώ χάλια μες στην στεναχώρια και την λύπη και ξαναγύριζα… Σήμερα όμως τον είδα καλά. Όχι τρελά κέφια, αλλά ούτε και το χάλι που αντίκριζα άλλες φορές.

Είναι ένα τεράστιο βήμα για μένα στην τωρινή φάση της ζωής μου, βλέπω ότι κάτι μέσα μου αλλάζει προς το καλύτερο – έχω θάρρος και δύναμη που δεν ήξερα ότι είχα…

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα… Με αγάπη,

Άννα, Αθήνα

Καλησπέρα Ξένια μου! Τι να σου πρωτοπώ…

Ένας χείμαρρος λες και βγαίνει από μέσα μου… Νιώθω να με αγαπώ πολύ, υπερβολικά όμως… Νιώθω ερωτευμένη με τα πάντα τριγύρω μου… Απολαμβάνω τις όμορφες στιγμές μου. Τις αφήνω να έρθουν. Στον χορό πιστεύω ότι έχω αρχίσει να απελευθερώνομαι… Τεράστια αλλαγή.

Η κόρη μου με βλέπει να χαμογελάω, να έχω ενέργεια, γελάμε μαζί περισσότερο… Και μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται περισσότερο από ποτέ. Νιώθω ότι αφήνω τον εαυτό μου να ζει το τώρα και όχι μόνο για το μετά… ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε, να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου… Πως θα το κάνω δεν ξέρω ακόμα αλλά νιώθω ότι μπορώ. Και σήμερα ακόμα έγιναν πράγματα… βήματα…

Σε ευχαριστώ για όλα!

Άννα Τ., Αθήνα

Ξένια, η συνάντηση σήμερα ήταν τέλεια.

Σε ευχαριστώ.

Έφη, Κύπρος

Για μένα, το Rebirthing με την Ξένια ήταν σαν να αδειάζω έναν υπερβολικά γεμάτο τενεκέ σκουπιδιών που ξεχείλιζε και που ήταν γεμάτος με αρνητικά συναισθήματα.

Ο κύκλος της εσωτερικής καταπίεσης έχει ολοκληρωθεί – τελείωσε εδώ! Είμαι εδώ και πάλι! Σήμερα είπα ναι σε μια πρόσκληση να βγω έξω το βράδυ στην οποία είμαι σίγουρη ότι πριν θα έλεγα όχι!

Άλισον, Κύπρος

Η εμπειρία του Rebirthing ήταν για μένα μια πραγματική Αναγέννηση.

Μια πνοή αισιοδοξίας και θετικότητας φύσηξε στη ζωή μου και με πλημμύρισε μια αίσθηση δύναμης και επιτυχίας. Νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου, πιο δυνατή και έτοιμη να προχωρήσω στη ζωή μου, απαλλαγμένη από φόβους του παρελθόντος.Είναι μια εμπειρία ξεχωριστή που πρέπει να βιώσει ο καθένας που θέλει να ξεφύγει από τα εμπόδια που μπλοκάρουν την προσωπική του ανάπτυξη και ευτυχία.

Χαίρομαι που ήρθες στη ζωή μου και που ήμουν έτοιμη να ανοιχτώ και να βιώσω αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία.

Σε ευχαριστώ, με αγάπη,

Έφη, Κύπρος

Γενικά ενδιαφέρομαι για τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και έχω κάνει διάφορα σεμινάρια μάλαξης, ήχο-θεραπείας, ρείκι, κλπ.

Γνώρισα την Ξένια πριν λίγο καιρό και αποφάσισα να δοκιμάσω και το Rebirthing. Πραγματικά είναι μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα σε όλα αυτά που είχα δοκιμάσει πριν.

Η Ξένια σε καθοδηγεί με απαλότητα και φροντίδα σε ένα εκπληκτικό ταξίδι αυτοκάθαρσης. Είναι μία υπέροχη αίσθηση δύναμης και ευεξίας που έρχεται με φυσικό τρόπο, χωρίς να το πιέσεις… γίνεται μια απελευθέρωση. Στο τέλος των συνεδριών ένιωθα τόσο καλά που ήθελα να βγω να τρέξω, να πηδήξω, να χορέψω από την ενέργεια… Είχα πολύ καιρό να νιώθω παρόμοια.

Πολλά πράγματα έχουν παρουσιαστεί από τότε που το έκανα και ακόμα συνειδητοποιώ τις αλλαγές που εξελίσσονται μέσα μου και γύρω μου. Είδα όνειρα, συνάντησα καταστάσεις και πρόσωπα που ήταν σημαντικά για μένα… Σε όλα αυτά, η Ξένια με βοήθησε να καταλάβω και να ξέρω τι χρειαζόμουν για να βαδίσω καλύτερα το δρόμο μου.

Το Rebirthing είναι όντως σαν αναγέννηση, μια καταπληκτική εμπειρία, την οποία συνιστώ θερμά σε όλους θέλουν να αλλάξουν βαθιά προς το καλύτερο τους εαυτούς τους.

Αντώνιο, Αθήνα

Είναι πολλές οι λέξεις που θα ήθελα να γράψω για να περιγράψω αυτό που ένιωσα κάνοντας με την Ξένια το πρώτο μου Rebirthing

Συγκλονιστικό, Απίστευτο, Μαγικό, Δυνατό, Υπέροχο, Τρυφερό, Λυτρωτικό……….

Ευγνωμοσύνη και Ευχαριστώ είναι λίγο για όλα αυτά που νιώθω!!!!!!

Σ΄ Αγαπώ, σε φιλώ,

Βάσω, Αθήνα

Έχω πειστεί για την θεραπευτική αξία αυτού του συστήματος. Αποφάσισα να δοκιμάσω αυτή τη θεραπεία σε μια φάση στη ζωή μου που προσπαθούσα να λύσω διάφορα προβλήματα υγείας, κυρίως μέσω της διατροφής. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν ήταν αρκετό και χρειαζόμουν μια μέθοδο για να με βοηθήσει να καθαρίσω συναισθηματικά μπλοκαρίσματα…

Η πρώτη συνεδρία Rebirthing με την Ξένια ήταν για μένα μια πολύ έντονη εμπειρία αφού βίωσα να φεύγουν αρκετά συναισθηματικά βάρη. Η Ξένια συμβάλει στην όλη διαδικασία με αρκετή ευαισθησία και διορατικότητα.

Μετά την πρώτη συνεδρία ένιωσα πολύ ανάλαφρος και έφυγα με μια πραγματικά ανανεωμένη διάθεση. Η δεύτερη συνεδρία και η τρίτη είχαν και μεγάλη επίδραση σωματικά για μένα, δηλαδή, σημαντικά προβλήματα που είχα με την πέψη μου τώρα έχουν εξαφανιστεί, ενώ με βοήθησαν και αρκετά σε διάφορες άλλες μικρότερες σωματικές ενοχλήσεις.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπόρεσα να αλλάξω στάση και απόψεις για θέματα στην ζωή μου που με κρατούσαν πίσω τόσο στην σωματική όσο και στην πνευματική μου εξέλιξη.

Σε ευχαριστώ Ξένια για την βοήθεια σου.

Κώστας, Αθήνα.

…τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι πολύ έντονα όσα κουβεντιάζουμε μαζί και μου κάνουνε καλό… Αυτή η μία ώρα που συζητάμε με κάνει να νιώθω διαφορετικά όταν φεύγω από το γραφείο σου αλλά και στην συνέχεια…

Με εκτίμηση,

Εύη, Αθήνα

Η ζωή μου ήταν δύσκολη, άχρωμη, δίχως φως και διάθεση για δράση.

Συνεπώς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας ζούσα μηχανικά και χωρίς απόλαυση. Οι γύρο μου με έβλεπαν “μαραμένη” και με “κατηγορούσαν” για αχαριστία απέναντι στη ζωή. Έβλεπα τη λογική τους μα η ψυχή μου δεν μπορούσε να την ακολουθήσει. Είχα θέληση μα όχι ενέργεια και τρόπο να γκρεμίσω τις φοβίες και τη θλίψη που με είχαν σκλαβώσει.

Κι έτσι βρήκα την Ξένια, στην οποία ήρθα για να με βοηθήσει να βγω από την απόγνωση. Κι έτσι κι έγινε. Η Ξένια με τη ζεστή της διάθεση και την εύστοχη της τεχνική, μου έδειξε πως να διαχειρίζομαι τις αρνητικές μου σκέψεις, μην επιτρέποντας τους να με κυριεύουν και να με καταβάλλουν και μπόρεσα σταδιακά να βγάλω την αρνητική ενέργεια που είχε συσσωρευτεί μέσα μου και να νιώθω πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη.

Σαν να ζούσα στον γκρίζο χειμώνα, περπατούσα σκυφτή, φορτωμένη με βαριά ρούχα και τώρα έχει έρθει η Άνοιξη που χαϊδεύει το μυαλό και την ψυχή μου!!! Πλέον έχω την πίστη, τη δύναμη και τον κατάλληλο “σύμμαχο”, την Ξένια, για να κατακτήσω τα πάντα!

Βίκυ, Αθήνα

Ένιωθα πολύ πιεσμένη και μπλοκαρισμένη από άγχος και αρνητικές σκέψεις που συχνά οδηγούσαν σε κατάθλιψη, γιαυτό και σκέφτηκα να δοκιμάσω το Rebirthing με την Ξένια.

Με επιφύλαξη αρχικά, μα ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί ίσως να γίνει, έχοντας ολοκληρώσει και τις τρεις συνεδρίες, είμαι σε θέση να πω ότι σίγουρα νιώθω πολύ πιο “ελαφριά” και σε καμία περίπτωση όχι πια πεσμένη όπως πριν. Οι φίλοι μου παρατήρησαν τη διαφορά στη συμπεριφορά και στη διάθεσή μου, έχω γίνει πιο ήρεμη. Δεν εκνευρίζομαι και δε θυμώνω εύκολα πια, είμαι περισσότερο επιεικής με τους άλλους και τον εαυτό μου παράλληλα και εστιάζω περισσότερο στη θετική πλευρά των πραγμάτων, νιώθω πιο αισιόδοξη.

Επίσης παρατηρώ ότι, νιώθοντας η ίδια πιο θετικά, προσελκύω γύρω μου πιο “θετικούς” ανθρώπους και καταστάσεις. Νιώθω πολύ πιο όμορφα, νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά, παρά όποιες τυχόν δυσκολίες και αναμένω συνεχώς τα καλύτερα. Η Ξένια και η Petrene είχαν πολύ θετικό αντίκτυπο στη ζωή μου και τις ευχαριστώ πολύ γιαυτό!!!

Λίνα, Αθήνα

Μπόρεσα και αφέθηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, εντυπωσιάστηκα με το πόσο πολύ… Νιώθω ότι με ανακούφισε βαθιά το ότι αφέθηκα τόσο και αισθάνομαι γενικά πολύ πιο ήρεμη και αισιόδοξη…

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξή σου.

Σοφία, Αθήνα

Σαν Αστρικό ταξίδι!

Το Rebirthing ίσως δεν μπορούν άτομα που δεν το έχουν βιώσει να το καταλάβουν, εγώ που το βίωσα νιώθω σαν να ξανά γεννήθηκα! Είδα πως οτιδήποτε θέματα με απασχολούσαν στο παρελθόν μου φάνηκαν μετά την πρώτη συνεδρία τελείως μα τελείως ασήμαντα! Ένιωσα να ανοίγει δίοδος στην αναπνοή μου και να εισέρχεται η ενέργεια σαν νερό…

Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Ξένια γιατί νιώθω ότι με καθοδήγησε σωστά, ήταν αναλυτική και πριν ξεκινήσει η συνεδρία αλλά και κατά τη διάρκεια που εγώ τη βίωσα σαν ταξίδι. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και περιμένω με λαχτάρα τη συνέχεια!

Σοφία, Αθήνα

Την πρώτη φορά που συνάντησα την Ξένια βρισκόμουν σε απελπιστικά μεγάλη στενοχώρια με την δύσκολη εφηβεία που περνά εδώ και πέντε χρόνια η κόρη μου. Βρισκόμουν σε τόσο μεγάλο αδιέξοδο που μου ήταν αδύνατο να προχωρήσω κάπου αλλού – ούτε εγώ αλλά ούτε και ο σύζυγός μου – αφού διαβάσαμε, συμβουλευτήκαμε και κάναμε σχεδόν ότι κάνει ο οποιοσδήποτε που βρίσκεται στην ίδια θέση με μας και που θέλει το καλύτερο για το παιδί του.

Η Ξένια με βεβαίωσε πως μπορεί να με βοηθήσει να βρω τη χαμένη ηρεμία και αρμονία μέσα μου και πως τότε η κόρη μου θα το εισπράξει και θα αρχίσει να ανταποκρίνεται θετικά στην δική μου νέα διάθεση και συμπεριφορά. Εννοείται πως αυτό ακριβώς επιθυμούσα.

Πριν από λίγες μέρες έκανα και το δεύτερο Rebirthing. Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω πόσο πιο σταθερά ξεπερνώ τις προκλήσεις της καθημερινότητάς μου χωρίς να αγχώνομαι και να απελπίζομαι όπως παλιότερα. Ακόμα πιο μεγάλη χαρά έχω βλέποντας πως αυτό που εκπέμπω πρέπει να περνά και στην κόρη μου αφού με πλησιάζει περισσότερο και μου ανοίγεται. Είναι πιο ήρεμη όταν μου μιλά και δεν απομακρύνεται. Έχει πολλές μέρες να έρθουμε σε σύγκρουση.

Διαπιστώνω πως η δική μου αλλαγή έχει λειτουργήσει ευνοϊκά και στο παιδί μου. Τα θετικά αποτελέσματά της εργασίας που έκανα με την Ξένια δεν βοηθούν μόνο εμένα αλλά αντανακλούνται και σε όλη την οικογένειά μου. Ξένια, τελικά είχες δίκιο να είσαι τόσο βέβαιη για τα αποτελέσματα. Άρχισα να το βλέπω και… πολύ περισσότερο να το ζω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα, Κύπρος

Είμαι ευαίσθητη, ευάλωτη και φοβερά συναισθηματική, το ξέρω!!

Τώρα ανακάλυψα πως είμαι και κάτι άλλο: Είμαι επίσης πανέμορφη και καταπληκτική! Όπως και όλοι γύρω μου. ( Κι αυτούς που το ξέρουν κι αυτούς που δεν μπορούν να το δουν γιατί κουβαλούν πόνο στη ψυχή τους! ).

Για κάποιους λόγους απώλεσα τη δύναμη που εξ’ αρχής έφερα κι εγώ. Περιπλανήθηκα πολύ εκτός του κέντρου μου. Κουράστηκα να βρίσκομαι σε κατάσταση αδυναμίας, άγχους, ανασφάλειας και αδιεξόδων, έτσι άρχισα κι εγώ να αναζητώ τον τρόπο που θα μπορέσω να θωρακιστώ, να ξαναβρώ την πίστη στον εαυτό μου για να συνεχίσω γιατί θέλω να ζήσω μέσα σε εσωτερική γαλήνη και ησυχία.

Για την Ξένια μου μίλησε μια καλή μου φίλη που εμπιστεύομαι και έτσι αναζήτησα περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα αυτή για τον τρόπο που εργάζεται και τι προσφέρει. Εντυπωσιάστηκα από τον ανεπιτήδευτο ενθουσιασμό, τη βεβαιότητα και την τρυφερότητα, που άλλοι άνθρωποι, λίγο-πολύ με αδιέξοδα σαν τα δικά μου, αναφέρονται στην εμπειρία και στα αποτελέσματα που έχει πάνω τους το Rebirthing μαζί της.

Κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίας κι ενόσω η Ξένια μου εξηγούσε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία του Rebirthing ήμουν περίεργη και λίγο αμήχανη μα πάνω από όλα πρόθυμη και έτοιμη. Ένιωσα ασφάλεια και εμπιστοσύνη για να προχωρήσω στην διαδικασία.

Νόμιζα πως θα ήταν τρομακτικό να αντιμετωπίσω ότι με πονάει όμως καθόλου δεν ήταν!Αντιθέτως προς το τέλος ήταν σαν να αποτελούσα ένα κομμάτι του κόσμου, κι ένιωσα μέρος του κόσμου, κι ένιωσα πως ο κόσμος φτιάχτηκε (και) για μένα! Μετά το πρώτο Rebirthing, φεύγοντας, άφησα πίσω μου όχι μόνο την Ξένια αλλά κι ένα βαρύ μεγάλο κομμάτι μου. Θα μπορούσε να το αποκαλέσω άχρηστο, αχρείαστο καβούκι/φολίδα/κουκούλι/βαριά ασπίδα. Ήταν σαν να έκανα βαθύ καθαρισμό κι αποτοξίνωση στο πνεύμα και στο νου. Εκτός από Rebirthing το αποκάλεσα και… refreshing/resetting ( φρεσκάρισμα/επαναφορά ), καθώς τις επόμενες μέρες κινούμουν ανάλαφρη και χαλαρή, προ πάντων χωρίς να σκέφτομαι και χωρίς να συγκρούομαι με τον ίδιο μου τον εαυτό.

Καθώς συνεχίζω την πορεία μου βουτηγμένη στη ρουτίνα της καθημερινότητας και ενόσω τρέχω να προλάβω τα ίδια – όπως όλοι εξάλλου – δεν μου έμεινε καιρός να σκεφτώ τις αλλαγές πάνω μου μετά το Rebirthing… Ξαφνικά όμως συνειδητοποίησα πως ναι, τελικά άλλαξε ο τρόπος που ανταποκρίνομαι σε όσα έχω να κάνω. Ξεπερνώ ευκολότερα και γρηγορότερα κάθε τι που προκύπτει. Επιπλέον ότι με καταπίεζε πριν τώρα βλέπω πως μπορώ να το αντιμετωπίζω, χωρίς να το αποφεύγω.

Παλαιότερα άφηνα να εισβάλουν πρόσωπα και καταστάσεις ξένες τον προσωπικό μου χώρο. Τώρα παρατηρώ πως άρχισα συνειδητά να αποφεύγω τους «εισβολείς», και να μπορώ πλέον να τους απαγορεύω να εισβάλουν με τις βαλίτσες τους φορτωμένες και να τις αφήνουν στο δικό μου κόσμο. Αντιλαμβάνομαι πως αυτό σημαίνει πως κερδίζω χώρο και χρόνο για μένα και πλέον επιμένω να μην αφήνω τους άλλους να με πληγώνουν και να με αποσπούν.

Βλέπω επίσης πως χωρίς να προσπαθώ συνειδητά, ότι τελικά με τον λόγο και τη στάση μου εκπέμπω μια δύναμη. Είμαι σίγουρη γι’ αυτά που λέω, άρχισα να εκφράζω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αυτά που θέλω χωρίς να διστάζω. Είμαι σίγουρη πως μπορώ να εμπιστευτώ τη δική μου σοφία. Κυρίως άρχισα να χαλαρώνω, γιατί συνειδητοποιώ πως τελικά είναι ασφαλής να είμαι καλή και καλά.

Σε ευχαριστώ Ξένια που με στηρίζεις. Αγάπη από την καρδιά μου στην δικιά σου…

Κατερίνα, Κύπρος

Τώρα φορώ γυαλιά για πολύ λιγότερο μυωπία και καθόλου αστιγματισμό!

Η κοπέλα που πήγα να μου φτιάξει τα καινούργια γυαλιά μου είπε ότι σίγουρα θα είχε γίνει κάποιο λάθος… Ότι ο γιατρός θα είχε γράψει αυτή την συνταγή πριν από πάρα πολλά χρόνια, ότι η διαφορά ήταν τεράστια, ότι ο αστιγματισμός εξαφανίστηκε και ότι με τα γυαλιά που έλεγε η συνταγή ότι χρειαζόμουν δεν θα έβλεπα καθόλου! Αυτήν την συνταγή όμως χρησιμοποιούσα εδώ και 15 χρόνια! Προφανώς όχι άλλο πια!

Με αγάπη,

Τάνια, Αθήνα

Έχοντας μια δύσκολη παιδική ηλικία και δύσκολη ενήλικη ζωή επισκέφτηκα την Ξένια, η οποία με βοήθησε αφάνταστα.

Μια μέρα στην διάρκεια των θεραπειών μας, ενώ περπατούσα, έτσι ξαφνικά, ένιωσα να φεύγει ένα μεγάλο αόρατο βάρος από πάνω από τους ώμους μου, μια απελευθέρωση από τα περιττά βάρη που κουβαλούσα και που δεν μου χρειαζόταν πια…

Τώρα νιώθω ελεύθερη, ανεξάρτητη, νιώθω να αναπνέω βαθιά, νιώθω χαρά, ευτυχία, γελάω, τραγουδάω… Θέλω να το φωνάξω σε όλους! “Με ακούτε; Είμαι ευτυχισμένη!”

Ιωάννα, Αθήνα

Πριν το Rebirthing με την Ξένια, όσο υπερβολικό και να ακούγεται, ένιωθα ότι ζούσα ένα μαρτύριο.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, ούτε τον εαυτό μου στον καθρέπτη δεν άντεχα να βλέπω. Ήξερα ότι κανένας δεν μπορούσε να με βγάλει από τα αδιέξοδα μου εκτός από εμένα την ίδια. Μόνο που δεν ήξερα πως… Έτσι δοκίμασα το Rebirthing. Εκ πρώτης όψεως μια απλή διαδικασία.

Όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι να συμβαίνουν μέσα μου πράγματα που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν! Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα αυτά που συμβαίνουν, αντιλαμβάνομαι ότι τα κάνω εγώ να συμβούν. Νιώθω πιο δυνατή και σίγουρη με τον εαυτό μου, λες και ανοίξανε τα μάτια μου που ήτανε κλειστά από τότε που ήμουνα παιδί – σαν να ξανά ανοίξανε τώρα!

Άννα, Αθήνα

Είχα μέσα μου θυμό βουνά, θάλασσες και ωκεανούς…

Άπειρο θυμό που ξεχείλιζε και μπορούσε να καλύψει και οροπέδια… έτσι αισθανόμουν…

Εγώ λοιπόν, που παλαιότερα με έσπρωχνες και ζητούσα συγνώμη, έψαχνα αφορμή για να τσακωθώ με ανυποψίαστους συνοδηγούς ή τυχαίους περαστικούς στον δρόμο… Έκανα τις καθημερινές μου δουλειές και μέσα μου άκουγα κραυγές απόγνωσης και θυμού… Ανησυχούσα πολύ για το που θα με οδηγούσε όλο αυτό το καταπιεσμένο συναίσθημα που είχε βγει στην επιφάνεια και δεν ήξερα τι να το κάνω…

Να όμως που ο καλός Θεός και η διαίσθηση μου με έβαλαν να χαζεύω στην τηλεόραση ένα βράδυ και να “πέσω” πάνω στην Ξένια, κάνοντας ζάπινγκ… “Αυτή η κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει” σκέφτηκα και αυτό έγινε!

Το Rebirthing με την Ξένια είναι ένα ξέπλυμα από ότι αρνητικό κουβαλάμε συναισθηματικά, στην ψυχή και στο σώμα… Αισθάνομαι για πρώτη φορά στα 38 μου χαρούμενη και αισιόδοξη! Αποκτώ αυτή την εσωτερική ποιότητα που με κάνει να βλέπω την ζωή καλύτερη!

Κάπου είχα ακούσει ότι διώχνουμε το σκοτάδι με το να ανάψουμε το φως. Έτσι λοιπόν, πέρα από το Rebirthing που έχω κάνει, έχω μάθει με την Ξένια διάφορες ασκήσεις αυτοθεραπείας και αισθάνομαι και πιο δυνατή γιατί έχω πολλά τέτοια “φωτάκια” στην τσέπη μου… Τώρα ξέρω ότι η καλή διάθεση είναι θέμα όχι τύχης αλλά συνειδητής επιλογής και μπορώ πλέον και να την επιλέξω!

Με αγάπη,

Κατερίνα, Αθήνα

Σ’ ευχαριστώ που μίλησες με τον τρόπο που μίλησες στην κόρη μου, ( έχω να σου πω ότι ενθουσιάστηκε μαζί σου…).Σ’ ευχαριστώ που με βοήθησες να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και τη ζωή μου… Σ’ ευχαριστώ για όλα !

Φιλάκια και από τις δύο μας!!!

Άννα, Αθήνα

Βρήκα τα στοιχεία της Ξένιας ψάχνοντας στο Internet σε μια περίοδο που βρισκόμουνα σε μεγάλη κατάθλιψη.Όσα διάβασα για το Rebirthing μαζί της, μου φάνηκαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και τηλεφώνησα αμέσως για ραντεβού.

Έχοντας κάνει χρόνια ψυχανάλυση και γενικώς “ψάξει” τα μέσα μου, είχα τις επιφυλάξεις μου για αυτή τη μέθοδο που δεν την είχα ξανακούσει. Όμως δουλεύει εκπληκτικά! Το αποτέλεσμα μετά από 3 συνεδρίες ήταν εντυπωσιακό!

Ένιωσα ανάλαφρη, αισιόδοξη, γεμάτη ενέργεια, ικανή να αντιμετωπίζω δυσκολίες με πιο ισορροπημένο τρόπο και επιπλέον, αισθάνθηκα ότι δεν πρόκειται ποτέ πια να πάθω κατάθλιψη. Μεγάλη κουβέντα…

Κι όμως, σήμερα, μετά από 3 μήνες μπορώ να πω ότι έχω πράγματι απελευθερωθεί από το βάρος που είχα. Δεν έχω πια αυτή την αίσθηση που έιχα ότι είμαι “ζωντανή-νεκρή”. Αυτό για μένα, μετά από τόσα χρόνια που την είχα, είναι αποκάλυψη!

Βασιλεία, Αθήνα

Ήμουν άρρωστη πολύ.

Έντονες φοβίες και αρνητικές σκέψεις έκαναν κατάληψη στην ψυχή και το μυαλό μου και κατηύθυναν τη ζωή μου σε αδιέξοδο. Την κάθε καινούρια μέρα που ξημέρωνε την αντιμετώπιζα με επιφυλακτικότητα, άγχος και φόβο για το αν θα μπορέσω να την βγάλω εις πέρας και ασφαλώς αν κάποια νέα κρίση πανικού θα ακινητοποιούσε οποιαδήποτε δραστηριότητά μου και θα με οδηγούσε για άλλη μια φορά στο νοσοκομείο.

Βουτηγμένη σε βαθιά κατάθλιψη, απεγνωσμένη αλλά και με πλήρη συνείδηση των συνεπειών της κατάστασής μου στο αγαπημένο μου περιβάλλον, αποφάσισα ότι κάτι έπρεπε να κάνω μήπως και γιατρευτώ. Κι εκεί που ψυχικά, πνευματικά και σωματικά ήμουν καθηλωμένη από την αρνητική ενέργεια που με περιέβαλλε, λες και μια εξωτερική φωνή (θεϊκή;) μ’ έφερε κοντά στην Ξένια. Οι αρχικές μας συναντήσεις μου αποκάλυψαν το χάος και την αναρχία που επικρατούσαν μέσα μου και η ανάγκη τακτοποίησης έγινε σταδιακά φυσική εξέλιξη.

Ήρθα αντιμέτωπη με καταστάσεις και προβλήματα που αγνοούσα και άλλα που ένιωθα ότι υπήρχαν, μα δεν μπορούσα να τα προσδιορίσω, να τα ονομάσω, να τα εξηγήσω και να τα λύσω. Αμέτρητα, ασυνάρτητα κομμάτια μπήκαν σε μια λογική σειρά και σχημάτισαν, σαν παζλ, την εικόνα της ύπαρξης μου. Το μυαλό μου άρχισε να απαλλάσσεται σιγά-σιγά από τη μόνιμη αρνητικότητα και κάπου στον ορίζοντα είχε αρχίσει να ψιλοφαίνεται η πολυπόθητη ισορροπία.

Σήμερα, είμαι πολύ καλύτερα, σε μεγάλο βαθμό γιατρεμένη. Τα Rebirthing με την Ξένια ξαλάφρωσαν το “είναι” μου από τις βαθιές φοβίες μου και η συμβουλευτική μ’ έβαλε σ’ έναν δρόμο αναζήτησης, ανακάλυψης και εργασίας επάνω στην εσωτερική αρμονία, τη θετική σκέψη και την αυθεντικότητα.

Ευχαριστώ την Ξένια θερμά για όλα όσα κάναμε και κάνουμε μαζί,

Βίκυ, Αθήνα

Για τον τελευταίο χρόνο, ήμουν πολύ θλιμμένη και δυστυχισμένη με την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν.Το κλάμα για μένα ήταν καθημερινή υπόθεση, αν και προσπαθούσα να κρατήσω το κεφάλι μου ψηλά για την οικογένεια μου. Όλοι όσοι ήταν τριγύρω μου μου λέγανε πόσο δυνατή πρέπει να είμαι και κανένας δεν πραγματικά άκουγε τις ανάγκες μου. Και για μένα ήμουν πάντα τελευταία στην λίστα με τις προτεραιότητες μου.

Το ένστικτο μου μου είπε ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βγάλει από την κατάθλιψη μου και βρήκα την Ξένια, η οποία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που με έχει βοηθήσει και που με έχει διδάξει. Έκανα τρία Rebirthing μαζί της και νιώθω τόσο ανάλαφρη που δεν μπορώ να το περιγράψω!

Έμαθα, μετά από τόσα χρόνια, πως να αγαπήσω τον εαυτό μου πρώτα. Πράγματα που μου φαινόταν τόσο μεγάλα πριν τώρα δεν δίνω σημασία καν. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε χρειάζεται ψυχολόγο ή πριν αρχίσουν να παίρνουν οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη, θα έπρεπε να επισκεφτούν την Ξένια και να κάνουν τις συνεδρίες Rebirthing. Είναι φανταστικό να νιώθει κανείς ΤΟΣΟ καλά και ελαφριά.

Σε ευχαριστώ Ξένια.

Μαρία, Αθήνα

Συναντήθηκα με την Ξένια σε κρίσιμη φάση της ζωής μου. Όλοι οι τομείς, προσωπικός, οικογενειακός, επαγγελματικός, βρίσκονταν σε κρίση ή τέλμα.

Ακόμη δεν γνωρίζω ποια δύναμη έφερε στον δρόμο μου την Ξένια, η οποία με την αμέριστη ευαισθησία, κατανόηση και τρυφερότητα που την χαρακτηρίζουν μου προσέφερε την συμπαράσταση και βοήθεια που χρειαζόμουν.

Μετά το πρώτο κιόλας Rebirthing ( Αναγέννηση ) μαζί της αισθάνθηκα ανάλαφρη, βάρος και συναισθηματική πίεση να απομακρύνονται… Αισθάνθηκα πιο δυνατή να αντιμετωπίζω διάφορες δύσκολες καταστάσεις που εξακολουθούσαν να παρουσιάζονται.

Η δεύτερη συνεδρία άρχισε να μου ανοίγει δρόμους και όλα να αντιμετωπίζονται πιο εύκολα ή να βρίσκονται λύσεις. Ήρθα πιο κοντά με τους δικούς μου ανθρώπους και αισθάνθηκα επιτέλους να βρίσκω γαλήνη. Βρίσκω ξανά το γέλιο και τη χαρά στη ζωή μου. Αισθάνομαι απεριόριστη ευγνωμοσύνη για την Ξένια, που με τόση τρυφερότητα και διακριτικότητα είναι κοντά μου πρόθυμη να δώσει απλόχερα την πολύτιμη βοήθεια της.

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο Ξένια μου για όσα έκανες για μένα, όμως σε ευχαριστώ, με αγάπη,

Κυριακή, Αθήνα

Νιώθω ότι από δω και πέρα εγώ είμαι πλέον ο πρωταγωνιστής στη ζωή μου. Με βοήθησαν πολύ οι συναντήσεις μας και αισθάνομαι ότι η σύνδεση μου με σένα και τη δασκάλα σου θα παραμείνει ζωντανή για να με καθοδηγεί.

Να’ σαι καλά και σε ευχαριστώ,

Δημήτρης, Αθήνα

Πολύ αγάπη μετά το Rebirthing Ξένια, υπέροχα…

Σου γράφω για την εμπειρία μου μέσα από την καρδιά μου, για να μπορούν όλοι να το διαβάσουν και να καταλάβουν και να αισθανθούν τον εσωτερικό εαυτό που απλά περιμένει για να δράσει… Εγώ δεν σκέφτομαι πια σε βαθμό ακινητοποίησης… Τώρα μπορώ και ΔΡΩ…

Το Rebirthing πραγματικά βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με και να έρθουν πιο κοντά στον εαυτό τους… Και δεν χρειάζεσαι πολλά, μόνο τον εαυτό σου…

Με αγάπη προς την αδερφή μου,

Τζέι, Άμστερνταμ

Ξένια μου καλημέρα,

Είναι μία πολύ όμορφη ηλιόλουστη μέρα όπου κάθομαι στη βεράντα του σπιτιού μου και με τον ήχο τον πουλιών έχω όλη την καλή ατμόσφαιρα για να γράψω το πώς βίωσα τη δουλειά που έκανα μαζί σου…

Όλα όσα έχω κάνει τους τελευταίους 4 μήνες τα βιώνω με πολύ θετικό τρόπο και ενθουσιασμό και νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη την οποία σου την εκφράζω και δεν χάνω την ευκαιρία να μιλάω για αυτή την εμπειρία σε ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι. Θα μπορούσα να γράφω σελίδες για όλα αυτά.

Τους τελευταίους μήνες ένοιωθα πολύ άσχημα καθώς τόσο στην προσωπική μου όσο και στην επαγγελματική μου ζωή αντιμετώπιζα αρκετά σοβαρά ζητήματα. Ήταν σαν να υπήρχε συννεφιά όπου τα σύννεφα είχαν μέσα τους προβλήματα που εξελισσόταν σε βροχή και καταιγίδα και εγώ να περπατάω χωρίς ομπρέλα. Πολύς πόνος, μεγάλη αγωνία και ανησυχία για το πώς θα τα βγάλω πέρα με όλη αυτή την κατάσταση. Κάποια στιγμή έστειλα μηνύματα βοήθειας προς το σύμπαν και η βοήθεια άρχισε να έρχεται. Έμαθα από τον άντρα μου που διάβασε σε ένα βιβλίο για το Rebirthing και πρώτος εκείνος συνάντησε την Ξένια.

Η στιγμή που επικοινώνησα εγώ με την Ξένια ήταν η στιγμή που ξεπέρασα κάθε όριο αντοχής και ενώ οδηγούσα της τηλεφώνησα κλαίγοντας. Όταν συναντηθήκαμε, αμέσως ένοιωσα ότι κάποια συγκλονιστική εμπειρία θα βίωνα σε αυτό το φιλόξενο και ζεστό χώρο.

Μου άρεσε πολύ η αίσθηση όλης αυτής της δουλειάς και έτσι μπήκα πολύ θετικά. Η εμπειρία ήταν συγκλονιστική. Μολονότι έχω κάνει χρόνια προσωπικής θεραπείας και εκπαίδευσης στην ψυχοθεραπεία, αυτή η δουλειά ήταν πολύ διαφορετική και πολύ βοηθητική. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να ξανά έρθω σε επαφή με τον εαυτό μου, να τον νοιαστώ και να τον φροντίσω, να απελευθερωθώ από πολλά συναισθηματικά βάρη και να μπορέσω να ξαναβρώ την ελπίδα και τη θετικότητα στις σκέψεις μου και στα συναισθήματα μου.

Οι σχέσεις μου στο χώρο της δουλειάς μου άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο και το χαμόγελο να ξαναέρχεται. Εγώ είχα αρχίσει να αλλάζω και αυτό πέρασε σαν μήνυμα και προς τους άλλους. Η δουλειά μου έχει να κάνει με τον άνθρωπο και αυτό που έμαθα τόσα χρόνια είναι ότι τον εαυτό μας έχουμε σαν εργαλείο.

Όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου τους επόμενους μήνες ήταν μία νέα αρχή για μένα, ένα νέο μονοπάτι που θα συνεχίσω να το περπατάω με την καθοδήγηση της Ξένιας για να συναντώ όλο και περισσότερο την ηρεμία και τη γαλήνη, την ευτυχία και τη χαρά της ζωής. Και σίγουρα κοιτάζοντας στον ουρανό να βλέπω πια τα αστέρια!

Με αγάπη,

Κυριακή, Αθήνα

Σε ευχαριστώ πολύ Ξένια για όλα τα καλά που μου δίνεις και όλη την καλή και θετική ενέργεια που μου μαθαίνεις να βάζω στη ζωή μου, κάνοντας την καλύτερη όλο και πιο πολύ.

Σε φιλώ πολύ,

Ευτυχία, Αθήνα

Μίλησα με την ξαδέρφη μου στο τηλέφωνο. Eίχε πάει σε ένα από τα σεμινάρια που κάνατε Ξένια με την Πετρίν και είπε κάτι που με κάλυψε και εμένα απόλυτα… Μου είπε λοιπόν ότι ένιωθε τυχερή που έχει θεραπεύτριες την Ξένια και την Πετρίν και ότι επίσης, ακόμα και να φανταζόταν κάποιες θεραπεύτριες τέλειες για τον εαυτό της θα ήθελε να ήταν όπως αυτές!

Με πολύ αγάπη,

Νεκταρία, Αθήνα

Από πού να αρχίσω; Πραγματικά αναρωτιέμαι…

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περίμενα να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου και αυτό ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση… το να χάνεις την ισορροπία σου με τον εσωτερικό κόσμο σου και συγχρόνως να τον τροφοδοτείς με αρνητικά στοιχεία χωρίς να το θέλεις… Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο…

Κάνεις και τις δίκες σου προσπάθειες ( σε όλη τη φάση είναι πολύ σημαντικό η προσωπική προσπάθεια ) για μεταβολή της κατάστασης, αλλά το σίγουρο είναι ότι θες ένα χέρι βοήθειας και ας μην είναι εμφανές από τη πρώτη στιγμή. Σίγουρα στην πορεία φαίνεται.

Στη δική μου περίπτωση ξεκίνησαν όλα όταν άρχισα να αναζητώ θετική ενεργεία. Είχα χάσει το “είναι μου” και δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι. Διαβάζοντας βιβλία και ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω στον ιστότοπο της Ξένιας και μου έκανε καλή εντύπωση. Μετά από διάφορες επικοινωνίες ξεκινήσαμε το ξεχωριστό μας ταξίδι.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και δεν υπάρχει λόγος γιατί ο καθένας είναι ξεχωριστός και συνεπάγεται και το ταξίδι του, αλλά καθένας είναι καθαυτών αρμόδιος να δώσει μια ευκαιρία στον εσωτερικό του κόσμο και να αδράξει την περίσταση που του παρουσιάζεται για μια πιο θετική μέρα… Γιατί στο τέλος αυτό είναι που μένει, η αρμονία με το μέσα μας και σαν αποτέλεσμα η θετικότητα μας στην ζωή και στους δικούς μας ανθρώπους… Τώρα νιώθω πολύ τυχερός που κέρδισα πάνω από όλα μια καινούρια φίλη, δασκάλα της πνευματικής μου ισορροπίας και όχι μόνο…

Θα πω μόνο ότι κάθε συνεδρία ήταν ένα ξεχωριστό μονοπάτι και μέσα από αυτές μπόρεσα να βρω την ψυχική μου ηρεμία… τα διάφορα περίεργα παιχνίδια του μυαλού μειώθηκαν και έκανα πολύ πιο ήρεμες σκέψεις στην καθημερινότητα. Αυτό που κατάλαβα επίσης είναι ότι δεν πρέπει να απ’ αρνιόμαστε τις εσωτερικές μας ανησυχίες αλλά να προσπαθούμε να τις βάλουμε σε τάξη και η προσπάθεια να μην σταματά.

Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η εσωτερική αγαλλίαση που ένιωθα μετά τις συνεδρίες, κάτι πρωτόγνωρο για μένα, σαν να καθάριζε ο δρόμος από τον νου μέχρι τα άκρα του σώματος.

Ευχαριστώ για όλα είναι το λιγότερο πραγματικά που μπορώ να πω.

Αλέξης, Αθήνα

Από πολύ μικρός ήμουν εσωστρεφής και λιγομίλητος και είχα κατάθλιψη, φοβίες, και άγχος. Φοβόμουν πάρα πολύ τους ανθρώπους, αισθανόμουν δε φυλακισμένος στον εαυτό μου, «παγωμένος» και αποκομμένος από τον κόσμο. Είχα την εντύπωση ότι όλοι οι άλλοι μιλούσαν μια ξένη γλώσσα την οποία δεν μπορούσα να καταλάβω. Ήμουν παντελώς αδύναμος να φροντίσω και να προστατεύσω τον εαυτό μου και να σταθώ στα πόδια μου.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια είχα λίγες σύντομες περιόδους χαράς και ευτυχίας, άλλα συνολικά η κατάσταση μου χειροτέρευε. Ήμουν 21 ετών όταν είχα τις πρώτες μεγάλες κρίσεις άγχους, στα 23 ξεκίνησαν κρίσεις απελπισίας και στα 30 είχα τον πρώτο μου νευρικό κλονισμό. Τότε ήταν που μίσησα τη ζωή και τη ζωή μου και μετάνιωσα για όλα όσα είχα κάνει. Από τότε και για πάρα πολλά χρόνια ψεύτο – συντηρούσα τον εαυτό μου με ψυχοφάρμακα, χωρίς όμως ουσιαστική βελτίωση της κατάθλιψης μου, του θυμού μου, του μίσους μου και όλων των ψυχοσωματικών εκδηλώσεων ( αϋπνία, άγχος, κούραση, φοβίες, πανικός, διάφοροι πόνοι, δυσπεψία και άλλα… ). Επίσης πέρασα μεγάλες περιόδους βουλιμίας και νευρικής ανορεξίας. Το μόνο που περίμενα ήταν ο θάνατος σαν λύτρωση από το «μαρτύριο».

Όσο κι αν διάβαζα κι αν μιλούσα για την κατάσταση μου, δεν έβρισκα καμία ανακούφιση. Είχα δοκιμάσει Ρέικι, βελονισμό, βιοενέργεια, γιόγκα, διαλογισμό και αποτοξίνωση χωρίς καμία βελτίωση… Σε κάποιο τεύχος του Ελληνικού περιοδικού «Γιόγκα» διάβασα για την τεχνική Rebirthing, που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Μετά από λίγες μέρες πήρα τηλέφωνο την Ξένια, η οποία αμέσως μου ενέπνευσε τρομερή εμπιστοσύνη. Συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και η πρώτη συνεδρία Rebirthing μαζί της ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.

Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από το στήθος μου και ένοιωσα ανάλαφρος, γεμάτος χαρά, καθαρός, με καθαρή ματιά σαν να ήξερα τι πρέπει να κάνω. Ένα μόνιμο σφίξιμο που είχα στο στήθος και κάτω από το στέρνο και ένα μόνιμο φούσκωμα στην κοιλιά βελτιώθηκαν κατά 80-90%. Η πέψη μου βελτιώθηκε κατά 50% περίπου και αντιλαμβάνομαι πλέον τις γεύσεις των φαγητών. Τρώω πιο αργά και το απολαμβάνω. Σχεδόν εξαφανίστηκαν οι έντονοι πόνοι που είχα στον αυχένα, στην πλάτη, στις ωμοπλάτες και στα χέρια και οι αρθρώσεις είναι πιο «μαλακές» και εύκαμπτες. Σιγά σιγά ομαλοποιήθηκε ο βραδινός ύπνος και ξυπνάω πιο «ελαφρύς» τα πρωινά. Άρχισα να ξαναβλέπω όνειρα, κάτι σπάνιο τα τελευταία 20 χρόνια, τα οποία συζητούσα μαζί με την Ξένια. Οι ερμηνείες της με εντυπωσίασαν.

Αισθάνομαι ότι η Ξένια είναι από τους πολύ λίγους ανθρώπους που με καταλαβαίνουν, που καταλαβαίνουν τι έχω περάσει, και ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να με βοηθήσει και το έκανε μάλιστα πάρα πολύ και σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα. Ξέρω ότι όποιο πρόβλημα κι αν προκύψει η Ξένια θα με βοηθήσει να το αντιμετωπίσω… ανυπομονώ για την συνέχεια…

Θεοχάρης, Αθήνα

Ευχαριστώ για την υπέροχη συνεδρία Rebirthing που κάναμε μαζί – με ενέπνευσε πολύ.

Βεατρίκη, Δανία

Πέρασα τέλεια σήμερα.Μου έκανες πολύ καλό.

Ευχαριστώ. 🙂

Χαρά, Αθήνα

Η γενική μου κατάσταση μετά από την συνεδρία Rebirthing με την Ξένια είναι μια συνεχή αίσθηση ηρεμίας και επίσης ο βήχας που είχα όταν ανέπνεα βαθιά από το στόμα μου εξαφανίστηκε.

Πραγματικά ήταν μια εκπληκτική εμπειρία.

Γιάννης, Αθήνα

Όποτε μιλάμε παίρνω κουράγιο…

Χθες το βράδυ κοιμήθηκα γλυκά, σπάνιο φαινόμενο για μένα… Επίσης ξεκίνησα την εκκαθάριση που τόσο καιρό θέλω να κάνω αλλά που δεν έβρισκα μέχρι τώρα το κουράγιο να αρχίσω…

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου,

Χάρης, Αθήνα

Εκτιμώ βαθύτατα τους πνευματικούς ανθρώπους που δεν στέκονται σε ένα θεωρητικό, φιλοσοφικό επίπεδο των γνώσεων τους άλλα έχουν βιωματική εμπειρία και εκφράζουν τις ιδέες τους στην καθημερινή τους ζωή και η Ξένια είναι ένας από αυτούς!

Γιάννης, Αθήνα

Ααααααα Ξένια, είσαι το οξυγόνο μου…

xxxxxxxxxxx

Βίκυ, Αθήνα

Είσαι ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νίκη, Αθήνα

Αγαπητή Ξένια, θα ήθελα πραγματικά να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μοναδική, πρωτόγνωρη και μαγευτική εμπειρία που μου πρόσφερες!

Το Rebirthing μαζί σου με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο πόνο και στεναχώρια κουβαλούσα μέσα μου, συναισθήματα που με ακολουθούσαν παντού και σε όλες μου τις δραστηριότητες… Με βοήθησε να καταλάβω πόσο με επηρεάζουν και με κατευθύνουν υποσυνείδητα άτομα που με έχουν πληγώσει στο παρελθόν… Με βοήθησε να απαλλαχθώ εσωτερικά από όλα αυτά και να απελευθερωθώ! Να εκφράσω τα καταπιεσμένα συναισθήματά μου και να δείξω τι πραγματικά νιώθω χωρίς ντροπή, ενοχές και φόβο! Με έκανε να πλησιάσω περισσότερο τον πραγματικό εαυτό μου!

Με βοήθησες να σε εμπιστευτώ και αφέθηκα στις κατευθύνσεις και την καθοδήγησή σου και τελικά με οδήγησες στην ελευθερία!!!

Ήταν καταπληκτική εμπειρία, σε ευχαριστώ πολύ.

Ιωάννα, Αθήνα

Τα τελευταία 2 χρόνια νιώθω φοβερά πιεσμένη σε μια δουλειά που δε με γεμίζει απόλυτα, με ταυτόχρονη πίεση στο σπίτι από τα παιδιά μου και όλες τις άλλες υποχρεώσεις που έχει κάθε γυναίκα εργαζόμενη.

Καθημερινά είχα άγχος, θυμό, σφίξιμο στον αυχένα, στο κεφάλι, πόνους στην πλάτη κτλ.

Αφού επισκέφτηκα κλασσικούς γιατρούς και έκανα ένα διάστημα ομοιοπαθητική, κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι στον τρόπο που σκέφτομαι και σε πράγματα που με επηρέασαν κατά την παιδική μου ηλικία και στην ενήλικη ζωή.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για τις ολιστικές θεραπείες στις οποίες πιστεύω, βρήκα το βιβλίο της Petrene Soames “Η Δύναμη της Αυτοθεραπείας”, το οποίο και διάβασα. Το βρήκα φοβερά απλό και πολύ ενδιαφέρον γιατί δείχνει πως οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν την υγεία μας. Επίσης δίνει απλές ασκήσεις αυτοθεραπείας και καθαρισμού του εαυτού μας από τα αρνητικά και τα άχρηστα… Tηλεφώνησα στην Ξένια και ξεκίνησα συμβουλευτική με τηλεφωνικές συνεδρίες, μιας και μένω στην επαρχία.

Η μακρινή απόσταση δεν έπαιξε κανένα ρόλο σε μένα γιατί η Ξένια από την πρώτη στιγμή μου έδωσε την αίσθηση ενός πολύ ζεστού ανθρώπου με αγάπη και κατανόηση, με πολύ γλυκιά φωνή που ακούει τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου, απαντά στα ερωτήματά μου, εξηγεί τα όνειρά μου, με βοηθάει να βγάλω με ασκήσεις το θυμό μου, να αντιμετωπίζω τα συναισθήματά μου, να διαχειρίζομαι το άγχος μου. Μου δίνει συμβουλές για τη διαχείριση θεμάτων που προκύπτουν με τα παιδιά μου, τον άντρα μου, μιλάμε για τις φοβίες μου και τις ανασφάλειες μου, μου δίνει κουράγιο για να ξαναβρώ τη δύναμή μου και τον εαυτό μου. Είναι σαν ένας καλός φίλος που ακούει αυτά που έχω στην ψυχή μου, μου δίνει τρόπους να εκφράζομαι, πράγματα μόνο για μένα.

Σήμερα, νιώθω πολύ καλύτερα, πιο δυνατή, και ξέρω ότι θα τα καταφέρω. Σας ευχαριστώ Ξένια και Πετρίν που στέκεστε δίπλα μου, πολύτιμοι σύμβουλοι στην προσπάθεια της αυτοθεραπείας μου.

Με πολλή αγάπη,

Μαρία, Βόλος

Από τότε που γνώρισα την Ξένια έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή μου…

Μέσα από τις τηλεφωνικές συνεδρίες και τα Rebirthing που έχουμε κάνει έχει αλλάξει όλη η αυτοπεποίθηση μου… Ο τρόπος της με κάνει να χαλαρώσω και να ανοίξω την καρδιά μου, είναι τόσο γλυκός και ανοιχτός άνθρωπος.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είσαι κοντά μου Ξένια και που μπορώ να ανοίγω την καρδιά μου. Είσαι ο πιο υπέροχος, φανταστικός, μοναδικός, εξαιρετικός, ξεχωριστός, γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Θέλω να είσαι πάντα καλά και εύχομαι πως μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές θα βοηθηθούν και άλλοι άνθρωποι.

Με πολύ αγάπη,

Κωνσταντίνα, Ηγουμενίτσα

Στα 42 μου χρόνια και έχοντας κάνει ψυχοθεραπεία περίπου 1 χρόνο και φαρμακευτική αγωγή 2 χρόνια για κατάθλιψη και τα καταπιεσμένα συναισθήματα που έχω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και χωρίς μόνιμα και ζητούμενα αποτελέσματα, έκανα Rebirthing με την Ξένια και τα πράγματα άλλαξαν εντελώς από την πρώτη φορά…

Απίστευτο, μαγικό αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ!

Έχει γαληνέψει το μυαλό μου, τα πόδια μου δεν “κόβονται” πια και είμαι ανάλαφρος ψυχικά και σωματικά, το μυαλό μου είναι πολύ πιο “καθαρό”. Πράγματι είμαι άλλος άνθρωπος και αυτό από την πρώτη επίσκεψη. Έχω αλλάξει σε βάθος μυαλό και ψυχή και τα καταπιεσμένα συναισθήματα που είχα από μικρό παιδί ( φόβος, θυμός ) εξαφανίστηκαν οριστικά. Είναι θαύμα.

Συνιστώ το Rebirthing με την Ξένια σε όλους γιατί τα αποτελέσματα του είναι άμεσα, οριστικά και εκεί που άλλες μορφές ψυχοθεραπείας θέλουν χρόνια και πολλά χρήματα το Rebirthing έχει άμεσα αποτελέσματα και άμεση ανακούφιση για αυτούς που υποφέρουν ψυχικά και δεν μπόρεσαν να γιατρευτούν μέχρι τώρα.

Παναγιώτης, Αθήνα

Αγαπητή Ξένια, σε χαιρετώ!

Λοιπόν, καταρχάς, να σου πω ότι επιτέλους νυστάζω παρόλο που όπως ξέρεις τους τελευταίους μήνες έχω τρομερές αϋπνίες και δεν νύσταζα καθόλου… Επίσης νιώθω μια περίεργη γαλήνη. Τίποτα δεν μπορεί να με εκνευρίσει. Γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ, με τον αδερφό και την μαμά μου, κάτι που σπάνια συμβαίνει μιας και συνήθως τσακωνόμαστε…

Για το άλλο θέμα που λέγαμε δεν αισθάνομαι πια αισθήματα εκδίκησης και στεναχώριας αλλά πλέον αδιαφορία, απολύτως τίποτε. Επίσης είναι σαν να καθάρισαν η γεύση μου και η όσφρηση μου… Βλέπω ότι όσο περνάνε και οι μέρες έρχονται και άλλα αποτελέσματα και συνεχίζω να βλέπω διαφορές…

Κάτι μου είπε η …… και με πολύ ήρεμο και μεστό τρόπο της απάντησα και μαζεύτηκε! Νιώθω σα να είμαι παντοδύναμος ( σχετικά! ) και ότι δεν χρειάζομαι να φωνάξω για να εκφράσω την όποια δύναμη μου!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Ανυπομονώ για την επόμενη συνεδρία!

Φιλιά πολλά,

Γιάννης, Αθήνα

Γεια σου Ξένια, τρέχω σαν τρελός με δουλειές και εκθέσεις… αλλά πολύ θετικά!!!

Νιώθω μια χαρά, μερικές φορές νιώθω σαν να είμαι απόλυτα υγιής! Έχω καινούργια ιστοσελίδα με το στούντιο μου και τους πίνακες μου!! Είμαι πολύ περήφανος! Είναι η πρώτη προσωπική μου ιστοσελίδα εδώ και 18 χρόνια που κάνω την τέχνη μου…

χχ

Μάρτιν, Βιέννη

Καλησπέρα Ξένια!!!

Έχω γυρίσει από το ταξίδι μου εδώ και ένα μηνά νιώθοντας πλέον από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στην Αθήνα… Θέλω να σε ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά για την υποστήριξη που μου πρόσφερες τις φορές που είχα ανάγκη…

Σε ευχαριστώ πολύ!

Χαρά, Αθήνα

Κάθε φορά που κάνω Rebirthing με την Ξένια ανακαλύπτω όλο και περισσότερο πόσο ευχάριστο και ουσιαστικό είναι!

Πέρα από την ηρεμία που νιώθεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, από την ίδια κιόλας μέρα βλέπεις και αντιμετωπίζεις τον κόσμο γύρω σου αλλιώς. Γίνεσαι πολύ πιο αισιόδοξος και δυνατός και μπορείς να ζεις πραγματικά την κάθε στιγμή όπως αξίζει!

Συνιστώ το Rebirthing μαζί της στον καθένα χωρίς καμία αμφιβολία! Thank you Xenia! Με αγάπη,

Έφη, Αθήνα

Εκτιμώ πολύ τον χρόνο που μου προσφέρεις, και θαυμάζω πάρα πολύ την δουλειά που κάνετε με την καταπληκτική Πετρίν.

Για την Πετριν έγραψα και τις εντυπώσεις μου σε ένα διήγημα! Ήταν αξέχαστη εμπειρία, από αυτές που θυμάσαι μια ζωή και εσένα σε αγάπησα πραγματικά, με όλη την σημασία της λέξης.

Κώστας, Θεσσαλονίκη

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο κάποιον άνθρωπο να με βοηθήσει να βγω από την σκοτεινιά, χρόνια πριν, έπεσα πάνω στην σελίδα της Ξένιας.

Δυστυχώς τότε, αν και πραγματικά το χρειαζόμουν, δεν κατάφερα να κλείσω κάποιο ραντεβού, καθαρά για λόγους συγκυριών που δεν αφορούν την θεραπεύτρια, η οποία είναι πάντα πρόθυμη να σε βοηθήσει, να σε εμπνεύσει.

Μία σελίδα με τόση αισιοδοξία και θετική ενέργεια, δεν μπορούσε παρά να μείνει χαραγμένη μέσα μου και έτσι, όταν αισθάνθηκα ότι αξίζω παραπάνω από το τέλμα στο οποίο βρισκόμουν, θυμήθηκα την Ξένια και τις εκπληκτικές εναλλακτικές θεραπείες της.

Κλείσαμε ραντεβού και μετά από κάποιες συνεδρίες συμβουλευτικής, περάσαμε στο Rebirthing. Πρόκειται για κάτι το εκπληκτικό, με απογύμνωσε από τα αρνητικά μου συναισθήματα, με έφερε σε κατάσταση ψυχικής ισορροπίας, κάτι που δεν κατάφερα να αποκτήσω πλήρως ακόμα και μετά από 2 χρόνια ψυχοθεραπείας.

Μετά από τις συνεδρίες του Rebirthing μαζί της, έπαψα να αισθάνομαι θυμό συνέχεια και όταν αυτός συμβαίνει, είμαι πλέον σε θέση να τον διαχειρίζομαι καλύτερα. Νιώθω ικανός να βάζω τα πράγματα σε τάξη, είτε πρόκειται για την προσωπική μου ζωή είτε για την επαγγελματική μου. Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους είναι πλέον πιο ειλικρινείς και αισθάνομαι περισσότερο αποδεκτός από ποτέ. Έπαψα να τσακώνομαι με τους γονείς και τον αδελφό μου, κάτι πρωτόγνωρο για την οικογένειά μας!

Νιώθω αυτοπεποίθηση, αληθινή και όχι ματαιόδοξη όπως παλιότερα. Δεν έχω πλέον την ανάγκη να ξεσπάω σε αγορές για να νιώσω σημαντικός. Αισθάνομαι επιτέλους, ότι είμαι αξιοθαύμαστος ως ανθρώπινο πλάσμα.

Το ευχαριστώ πάρα πολύ είναι λίγο!

Γιάννης, Γερμανία

Αγαπητή Ξένια, πρέπει να σε ευχαριστήσω, με βοήθησες πάρα πολύ!!Ακόμη και οι πιο σκοτεινές στιγμές ήταν πιο καλές μετά την συνεδρία μας… έκανες μεγάλη διαφορά!!

Με αγάπη,

Ζωή, Αθήνα

Οι συνεδρίες με την Ξένια ήταν κάτι παραπάνω από βοηθητικές για την κατάθλιψή μου. Οι δυο μας αρχικά και με τη δασκάλα της στη συνέχεια, ξεμπερδέψαμε το κουβάρι της ζωής μου!

Και το βασικότερο είναι πως έμαθα, όχι το μέλλον, αλλά να αξιοποιώ καλύτερα το παρόν που μου δόθηκε ως δώρο.

Παναγιώτα, Αθήνα

Με τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής, αντιμετώπιζα πολλά ψυχολογικά προβλήματα όπως κατάθλιψη κτλ. Η προσπάθειά μου να βρω λύση στο πρόβλημά μου αλλά χωρίς φάρμακα, με οδήγησε στην Ξένια. Οι συνεδρίες που κάναμε, μέσω τηλεφώνου, έλυσαν το πρόβλημα της απόστασης.

Η Ξένια κατάφερε, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, να με βοηθήσει να απελευθερωθώ από το μεγάλο άγχος και με τις μεθόδους και τις συμβουλές της να προχωρήσω σε ένα πολύ καλό σημείο. Δεν έχω καταφέρει να έρθω στην Αθήνα ακόμα για να κάνω το Rebirthing μαζί της αλλά το έχω δρομολογήσει και συνεχίζω τη δουλειά μας γιατί είμαι σίγουρη ότι βρίσκομαι κοντά στην οριστική λύση των προβλημάτων μου.

Την ευχαριστώ για τη βοήθειά της και νομίζω ότι είμαι τυχερή που την γνώρισα και έμαθα άλλους τρόπους βοήθειας του εαυτού μου πέρα από τους κλασσικούς.

Διονυσία, Λέσβος

Εδώ και ένα χρόνο περίπου άρχισα να παθαίνω κρίσης πανικού με αποτέλεσμα να χαλάσει η ποιότητα της ζωής μου.

Πέρναγα θα μπορούσα να πω, ένα μαρτύριο ( όποιος το έχει πάθει με καταλαβαίνει απόλυτα ), με έντονο στρες καθόλα την διάρκεια της ημέρας, όπου αυτό μετά είχε σαν αποτέλεσμα πόνο στο στομάχι και στο κεφάλι. Επίσης είχα την αίσθηση της ζαλάδας και ότι θα πέσω κάτω ενώ ως γνωστό ποτέ δεν πέφτεις κάτω… Ένα άλλο σοβαρό σύμπτωμα που είχα ήταν οι αρνητικές σκέψεις σχεδόν όλη την ημέρα ότι θα μου τύχει κάτι κακό.

Με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια μπόρεσα και αντιμετώπιζα αυτά τα συμπτώματα μόνος και χωρίς φάρμακα κάτι το οποίο συνιστώ και σε αυτούς που θα διαβάσουν αυτό το κείμενο – δηλαδή για να καταφέρετε κάτι να ξέρετε ότι το βασικότερο είναι να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε από μόνοι σας να σταθείτε… Χωρίς την δικιά σας προσπάθεια να ξέρετε ότι και φάρμακα να πάρετε μπορείτε να έχετε ένα αποτέλεσμα Α αλλά όχι στο βαθμό που θα θέλατε, δηλαδή να το ξεπεράσετε ολοκληρωτικά…

Επανέρχομαι στα δικά μας. Όπως σας έλεγα ένα σύμπτωμα που μου έμεινε και μου χαλούσε την διάθεση ήταν η ιδέα ότι κάτι θα πάθω ( παρόλο που ήξερα ότι δεν θα πάθω τίποτα ) και έτσι μέσω της ιστοσελίδας αυτής, την οποία βρήκα “στην τύχη” γνώρισα την Ξένια…

Το αποτέλεσμα που είχα ήταν άμεσο, αυτή την στιγμή που γράφω το κείμενο έχω κάνει μόνο το πρώτο Rebirthing μαζί της αλλά οι σκέψεις οι αρνητικές που είχα μου έφυγαν εντελώς!!! Και αυτό παρόλο που στην αρχή, όπως είχα πει και στην Ξένια, δεν περίμενα να γίνει κάτι τόσο γρήγορα και ήμουν και αρκετά δύσπιστος.

Για τέλος, θέλω να πω ότι όποιος βιώνει κάτι ανάλογο με αυτά που ανέφερα, ότι του συνιστώ την παραπάνω θεραπεία ανεπιφύλακτα.

Ε.Ζ., Αθήνα

Γεια σου Ξένια, ήθελα να σου πω ότι περνάω πάρα πολύ όμορφα…

Γνωρίζω νέους ανθρώπους, νέα μέρη και γενικά νιώθω πολύ ζεστά και όμορφα… Μου έχει κάνει πολύ καλό όλη η δουλειά που κάναμε μαζί και η αλλαγή αυτή… Νοιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου και γενικά δεν με πιάνουν οι ανασφάλειες μου… Απολαμβάνω κάθε στιγμή που ζω… και τώρα μπορώ και βλέπω χρώματα… δεν ζω πια μέσα στην μαυρίλα… νιώθω πολύ χαρούμενος και ευγνώμων…

Γενικά σκέπτομαι πολύ έντονα τους ανθρώπους που με βοηθούν και με στηρίζουν… Θέλω να ανταποδώσω το καλό που μου έκαναν και που μου κάνουν… Σε σκέπτομαι και σε αγαπώ και όποτε θέλεις σε περιμένω εδώ… Είσαι στην ζωή μου κάτι μοναδικό και σου είμαι ευγνώμων που με βοήθησες…

Διονύσης, Ισπανία

Ξένια μου από εχθές νιώθω σαν να πετάω!

Να είσαι καλά, ευχαριστώ!

Ρίγας, Αθήνα

Επιτέλους… Rebirthing!

Νιώσατε ποτέ την ανάγκη να ξεπλυθείτε από τα αρνητικά συναισθήματα που το μόνο που επιτρέπουν είναι ένα απίστευτο χάος μέσα σας και συχνά και έξω σας;

Επειδή κάτι τέτοιο τελικά είναι παραπάνω από φυσιολογικό και μιας και δοκιμάσαμε μια μέθοδο ουσιαστικής αποτοξίνωσης που – πιστέψτε μας! – δουλεύει, σας την προτείνουμε…

Σε ένα στενό της πολύβουης Κυψέλης διατηρείται ένας πολύχρωμος χώρος απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης από την εναλλακτική θεραπεύτρια Ξένια Αηδονοπούλου η οποία εξασκεί μια μοναδική μορφή του Rebirthing. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 1-4 συνεδρίες ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα και “καθαρίζει” από εγκαθιδρυμένα συναισθήματα που μπλοκάρουν την προσωπικότητά σας.

Δεν είναι ψυχολογικά sessions ( αν και η Ξένια είναι ένα πολύ ζεστό άτομο που θα σας δώσει απλόχερα αγάπη ), ούτε new age υπνωτισμός κτλ. Το Rebirthing αυτό εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε από τη διεθνούς φήμης μέντορα της Ξένιας, P. Soames (συγγραφέας “Η Δύναμη της Αυτοθεραπείας”) και είμαστε τυχεροί που έχουμε κοντά μας το μόνο άνθρωπο στην Ευρώπη που το εξασκεί!

Δοκιμάστε το! Σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν τα αποτελέσματά!

DeBop, www.debop.gr , ο πιο cool πολιτιστικός οδηγός της Αθήνας…

Από πού ν αρχίσω…

Από μικρή διαισθανόμουν πράγματα τα οποία μερικές φορές με έκαναν να πιστεύω ότι “κάτι δεν πάει καλά με μένα” και όχι γιατί το πίστευα αλλά γιατί αυτό πίστευαν οι άλλοι και ήθελαν να το πιστέψω και εγώ. Ήξερα ότι κάτι έπρεπε να κάνω αλλά δεν είχα βρει τι ήταν αυτό.

Μετά από μια απογοήτευση συναισθηματική, έτσι συνηθίζουμε να το λέμε όλοι μας, και γνωρίζοντας ότι ΔΕΝ ήθελα να μου πάρει πολύ χρόνο από τη ζωή μου ψάχνοντας το γιατί, άρχισα να διαβάζω βιβλία και να ψάχνω στο internet για να δω τι μπορώ να μάθω παραπάνω για εμένα και γιατί ενώ ήξερα ότι κάποιο κομμάτι μου δεν συνδέεται καλά, γιατί δεν έβρισκα την λύση…

Έπεσα λοιπόν πάνω στο Rebirthing… και μετά στο Rebirthing στην Ελλάδα που σημαίνει ΞΕΝΙΑ… Ξεκίνησα την επόμενη μέρα χωρίς κανένα δισταγμό.

Είχα πολύ θυμό μέσα μου. Όσες φορές και να είχα προσπαθήσει δεν είχα καταφέρει να διώξω αυτό το θυμό… Όταν γνώρισα την Ξένια κατάλαβα ότι ήμουν στο σωστό μέρος. Ξεκινώντας το πρώτο Rebirthing ένιωσα αμέσως πολύ διαφορετικά… Τις επόμενες μέρες άρχισε ο θυμός να φεύγει… Πως? Κυλούσε μέσα από δάκρυα… Δάκρυα που δεν πονούσαν όμως… Κυλούσαν και έπαιρναν μαζί τους ότι έπρεπε να φύγει…

Κατάφερα μέσα σε 3 Rebirthing να αφουγκράζομαι καλύτερα εμένα και τους άλλους… Αυτό το είδα και στα όνειρα μου μετά από κάθε Rebirthing… Στα οποία η Ξένια έδινε μια τόσο σημαντική και ρεαλιστική ερμηνεία.

Η Ξένια είναι ένας άνθρωπος με μια αγκαλιά που έχει δύναμη και μου έδωσε αυτό που έψαχνα πάρα πολύ καιρό. Ξέρω ότι πάντα η Ξένια μπορεί να μου ξαναδείξει το δρόμο όταν τον χάνω.

Δεν πιέζομαι όπως πιεζόμουν, δεν απογοητεύομαι από τις σχέσεις όπως συνήθιζα, νιώθω περισσότερο χαλαρή και είμαι σίγουρη πλέον ότι οτιδήποτε θέλω εξαρτάται από εμένα και μόνο να γίνει πραγματικότητα… Η ζωή μου κυλάει και το σημαντικότερο είναι ότι την αφήνω να κυλάει χωρίς να την πιέζω. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι αυτά που με έκαναν να νιώθω θυμό δεν τα παρατηρώ καν πλέον και όλα αυτά τα κατάφερα με την βοήθεια και το Rebirthing της Ξένιας. Είναι αλλαγές που δεν είδα μόνο εγώ αλλά και οι άλλοι γύρω μου.

Δεν χρειάζεται να σου συμβεί κάτι για να κάνεις κάτι για σένα… Κάθε μέρα πρέπει να κάνεις κάτι για σένα και οι άλλοι θα σε ακολουθήσουν σε αυτό που νιώθεις.

Το να πω ένα ευχαριστώ Ξένια είναι λίγο. Θα σου πω απλά ότι είμαι ευγνώμων που είσαι τόσο κοντά προσφέροντας τόση πολύ δύναμη.

Με αγάπη,

Νατάσα, Αθήνα

Πριν έβαζα τον εαυτό μου και τον μαστίγωνα – πάντα με το φόβο να μην πληγώσω τους άλλους – και έκανα κακό στον εαυτό μου!!!

Τώρα αγαλλιάζω, γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ!!!

Όπως λέει και ένα Ελληνικό τραγούδι, “χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο ο τρόπος που κοιτάμε…”!!! Είναι η πραγματικότητα!!!

Μου δίνεις δύναμη και σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Με απέραντη αγάπη,

Σταυρούλα, Καλαμάτα

Αγαπητή Ξένια, θέλω πραγματικά να σε ευχαριστήσω για όλα όσα μου πρόσφερες στην διάρκεια των συνεδριών μας…

Νιώθω ότι ανακάλυψα δυνάμεις που αγνοούσα, στοιχεία μου που ήταν κρυμμένα και που η απουσία τους με δυσκόλευε και ότι έχω πλέον έναν ξεκάθαρο δρόμο να βαδίσω και ότι το μυαλό μου σε μεγάλο βαθμό μπορώ να το ελέγχω και να το χρησιμοποιώ όπως εγώ θέλω…

Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες τόσο πολύ και σου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου, που σίγουρα εσύ θα ξέρεις και τον τρόπο να το αποκτήσεις.

Βίκυ, Αθήνα

Τους τελευταίους 4-5 μήνες μετά τα Rebirthing που έκανα με την Ξένια νιώθω ότι έχουν γίνει μέσα μου πραγματικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Ανάμεσα σε αυτές βλέπω ότι δεν μπορώ πια τις αοριστολογίες, θέλω χειροπιαστά πράγματα, ρεαλιστικά και που να έχουν άμεσα αποτελέσματα… και η ζωή ανταποκρίνεται!

Την ευχαριστώ πολύ, η βοήθειά της ήταν και είναι πολύτιμη…

Με πολύ αγάπη,

Σοφία, Αθήνα

Γλυκιά μου Ξένια σε ευχαριστώ για όλα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου…

Χαίρομαι πολύ που σε βρήκα στο δρόμο της προσπάθειάς μου και που πλέον αυτή η ανάγκη δεν είναι μόνο εσωτερική αλλά και πραγματική… Υφίσταται, υπάρχει και θέλω να υπάρχει πάντα.

Πάντα πάλευαν μέσα μου έντονα δύο εαυτοί και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί βασανιζόμουν έτσι… Ήξερα, προσπαθούσα αλλά πάντα βρισκόμουν πίσω και όχι μπροστά… Ξέρω όμως ότι αυτά τα συναισθήματα, οι δύσκολες εσωτερικές στιγμές, οι πίκρες, τα δάκρυα, τα γιατί και πόσα άλλα με οδήγησαν στο σήμερα… και ειλικρινά χαίρομαι πολύ για όλα… Τώρα που νιώθω ότι βαδίζω σωστά λέω απλώς ευχαριστώ…

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δε θα κάνω θλιμμένες γιορτές, είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι δεν πατάω τον εαυτό μου αλλά βαδίζω μαζί της και την υποστηρίζω…

Ένιωθα πάντα ότι κάτι μου έλειπε, ότι θα έφευγα από τη ζωή κάποια στιγμή με πολλά απωθημένα, με λάθος επιλογές και με μια μεγάλη εσωτερική πίκρα για αυτά που μπορούσα να καταφέρω και δεν κατάφερα… Σήμερα δεν το νιώθω και πίστεψέ με είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό…

Τώρα μπορώ και καταλαβαίνω πόσο λάθος πράγματα και καταστάσεις έχω δεχτεί, πόσο λάθος σκεφτόμουν και σε πόσο πολύ χαμηλές δονήσεις βρισκόμουν… Θα ακολουθήσω τη συμβουλή της Πετρίν και ευχαριστώ και εσένα και τη Πετρίν μέσα από την καρδιά μου για το χρόνο σας και εύχομαι κάποια στιγμή να τη γνωρίσω τη Πετρίν και από κοντά.

Να συνοδεύουν τη ζωή σας όλα τα καλά του Θεού, οι επιθυμίες σου ευχές μου και να είσαι πάντα καλά και να συνεχίζεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου όπως μοναδικά εσύ ξέρεις…

Εύχομαι να βρεθούν στο δρόμο σας άνθρωποι που προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο και δε ξέρουν πώς να αποδεσμευτούν από τα κακώς κείμενα της ζωής τους… Eύχομαι όσοι αναζητούν την γαλήνη, τον εαυτό τους, τη σταθερή τους αξία και αγάπη για τον εαυτό τους, σύντομα οι άγγελοι τους να τους οδηγήσουν σε σένα!!!!! Eίσαι υπέροχη!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα Αγάπη, προσφορά, καλοσύνη, πίστη, ελπίδα να υπάρχει γύρω σου και να μεταδίδεις.

Με αγάπη πάντα,

Σμαράγδα, Αθήνα

Αισθάνομαι περισσότερο ελεύθερη, σίγουρη και ασφαλής παρά ποτέ…

Νεκταρία, Αθήνα

Η Πετρίν και η Ξένια είναι δύο καταπληκτικές γυναίκες που δίνουν νόημα στο δρόμο της ζωής μου!

Με βοηθούν να καταλαβαίνω καλύτερα ποια είμαι, να αντλώ πράγματα από μέσα μου και απλά… να είμαι καλά!

Επίσης, είναι φύλακες άγγελοι, με γλιτώνουν από κακοτοπιές, μου προσφέρουν λίγη από τη σοφία και την καθοδήγηση του σύμπαντος, απαντούν σε καθημερινές αλλά και μεταφυσικές ανησυχίες και το σπουδαιότερο… όταν πέφτω με μαθαίνουν πως να σηκώνομαι!!!

Πετρίν και Ξένια να είστε πάντα καλά!

Σας ευχαριστώ θερμά!

Κατερίνα, Αθήνα

Η πρώτη συνάντηση με τη Ξένια είχε ως θέμα την αποφευκτική συμπεριφορά της μοναχοκόρης μου στο Λύκειο.

Η οπτική με την οποία τοποθετήθηκε η Ξένια στα γεγονότα έτσι όπως της τα ανέφερα τότε, απελπισμένη και σε απόγνωση όπως ήμουν, με εντυπωσίασε και με έκανε να κοιτάξω αλλιώς μέσα από το μαύρο χάος που βρισκόταν η οικογένειά μου.

Όλες οι προηγούμενες προσπάθειές μου να απευθυνθώ σε κάποιους ειδικούς δεν προχωρούσαν καθώς, λίγο-πολύ ο λόγος τους δεν με έκανε να αισθανθώ πως έβρισκα αυτό το ιδιαίτερο που αναζητούσα και το ήξερα πως δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με επιτυχία μαζί τους.

Η Ξένια σε εκείνη την πρώτη συνάντηση είπε μια μεγάλη αλήθεια: «όταν τα παιδιά έχουν τέτοια προβλήματα πρέπει να κοιτάξουμε τι συμβαίνει στις μητέρες τους». Κι εγώ επέλεξα, ακολουθώντας και τη διαίσθησή μου, να κοιτάξω με τη Ξένια τι πήγαινε λάθος μέσα μου. Γι’ αυτό ακολούθησε και η δεύτερη συνάντησή μας όπως και οι επόμενες. Τόσο η συζήτηση, όσο οι απλές σκέψεις και ασκήσεις που μου πρότεινε για να εξασκώ το μυαλό μου όσο και οι συνεδρίες Rebirthing μαζί της με βοήθησαν να δω τη ζωή με άλλο τρόπο.

Η Ξένια σε κάποιο σημείο εισηγήθηκε – και πολύ καλά έκανε – να μιλήσω και με τη δασκάλα της την Πετρίν. Το ίδιο εντυπωσιάστηκα και από την Πετρίν. Η εκμαιευτική μέθοδος με την οποία η Πετρίν αγγίζει την καρδιά του προβλήματος είναι εκπληκτικά ακριβής.

Και οι δυο δουλεύουν με αφοσίωση, με ενθουσιασμό, έχοντας πεποίθηση στη δουλειά τους, με πειθαρχημένο, απόλυτα επαγγελματικό και καθόλου χειριστικό τρόπο. Το πιο σημαντικό για μένα όμως είναι πως τις θεωρώ ως έμπιστες, διακριτικές φίλες, που ποτέ δεν κρίνουν, που έχουν αρκετή υπομονή όποτε πεισμώνω και αντιδρώ, και που ξέρουν να στηρίζουν και να ανεβάζουν.

Το μόνο λοιπόν που κάνω κατά τη διάρκεια των συναντήσεων μας είναι να κάθομαι στο φιλόξενο καναπέ της Ξένιας, να εκφράζομαι με απόλυτη ειλικρίνεια, και μετά, φεύγοντας, να είμαι συνεπής στην προσπάθειά μου να αλλάξω τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των προκλήσεων της ζωής μου. Την «βρώμικη δουλειά» την αφήνω σε εκείνες, καθώς ξέρουν αποτελεσματικά πώς να «αδειάζουν», να «καθαρίζουν» και να τακτοποιούν τις ιδέες, τις αντιλήψεις, τις προκαταλήψεις μου.

Η Πετρίν και η Ξένια με βοήθησαν να δω ποια είμαι, πού βρίσκομαι, τι κάνω, τι θέλω και να δηλώνω απλά και ξεκάθαρα τι δεν θέλω. Νιώθω απαλλαγμένη από το βάρος του παρελθόντος μου ( που θυμάμαι τους το περιέγραψα ως ένα γκρίζο τοπίο γεμάτο με τεράστια αγκάθια ) και το πιο σημαντικό, είμαι πια ήρεμη γιατί κατάφερα με τη βοήθειά τους να πραγματικά συγχωρέσω, αποδεχτώ ( που φρονώ πως είναι το πιο δύσκολο να γίνει ) και να κατανοήσω τα πρόσωπα της ζωής μου.

Η Πετρίν είπε πως φτάνω σχεδόν στο τέλος της διαδρομής αυτής της αναζήτησης και πως είμαι δυνατή να συνεχίσω τις νέες περιπέτειες της ζωής μου. Έκανα πως δεν το άκουσα και δεν της το σχολίασα γιατί θέλω να κρατήσω επαφή μαζί τους. Μου αρέσουν τα άτομα που διαθέτουν ξεχωριστή, θετική ενέργεια που ενδυναμώνει και είμαι ευχαριστημένη που την εισπράττω.

Για το φως, λοιπόν, για «όλα τα χρώματα κι αρώματα του κόσμου», για «όλα τα αστέρια του σύμπαντος» που με μαθαίνουν να βρω μέσα μου, θα τους είμαι πάντοτε ευγνώμον.

Κατερίνα, Κύπρος

Υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή σου, που νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα τούνελ.Δεν είναι στο μυαλό σου, είναι αληθινό. Ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεσαι, ότι είσαι εκεί μέσα και δεν μπορεί ποτέ κανείς να σε βγάλει…

Σε μια τέτοια στιγμή, 4 χρόνια πριν, γνώρισα την Ξένια και μάλιστα εντελώς “τυχαία”, με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Είχα γράψει τη λέξη “κατάθλιψη” και από τα χιλιάδες αποτελέσματα που βρήκα, έστειλα σε δύο άτομα email… Ο ένας δεν μου απάντησε ποτέ. Η άλλη ήταν η Ξένια.

Γνωρίζοντας εκείνη αρχικά και στη συνέχεια την Πετρίν, “είδα” πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μπορούσα να δω. Κι όμως, υπήρχαν πάντα μέσα μου. Μέσα από τις συνεδρίες με την Ξένια και την Πετρίν, έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου και κατά συνέπεια και τους άλλους. Βρήκα απαντήσεις σε προβλήματα που με απασχολούσαν για χρόνια και καθοδήγηση σε καταστάσεις της καθημερινότητας. Ταξίδεψα νοητά στο παρελθόν, το μέλλον και είδα πόσο σχετικός είναι ο χώρος και ο χρόνος και πόσο εύκολα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που μας φοβίζουν…

Το αποτέλεσμα πραγματικά αξίζει… Είναι υπερβολικά πολύτιμη η ζωή μας για να την ζούμε μόνο από τη σκοτεινή της πλευρά…

Με πολύ αγάπη, και πολλά φιλιά,

Παναγιώτα, Αθήνα

Το Rebirthing με την Ξένια μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή σου όταν είσαι έτοιμος…

Το Rebirthing είναι πάντα εκεί και σε περιμένει… Αυτός είναι ο ρόλος του αυτή είναι η ουσία του. Είναι η ίδια μας η ζωή! Στην ουσία είναι η ενεργεία από την οποία είναι φτιαγμένα τα πάντα. Ολόκληρο το σύμπαν μέχρι τον ίδιο μας τον εαυτό που μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο την σκοτεινή πλευρά του που ποτέ δεν είχαμε φωτίσει… Το Rebirthing έρχεται σαν ήλιος να μας δείξει την ΖΩΗ όπως πραγματικά είναι: Ολοκληρωμένη, Αγνή και Φωτεινή!

Ρ., Αθήνα

Ξένια μου ήθελα να σε ευχαριστήσω και πάλι για την συνεδρία συμβουλευτικής που κάναμε και να σου πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα που τελικά τα πήγατε καλά και με τον άντρα μου, ο οποίος είναι πιο δύσπιστος από μένα αλλά και γενικά… Νομίζω ότι με την γλυκύτητα και την ειλικρίνειά σου καταφέρεις πολλά – τη πρώτη φορά που μπήκε, ειλικρινά, νόμιζα ότι θα δεν θα κάτσει ούτε 5 λεπτά και τελικά έκατσε μιάμιση ώρα!!!

Με αγάπη,

Έφη, Αθήνα

Ξένιαααααα, βγήκε η εξέταση αίματος θετικήήήήήή….

Η χαρά μου και το σοκ είναι μεγάλη, οι μονάδες είναι ψηλές και ίσως είναι και δίδυμα… Χωρίς εσάς δεν θα είχε γίνει αυτό, το ευχαριστώ μου και η ευγνωμοσύνη μου στην Πετρίν και εσένα είναι τεράστια…

Νιώθω ότι βγαίνουν από μέσα μου όλα τα θετικά του εαυτού μου… Θετικότητα, δύναμη και σιγουριά. Σιγά σιγά, ήρεμα και αβίαστα όσο ποτέ. Νιώθω ότι η δουλειά των τελευταίων χρόνων κοντά σας, που έκανα για μένα, είναι σαν ένα μεγάλο δέντρο που ανθοφορεί και που σε λίγο καιρό είναι έτοιμο να βγάλει καρπούς, μεγάλους ζουμερούς με όμορφα απαλά χρώματα, σε όλα τα επίπεδα… Αισθάνομαι τυχερή που γνώρισα την Πετρίν και εσένα στην ζωή μου, με βοηθήσατε και με βοηθάτε πολύ και το κυριότερο μου δείξατε το χρώμα και το φως στο δρόμο μου.

Απλά αισθάνθηκα την ανάγκη να σας τα γράψω αυτά. Αν θέλεις στείλε τα και στην Πετρίν, φιλιά και θα τα πούμε πάλι, είμαι ακόμα σοκαρισμένη…

Άρια, Αθήνα

Ξένια μου,καλησπέρα!…

Λοιπόν η μαμά τα πάει πολύ-πολύ καλά!!!

Kαταρχήν έχει ξεμπλοκάρει το πόδι της!!!! Kαι η μέση την πονάει μόνο λίγο πλέον… Έχει τρελαθεί από την χαρά της που ανεβαίνει τη σκάλα τόσο πολύ άνετα χωρίς να την ενοχλεί το πόδι της!!! Όλα αυτά ακριβώς μετά το Rebirthing που κάνατε – θυμάσαι που μας είπε μετά ότι είχε νιώσει κατά την διάρκεια κάτι στην πλάτη της να φεύγει;;…

Φιλάκια πολλά πολλά,

Φαίη, Κόρινθος

μμΑγαπητή Ξένια,

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε γνώρισα κι από κοντά και θέλω πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρία συμβουλευτικής αλλά και το πρώτο Rebirthing που κάναμε.

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα, ευχάριστη και προπάντων χρήσιμη εμπειρία αφού ήδη νιώθω διαφορετικά, σαν να ξαλάφρωσα. Βεβαίως όλα αυτά που με απασχολούν προς το παρόν ακόμα συνεχίζουν να υφίστανται ( ακόμα δεν έχουν περάσει 10 μέρες από το ραντεβού μας και θα τα πούμε πιο αναλυτικά σύντομα… ) αλλά ήθελα να σου πω ότι ήδη νιώθω καλύτερα και πιο δυνατός για να αντιμετωπίσω τις διάφορες καταστάσεις που βιώνω. Και πάλι σε ευχαριστώ. Είσαι ένας Άγγελος!

Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη μέρα γεμάτη όμορφα χρώματα και θετικά συναισθήματα.

Με αγάπη,

Κωνσταντίνος, Κύπρος

Καλή σου μέρα Ξένια και καλό μήνα

Θέλω απλά να σε ευχαριστήσω για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες. Όπως και τις προηγούμενες φορές, ήτανε πολύ χρήσιμη και βοηθητική.

Μιλώντας μαζί σου ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα, ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα! Το σημαντικότερο είναι ότι ένιωθα πολύ καλύτερα μετά την συνομιλία μας, ηρέμησα, χαλάρωσα κλπ.

Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ πολύ… Τώρα περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συνεδρία για να καλύψουμε και τα υπόλοιπα θέματα αλλά βέβαια και το δεύτερο μας Rebirthing.

Σου εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο τριήμερο γεμάτο χρώματα και χαμόγελο και πλημμυρισμένο από θετικά συναισθήματα.

Σού στέλνω όλη μου την αγάπη και σε ευχαριστώ,

Κωνσταντίνος, Κύπρος

Ξένια στο λέω επειδή ξέρω ότι θα με πιστέψεις… Όταν κάναμε την Αναδρομή με την Πετρίν κάποια στιγμή ένιωθα λες και κάτι περπατούσε στο σώμα μου και το ωραίο είναι ότι με πονούσαν τα δάχτυλα από το αριστερό μου χέρι όταν τα λύγιζα και τώρα όχι – είναι μοναδικό!

Μέτα την αναδρομή που έκανα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, περισσότερη πίστη στον εαυτό μου και βλέπω πολύ καλύτερα τα πράγματα, με άλλη μάτια. Με έχει βοηθήσει πολύ στην καινούργια μου ζωή. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην Πετριν και στην Ξένια που με βοήθησαν, είναι μοναδικές στη δουλειά τους…

Με πολύ αγάπη,

Κωνσταντίνα, Αθήνα

Αγαπητή Ξένια, όταν ξαναμιλήσετε με την Πετρίν πες της ότι την ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί έψαχνα χρονιά να βρω και εσάς και το φως που μου δώσατε!

Έτσι όπως την αισθάνομαι, αυτή τη διαδικασία είναι σαν ένα ραντεβού για να πας στο θέατρο και να παρακολουθήσεις και να σκηνοθετήσεις το έργο της ζωής σου! Σίγουρα δεν είναι η τελευταία παράσταση, για την ακρίβεια αισθάνομαι ότι η σεζόν μόλις άρχισε… Πραγματικά, ποιος δεν θα θελε να δει το έργο της ζωής του να παίζεται όπως ο ίδιος φαντάζεται – και μάλιστα όσο το δυνατό πιο σύντομα;

Νιώθω τώρα ότι θέλω να κάτσω για κάποιο διάστημα μόνος μου προς το παρόν να ηρεμήσω, γιατί αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου και όλα μου φαίνονται τελεία! Ούτως αλλιώς θα είμαστε σε επαφή για να σου γνωρίσω την αδερφή μου που σε έχει ανάγκη όποτε θα τα πούμε γενικώς…

Να είστε καλά Ξένια & Πετρίν, φωτίσατε την σκηνή της ζωής μου με τον πιο απίστευτο τρόπο…

Ρούσης, Αθήνα

Αγαπητή Ξένια, βρίσκω τον δρόμο μου, ξέρεις ότι είμαι στα μέσα ενός ( πλέον ) πολύ πολιτισμένου διαζυγίου, ο καθρέπτης μου χαμογελά και απολαμβάνω την ελευθερία μου… Με λίγα λόγια, αφήνομαι και νιώθω καλά… Το Rebirthing μου τα έδωσε αυτά, αφού μου επέτρεψε να αφεθώ… Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο μου…

Μαργαρίτα, Αθήνα

Από την πρώτη στιγμή σε αισθάνθηκα σαν φίλη. Αν σου φαίνεται παράλογο να μου το πεις…

Είσαι αστέρι και μας οδηγείς!!!

Αλεξία M., Αθήνα

Μετά από τη συνάντηση μας νιώθω πιο καλά και αισθάνομαι πως έχω κάνει ένα βήμα μπροστά! Και το κάναμε μαζί! Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη και εσύ ένας υπέροχος άνθρωπος! Το Rebirthing που κάναμε ήταν μια μοναδική εμπειρία, δεν ξέρω πως το κατάφερες αλλά ήταν μαγικό! Φιλάκια και σε ευχαριστώ για όλα!

Ειρήνη Β., ΑΘήνα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ξένια για την καλοσύνη και για την τόσο ευχάριστη παρουσία της…

Έχει περάσει ένας μήνα από τότε που κάναμε την θεραπεία μας… Νιώθω ήρεμη, υπομονετική, εσωτερική δύναμη, ενέργεια, και ζωτικότητα… Μου επέστρεψε η αυτοπεποίθηση, η οποία κάθε μέρα αυξάνεται, αναπνέω βαθιά, μαλακά, καθαρά, υπέροχα… Κοιμάμαι καλά και βαθιά, ενώ έχω την αίσθηση ότι πρώτη φορά στην ζωή μου έχω εσωτερική ισορροπία. Η σκέψεις μου έχουν γίνει καθαρές και στοχευμένες, και νιώθοντας την δύναμη και ζωτικότητα που έχω, θυμάμαι ότι μόνο ως παιδί ένιωθα έτσι…

Αυτό που με ευχαριστεί όμως πάνω από όλα είναι ότι κάθε μέρα μπορώ και εκφράζω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου χωρίς να νιώθω ενοχές, φόβο και άγχος. Τώρα πιστεύω στον εαυτό μου και τις ικανότητες μου. Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα και πιο όμορφη. Αυτήν την αίσθηση που έχω τώρα, δεν θα την άλλαζα για οτιδήποτε στο κόσμο…

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα,

Σβετλάνα, Αθήνα

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου και για το δρόμο που μου έδειξες. Να’σαι πάντα καλά…

Γιάννης, Αθήνα

Σε σκέφτομαι συχνά και μέσα σε όλη την μαυρίλα που βλέπω μου δίνεις λίγο φως… Για ακόμη μια φορά θα ήθελα να σου πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Πραγματικά σε ευχαριστώ… και μόνο που σε θυμάμαι, αυτό μου δίνει δύναμη!!!! Σκέφτομαι να βάλω μια φωτογραφία σου στο δωμάτιο μου να σε βλέπω το πρωί που ξυπνάω για να παίρνω δύναμη… ( πλάκα κάνω… )… Βέβαια αν το έκανα θα με βοηθούσε…

Το είχα πολύ ανάγκη μετά από τα τελευταία γεγονότα που μου συνέβησαν να μιλήσω σε κάποιον που θα με ακούσει θετικά και σε ευχαριστώ για την συνεδρία μας, είσαι ο μόνος άνθρωπος που νιώθω άνετα να του μιλήσω και ξέρω πως δεν θα με αντιμετωπίσεις σαν να είμαι εξωγήινος!!!

Φιλιά Πολλά,

Αλεξάνδρα, Αθήνα

Ξένια είσαι φοβερή!

Ήθελα να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, μα τα λόγια είναι φτωχά. Νοιώθω πως με βοήθησες να βγω από το αδιέξοδο και ξέρω πως όλα θα πάνε καλά με την πολύτιμη βοήθειά σου…

Υ.Γ. Η φωνή σου με την ξενική προφορά, μου είναι πολύ οικεία… Mου θυμίζει τις ξαδέρφες μου από Αμερική!

Χριστίνα Σ., Αθήνα

Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το Rebirthing με την Ξένια…

Είχα φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου που ήθελα οι αλλαγές να γίνονται γρήγορα. “Τυχαία” ανακάλυψα το Rebirthing με την Ξένια. Είχα ακούσει ελάχιστα πράγματα λίγο πριν, κάποια στιγμή το καλοκαίρι, και μου ήρθε σαν αναλαμπή στο μυαλό όταν το χρειάστηκα.

Σαν διαδικασία είναι πολύ απλό, δεν έχει κανείς να φοβηθεί τίποτα, ουσιαστικά μπαίνεις σε μια κατάσταση χαλαρότητας και η Ξένια σε κατευθύνει ανάλογα με υπομονή κai με στήριξη. Έκανα και τις 3 συνεδρίες Rebirthing και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής…

Δυνάμωσα, αναγνώρισα, αποδέχθηκα, συμφιλιώθηκα, ηρέμησα, άρχισα να απαιτώ από τον εαυτό μου άλλα και από τους γύρω μου αυτά που θέλω εγώ για τη ζωή μου… Άρχισα να κάνω αυτά που γνώριζα ήδη ότι μου κάνουν κάλο άλλα που για κάποιο λόγο πολλές φόρες δεν επιχειρούσα… Θεωρό ότι η διαδικασία του Rebirthing με την Ξένια είναι κάτι που κλειδώνει μέσα σου και το χρησιμοποιείς σε όλες τις καταστάσεις της ζωής σου πλέον… Αρχίζεις και κατανοείς και ξεχωρίζεις τι είναι για σένα και τι σου κάνει καλό… Μαθαίνεις να επεξεργάζεσαι τα πάντα διαφορετικά! Νιώθω τώρα ότι το ταξίδι συνεχίζεται άλλα ότι το καθοδηγώ εγώ πλέον!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστίνα Σ., Αθήνα

Ξένια μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και που μου συμπαραστέκεσαι και με καταλαβαίνεις… Είσαι μοναδική και ξεχωριστή… Σε ευχαριστώ…

Με αγάπη,

Κωνσταντίνα, Αθήνα

Σε σκέφτομαι καθημερινά. Είσαι ένα λαμπερό αστέρι, ένας ήλιος το Χειμώνα. Είσαι συνέχεια στη καρδιά μου, να είσαι παντού και πάντα καλά…

Γιάννης Μ., Αθήνα

Είμαι ευγνώμον για όλα και το εννοώ απόλυτα. Στο τελευταίο μας Rebirthing ήταν ακριβώς όπως την οδηγία που μου έδωσες: “Αφήνω να φύγουν εύκολα όλα όσα δεν χρειάζομαι πια”…. Το ξέρεις πως δεν λέω ποτέ λόγια χωρίς να τα εννοώ, το ξαναλέω, σας ευχαριστώ και σας είμαι ευγνώμον για όλα…

Κατερίνα Π., Αθήνα

Πώς μπορεί κανείς να πιστέψει κάτι που δεν γνωρίζει, που φαίνεται υπερβολικό και παράλληλα να τολμήσει να το κάνει; Το πως, το ξέρει ο καθένας μόνος του. Αυτό που ήθελα να καταθέσω εγώ είναι η δική μου εμπειρία πριν, κατά την διάρκεια και μετά από το Rebirthing.

Για σχεδόν ένα χρόνο περίπου και ενώ βίωνα καταστάσεις που δεν μου ήταν καθόλου εύκολες, άφηνα τον εαυτό μου να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο χάος. Συνειδητά προσπαθούσα να ακυρώσω τα αρνητικά μου συναισθήματα και όλη την αλήθεια διότι δεν είχα την δύναμη να την αντιμετωπίσω. Δυστυχώς άφησα τον εαυτό μου να φτάσει στο υπό μέχρι να τολμήσω να πολεμήσω την απελπισία μου. Δεν σκέφτηκα το οικονομικό μου πρόβλημα διότι η πραγματικότητα είναι πως είμαστε φτωχοί μόνο όταν χάσουμε τον εαυτό μας. Κάπως έτσι αποτάνθηκα στη Ξένια, η οποία παρουσιάστηκε ξαφνικά κάποια μέρα στην οθόνη του υπολογιστή μου εν ώρα εργασίας.

Της τηλεφώνησα και μπήκα στη διαδικασία να κάνω το Rebirthing. Απίστευτο και όμως τόσο αληθινό!!!

Από τη πρώτη κιόλας συνεδρία κατάφερα, μετά από μήνες, να κοιμηθώ ήρεμα το βράδυ. Ολοκληρώνοντας και τη δεύτερη συνεδρία το θέμα του ύπνου ήταν πλέον παρελθόν. Όμως, αυτό ήταν μόνο η αρχή… Μέσα σε τέσσερις μόνο μέρες προκάλεσα, στάθηκα και αντιμετώπισα όλη την αλήθεια. Είναι απίστευτο ότι γκρεμίστηκαν μονομιάς όλα μου το όνειρα και οι κόποι χρόνων και παρόλα αυτά είμαι δυνατή, χαρούμενη, αισιόδοξη και το βλέπω σαν μια ευλογία-ευχή για κάτι καλύτερο.

Υπάρχουν στιγμές που συλλογίζομαι αυτό που μου συνέβη, όμως δεν υπάρχει ίχνος θλίψης, αντιθέτως, βρήκα και πάλι τον εαυτό μου και αναγνωρίζω επιτέλους αυτό που είμαι.

Είμαι δυνατή, χαρούμενη, θετική, αισιόδοξη και χωρίς άγχος. Μου αρέσει που είμαι εγώ και μάλιστα τόσο αληθινή.

Ξένια μου, ευχή μου να είσαι πάντα καλά και να σε έχουμε κοντά μας. Ευχαριστώ!!!

Αθανασία Β., Κύπρος

Χαίρομαι που έχω μια δασκάλα που κάνει τόσο καλά την δουλειά της και με τόση αγάπη. Για μένα είσαι μια κορυφαία δασκάλα και πιστεύω το ότι είμαι πολύ τυχερή που σε βρήκα, σε ευχαριστώ που είσαι κοντά μου.

Τώρα τελευταία νιώθω ότι κάνω ωραία πράγματα και τα αντιλαμβάνομαι, σε αντίθεση με το παρελθόν που έκανα επίσης άλλα δεν τα έβλεπα… Και φυσικά έχω και άλλες απαιτήσεις… Δεν επιτρέπω άσχημες συμπεριφορές… Ξέρεις, είναι μέρες, θα έλεγα πλέον οι περισσότερες, που νιώθω πολύ καλά και αντιλαμβάνομαι τα πράγματα πολύ καλύτερα από παλαιότερα και που θα μιλήσω όταν κάτι με ενοχλήσει… Πιάνω τον εαυτό μου να του λέω, όπα, εδώ πρέπει να μιλήσω, δηλαδή τον ελέγχω καλύτερα και φοβάμαι λιγότερο. Νιώθω πιο δυναμική και δυνατή. Επίσης, νιώθω και το σώμα μου να είναι καλύτερα.

Η Πετρίν επίσης είναι πραγματικά μοναδική, είμαι πολύ χαρούμενη που μίλησα μαζί της, πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει πολύ η Αναδρομή που κάναμε.

Με αγάπη,

Κωνσταντίνα Π., Αθήνα

Αγαπητή μου Ξένια, καλημέρα.

Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χθεσινή μας συνομιλία. Το κλάμα που έκανα μετά ήταν μεγάλη ανακούφιση. Ακόμα, με βοήθησες να πάρω την απόφαση που έπρεπε να πάρω… Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Ξέχασα να σου πω ότι οι τύψεις που έχω απέναντι στον εαυτό μου και τα παιδιά μου έχουν μειωθεί επίσης. Θα ξανακλείσουμε τηλεφωνικώς ραντεβού για να μιλήσουμε γιατί μου άρεσε και είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος με μεγάλα προτερήματα. Σε ευχαριστώ, με αγάπη,

Σταύρη, Κύπρος

Βγαίνει το διαζύγιο μου την άλλη εβδομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη, αυτό, μαζί με τη δουλειά που έχουμε κάνει μαζί, είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για μένα! Σε ευχαριστώ για όλα και Θα τα ξαναπούμε σύντομα! Φιλιά πολλά μέχρι τότε!

Δέσποινα, Αθήνα

Ξένια, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρεις… Ακόμα και τη σκέψη σου τη νιώθω κάποιες φορές!

Αυτή τη στιγμή, μέσα από το βιβλίο της Πετρίν όπως και μέσα από τις συνεδρίες μας, έχω φτάσει στο σημείο που αναγνωρίζω, αποδέχομαι και αγκαλιάζω τον εαυτό μου… Χαίρομαι για την ελευθερία μου, νιώθω να βρίσκω το χαμένο μου εαυτό, την ανεξάρτητη, δυναμική εαυτό μου… Νιώθω να επανέρχεται η αυτοπεποίθηση μου, να δουλεύει και πάλι καθαρά το μυαλό μου και να μην επισκιάζει κανενός οι σκέψεις τις δικές μου… Νιώθω μεγάλη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση… Στην δουλειά μου με βλέπουν έτσι αισιόδοξη και χαμογελαστή και αναρωτιούνται πως το κάνω! Νιώθω πως σιγά σιγά προσελκύω και περισσότερους θετικούς ανθρώπους κοντά μου, όπως και μια θετική αύρα γύρο μου.

Ανυπομονώ να ολοκληρώσω το Rebirthing και να κάνω και την Αναδρομή! Θέλω όχι απλώς να πετύχω στη ζωή μου επαγγελματικά, οικονομικά, οικογενειακά και συναισθηματικά αλλά θέλω να μείνω χαραγμένη στις καρδιές των ανθρώπων που θα συναντήσω στη ζωή μου, προσφέροντας με κάποιο τρόπο μια θετικότητα στη ζωή τους… Είσαι κομμάτι της δικιάς μου ζωής!!!

Με πολύ πολύ αγάπη!

Αθανασία Β., Κύπρος

Ξένια καλημέρα,

Όταν είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί μου είχες πει για τον θυμό μου που δεν έχει ξεκαθαρίσει κι είχες πει ότι με τα τρία Rebirthing που θα κάναμε αυτός θα καθάριζε. Είχες πει επίσης ότι θα λυνόταν το πρόβλημα με τα τρίγωνα στη ζωή μου και πιο συγκεκριμένα στην ερωτική μου ζωή.

Πράγματι λοιπόν μετά τα τρία Rebirthing που κάναμε ο θυμός καθάρισε… Επίσης, κάποια στιγμή μεταξύ του δεύτερου και τρίτου Rebirthing είχα γνωρίζει κάποιον και βγαίναμε. Πράγματι λοιπόν, ακόμα και πριν τελειώσουν τα τρία Rebirthing και πριν καθαρίσει τελείως ο θύμος, το θέμα με τα τρίγωνα είχε λυθεί! Πολύ σωστά λοιπόν είχες πει ότι και ο θυμός αλλά και το θέμα με τα τρίγωνα θα λυνόταν… Μάλιστα σε ευχαριστώ και μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα! Τότε δεν σε είχα πιστέψει αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία και στις δύο μας. Έκανα πολύ καλά!!!

Η ζωή μου έχει αλλάξει, αντιλαμβάνομαι πράγματα που ούτε είχα φανταστεί πριν και ναι, όντως μπορείς να πεις ότι η ζωή μου έχει προχωρήσει προς μια πιο αληθινή πραγματικότητα… Παρόλο που σχέση που αναπτύχθηκε με τον κύριο που ανέφερα προηγουμένως ήταν μια άσχημη εμπειρία για εμένα, δεν κόλλησα όπως συνήθως, προχώρησα, έμαθα ότι είχα να μάθω και συνέχισα τη ζωή μου…

Σε ευχαριστώ και εσένα και τη Petrene, βλέπεις, είστε καλό δίδυμο…

Μελπομένη, Αθήνα

Καλημέρα καλημέρα!!!! Με πολύ αγάπη από εμένα!!!

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Ξένια μου… 🙂 🙂 🙂

Τι θα γίνει αυτή η κατάσταση με εμένα Ξένια μου;;;; Αν και δεν έχει γίνει κάτι το διαφορετικό ή συνταρακτικό που να με ενθουσιάσει και να με τονώσει, εγώ είμαι μες τη τρελή χαρά!!! Κάτι σαν να ζω σε άλλη διάσταση να το πω; Άλλο πλανήτη; Δεν ξέρω, πάντως, νιώθω να με πλησιάζουν σιγά σιγά όλα τα καλά και να απελευθερώνομαι…

Με πολύ πολύ αγάπη,

Αθανασία B., Αθήνα

Ξένια μου γεια σου, θέλω να ξέρεις πως η επίδραση της τελευταίας συνεδρίας ήταν πολύ δυνατή για μένα. Deep and powerful… Είμαι ήρεμη, ενδυναμωμένη και κοιμάμαι πολύ βαθιά…

Κατερίνα Π., Αθήνα

Είναι πολύτιμη η βοήθειά σου, πάντα προσπαθούσα να γίνω καλύτερα αλλά επιτέλους αρχίζω και τα καταφέρνω… Και πάλι, σε ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Κ., Αθήνα

Ξένια, θέλω να ξέρεις ότι η τηλεφωνική συνεδρία μας σήμερα με συγκίνησε πάρα πολύ… Χαίρομαι τόσο που έχω σταματήσει τα χάπια… Μακάρι να μην τα χρειαστώ ξανά ποτέ…

Σου στέλνω αυτό που είπαμε:

“Ποτέ δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η πρώτη κιόλας τηλεφωνική συνεδρία που είχα με την Ξένια θα ήταν τόσο αποτελεσματική ώστε να ανοίξει επιτέλους, μετά από 20 χρόνια γάμου, ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ εμού και του συζύγου!!! Ξεκλείδωσες τις καρδιές μας και μπόρεσε για πρώτη φορά ο ένας να καταλάβει πως σκέφτεται και πως αισθάνεται ο άλλος!!! Μαγικό!!!”

Ξένια, σου στέλνουμε την αγάπη μας μέσα από τις ανοιχτές καρδιές μας!!!

Φανή, Λήμνος

Ξένια μου, είναι αλήθεια ότι είσαι ο πιο όμορφος σταθμός στη ζωή μου και είμαι πολύ τυχερή που σε συνάντησα!!! Σού οφείλω να σου γράψω τόσα πολλά αλλά δουλεύω τόσο πολύ που δεν προλαβαίνω!!! Τώρα με τις γιορτές που θα πάρω άδεια ελπίζω να τα καταφέρω!!! Δεν σε ξεχνώ όμως ποτέ και θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου!!! Καλές, ήρεμες γιορτές γεμάτες αγάπη!!! Πολλά φιλάκια!!!

Φωτεινή Δ., Αθήνα

Ξένια μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ξεχωριστή εμπειρία που μου χάρισες. Έχοντας ολοκληρώσει το δεύτερο Rebirthing και λίγο πριν το τρίτο, ανυπομονώ να με ξανά αγγίξει το μαγικό ραβδί και να συνεχίσει να αλλάζει η ζωή μου προς το καλύτερο! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις για πολλά πολλά χρόνια να προσφέρεις τις ευεργετικές σου ιδιότητες!!! Σε ευχαριστώ που μου άλλαξες τη ζωή!

Μαρία Τ., Αθήνα

καλησπέρα Ξένια μου, ελπίζω να είσαι καλά!

Εγώ είμαι καλά και προσπαθώ για το καλύτερο… Μετά τη συνάντηση μας νιώθω πιο καλά, αισθάνομαι πως έχω κάνει ένα βήμα μπροστά! Το κάναμε μαζί! Όταν μιλάμε νιώθω πιο σίγουρη ότι μπορώ να τα καταφέρω… Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη και εσύ ένας υπέροχος άνθρωπος! Το Rebirthing ήταν μια μοναδική εμπειρία! Δεν ξέρω πως το κατάφερες αλλά ήταν μαγικό!

Φιλάκια και σε ευχαριστώ για όλα!

Ειρήνη Β., Αθήνα

Σε ευχαριστώ για χθες. Έζησα μια από τις πιο ουσιώδες εμπειρίες της ζωής μου…

Ελένη Β., Αθήνα

Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την βοήθεια που μου έδωσες και τις συμβουλές! Νιώθω τόσο υπέροχα που έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω προς το παρόν! Σου εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου, και πάλι σε ευχαριστώ για όλα!!!

Ελεονόρα, Αθήνα

  Κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Πρωτόγνωρη εμπειρία!! Θείο Δώρο!! Σε ευχαριστώ Ξένια!!

Αλεξάνδρα, Αθήνα

  Κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Πρωτόγνωρη εμπειρία!! Θείο Δώρο!! Σε ευχαριστώ Ξένια!!

Αλεξάνδρα, Αθήνα

  Κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Πρωτόγνωρη εμπειρία!! Θείο Δώρο!! Σε ευχαριστώ Ξένια!!

Αλεξάνδρα, Αθήνα

  Κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Πρωτόγνωρη εμπειρία!! Θείο Δώρο!! Σε ευχαριστώ Ξένια!!

Αλεξάνδρα, Αθήνα

  Κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Πρωτόγνωρη εμπειρία!! Θείο Δώρο!! Σε ευχαριστώ Ξένια!!

Αλεξάνδρα, Αθήνα

  Κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Πρωτόγνωρη εμπειρία!! Θείο Δώρο!! Σε ευχαριστώ Ξένια!!

Αλεξάνδρα, Αθήνα

  Κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Πρωτόγνωρη εμπειρία!! Θείο Δώρο!! Σε ευχαριστώ Ξένια!!

Αλεξάνδρα, Αθήνα

ΠΡΙΝ:

“Καλημέρα Ξένια!!! Είμαι η Αγγελική που γνωριστήκαμε στο πλοίο… Με θυμάσαι; Είσαι καλά; Πως πέρασες; Θα ήθελα να σου πω ότι πήρα μεγάλο κουράγιο από τη συζήτηση που είχαμε στο πλοίο και ότι με βοήθησες πολύ ώστε να είμαι χαλαρή στις διακοπές, γιατί αν κατάλαβες το πρόβλημα μου είναι το ΑΓΧΟΣ…

Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις πριν σε δω από κοντά, μιας και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες… Η μέθοδος Rebirthing όπως διαβάζω στο site ενδείκνυται για όλους τους ανθρώπους.

Ωστόσο, εγώ που είμαι αγχώδης, θα μπορέσω να χαλαρώσω ώστε να μπορέσει η μέθοδος να λειτουργήσει; Υπάρχει περίπτωση να νιώθει κάποιος άσχημα στο τέλος της συνεδρίας; Τέλος, πως θα ξέρω ότι λύθηκε κάποιο ζήτημα μόνο με τις αναπνοές; Εγώ που φοβάμαι τις κρίσεις πανικού ( αν και τις διαχειρίζομαι ), πως θα είμαι σίγουρη ότι δεν θα επανέλθουν;

Ευχαριστώ πολύ και περιμένω νέα σου!”

ΜΕΤΑ:

“Γλυκιά μου Ξένια,

Σου γράφω γεμάτη ευγνωμοσύνη…! Ποσό τυχερή νιώθω που βρέθηκες στο δρόμο μου… Συγκεκριμένα στο καράβι μου!!!

Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε στο πλοίο κατάλαβα ότι όλα θα πάνε καλά! Και αυτό γιατί ξεχωρίζεις! Εξαιτίας εκείνης γνωριμίας μας, το καλοκαίρι μου έγινε υπέροχο γιατί μου έδωσες κουράγιο και ελπίδα!!! Εκεί που υπέφερα από κρίσεις πανικού και διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, η μοίρα σε έφερε κοντά μου σαν από μηχανής Θεό! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος και πρόθυμη να βοηθήσεις τους πάντες με κάθε τρόπο!

Τα Rebirthing μαζί σου ήταν λυτρωτικά και με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατή κ να ξεπεράσω αυτά που με ταλαιπωρούσαν!!!

Να είσαι πάντα καλά !!! Σ’ευχαριστώ, σε φιλώ και θα τα πούμε σύντομα !!!

Με αγάπη,

Αγγελική Μ., Αθήνα

… με αγάπη ❤

Εντυπώσεις από την πρώτη συνεδρία Rebirthing …

Να ανακαλύπτεις τον αληθινό σου εαυτό και να συνειδητοποιείς ότι όλο αυτόν τον καιρό η φοβισμένη, θυμωμένη και θλιμμένη φωνή που κυριαρχούσε στην ζωή σου κι επηρέαζε τις αποφάσεις και τις εμπειρίες σου, αποδείχτηκε ψεύτικη και έχασε πολύ μεγάλο μέρος της δύναμης της!

Αυτό έκανε το Rebirthing με την Ξένια για εμένα … Πιστεύω ότι αποτελεί τον πιο έξυπνο και σίγουρο τρόπο που έχω βρει ως τώρα ( και έχω ψαχτεί αρκετά! ), για να ρίχνει κάποιος φως στο ψέμα και στο σκοτάδι μέσα του και επομένως γύρω του, και να βλέπει ξεκάθαρα τις απαντήσεις, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια νοητική ή σωματική, παρά μόνο με το να αναπνέει βαθιά και συνειδητά.

Πολλά έχουν αλλάξει από εκείνη την μέρα … Όπως ότι κοιμάμαι πιο βαθιά, ξυπνάω πιο νωρίς με όρεξη να ξεκινήσω την μέρα μου, νιώθω λιγότερο stress και περισσότερη αυτοπεποίθηση, τρώω πιο αργά και «ξαφνικά» αποστρέφομαι το junk food, εκφράζομαι άμεσα κι επικοινωνώ άφοβα με τους γύρω μου, σκέφτομαι πιο απλά κι αποτελεσματικά!

Και για όλα ευχαριστώ από καρδιάς, την χαρισματική Ξένια που με εμπνέει με πίστη και θάρρος και με καθοδηγεί με αγάπη, σοφά και δυναμικά προς τον δρόμο της δικής μου αναγέννησης και συναισθηματικής απελευθέρωσης …

Ειρήνη Γ., Αθήνα

Καλησπέρα Ξένια μου!!!

Χάρηκα με τα νέα σου και που σε είδα ( έστω από βίντεο ) … Πρέπει να είχατε πολύ ωραία εμπειρία με την Πετρίν…

Εμείς είμαστε πολύ καλά… Βασικά πολύ καλύτερα, ειδικά σε σχέση με πέρυσι…

Θα ήθελα Ξένια μου να βοηθήσεις και την αδελφή μου… ( όπως έκανες με εμένα, την κόρη μου, τη Μαρία τη φίλη μου, την ξαδέλφη μου και άλλους τόσους ανθρώπους που δε γνωρίζω καν!!! ) … Ξέρεις εσύ!!!

Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έχεις κάνει και κάνεις για μένα και τους αγαπημένους μου και σου εύχομαι να περάσεις αυτές τις γιορτές, έτσι όπως λαχταράει η καρδιά σου…

Σε φιλώ γλυκά!!!

Άννα Τ., Αθήνα

Ειλικρινά οι συμβουλές σου και όλα αυτά που κάναμε μαζί με βοήθησαν πολύ πολύ αυτό το διάστημα που το άγχος και η υπερένταση είχαν σπάσει τα κοντέρ…
Αντιμετώπισα τα πράγματα με άλλη μάτια, από άλλη οπτική γωνιά, δεν ξέρω πως να στο περιγράψω άλλα είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ…

Είμαι πιο ήρεμη και με έλεγχο, όχι ότι πάλι δεν ζορίζομαι άλλα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα… Προσπαθώ με την δική μου ηρεμία να ηρεμήσω ακόμα και τους άλλους γιατί έχουμε και συνεχεία…

Τα βρίσκω πολύ με τον εαυτό μου αυτό το διάστημα… Βρίσκω πλέον χρόνο για έμενα, σκέφτομαι καλύτερα, τα βάζω κάτω τα πράγματα, βάζω προτεραιότητες… Όταν υπάρχουν στιγμές που είμαι στα κάτω μου και μου λείπει η ενεργεία και η ζωντάνια, μέσα μου νιώθω πλέον ήρεμη και έτσι τις αφήνω να περάσουν και λέω θα ζωντανέψω πάλι σιγά σιγά και έτσι γίνεται…

Αυτά τα νέα μου με λίγα λόγια Ξενία μου… θα τα πούμε από κοντά σύντομα για την συνέχεια, να τα πούμε και καλύτερα και να μου δώσεις και τις πολύτιμες συμβουλές σου…

Φιλάκια πολλά και την αγάπη μου!!!

Ειρήνη Β., Αθήνα

Rebirthing… Νέα ζωή… Με άλλη όψη…

Καλησπέρα σας… Τι κάνετε; Συγγνώμη που σας ζαλίζω με τα νέα μου… Αλλά θέλω να τα μοιράζομαι μαζί σας… Εχθές είδα πάλι ένα όνειρο με τον παππού μου… Με αγκάλιασε και μου είπε… Τώρα είσαι καλά… Τώρα πια μάλλον είναι ήσυχος… Ήμασταν χαρούμενοι και συγκινημένοι και οι δύο…

Σας ευχαριστώ που με κάνατε καλά!!!

Φιλάκια πολλά

Κωνσταντίνα, Ρέθυμνος

Ξένια καλημέρα! η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάνω προσπάθεια για να αναγνωρίσω τον εαυτό μου…

Έχω κάνει χιλιάδες πράγματα που δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είμαι εγώ! Βγαίνω, διασκεδάζω, καλώ φίλους στο σπίτι για φαγητό και παρεούλα, κάνω διάφορα πράγματα και δεν κουράζομαι, είμαι χαλαρή και χαίρομαι την κάθε στιγμή κι αυτό που κάνω!

Νιώθω σαν να έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου και είμαι ανάλαφρη και πρόσχαρη στο να κάνω ότι θέλω χωρίς να νιώθω κούραση και υπερένταση! Μπορώ και διαχειρίζομαι με ένα διαφορετικό τρόπο την καθημερινότητά μου κι αυτό με κάνει να γίνομαι αποτελεσματική χωρίς να φορτώνομαι!

Πιστεύω ότι ο συνδυασμός του Rebirthing με τον καθαρισμό και την δική μου προσπάθεια, με την δική σου αμέριστη βοήθεια, έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα! Θέλω να σου εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλο αυτό που μου συμβαίνει και την συμβολή σου σε αυτό!

Ξέρω, νιώθω ότι έχω αλλάξει σελίδα στη ζωή μου και η κάθε μέρα που έρχεται είναι και ένα θαύμα για μένα κι αυτό το χρωστάω σε σένα! Νιώθω δυνατή και ήδη έχω ξεκινήσει να λύνω διάφορα προβλήματα που με έχουν δυσκολέψει στην καθημερινότητά μου. είμαι πολύ χαρούμενη!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Έχει ξεκινήσει και μάλιστα πολύ γρήγορα να αλλάζει η ζωή μου και να βλέπω τις αλλαγές σε πρακτικό επίπεδο ( είναι που σου έλεγα στην τελευταία συνεδρία μας ). Θα επανέλθω σύντομα να συνεχίσω με την Αναδρομή γιατί είναι ο επόμενος στόχος μου σε πνευματικό επίπεδο!

Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να αγαπάω ότι με περιστοιχίζει και να απολαμβάνω Ξένια μου την κάθε μέρα που έρχεται!

ΕΥΧΑΡΣΤΏ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαίρη, Αθήνα

Ξένια καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται σαν να έχω εξαφανιστεί και γιαυτό ένιωσα την ανάγκη να σου γράψω για να αποκαταστήσω την αλήθεια! Την αλήθεια μου!

Ξεκίνησα τον Μάρτιο την πρώτη συνεδρία μαζί σου και μετά από 10 μέρες περίπου το πρώτο Rebirthing! Ένιωσα πολύ όμορφα και μια απίστευτη για μένα χαλάρωση που ως τότε δεν είχα καταφέρει ποτέ!

Οι επόμενες μέρες ήταν γεμάτες με γεγονότα για μένα και συναισθηματικές προόδους! Όντας λίγο ή και αρκετά επιφυλακτική θα έλεγα, συνέχισα στο δεύτερο Rebirthing! Σύντομα προχωρήσαμε στο τρίτο!

Πρέπει να πω ότι πρώτον, ο χαρακτήρας μου, που μου είναι πολύ οικείο να εμβαθύνω, δεύτερον τα 14 χρόνια ψυχοθεραπείας που έκανα και τρίτον αυτή η καταπιεσμένη μου εμμονή να αρνούμαι βοήθεια, με έκαναν να κλειστώ στον εαυτό μου και να αφουγκραστώ μόνη όσα μου συνέβαιναν!

Μόλις χθες, έχοντας πλέον περάσει από αυτές τις καταδυτικές βουτιές στον βαθύτερο εσωτερικό μου κόσμο, κατάφερα να ξανά βγω στην επιφάνεια και να νιώσω το κενό – το κενό που είχα νιώσει αμέσως μετά το πρώτο Rebirthing και που με έκανε να πιστέψω ότι όλα θα πήγαιναν καλά!

Ένιωσα την απελευθέρωση! Ένιωσα να έχει φύγει από πάνω μου ένα τεράστιο βάρος μεγατόνων! Χάρηκα την βόλτα μου στη θάλασσα, χάρηκα το κολύμπι την παρέα με την φίλη μου και ένιωσα να μη με απασχολεί τίποτα παρά μόνο η απόλαυση που ένιωθα!

Σχεδόν δεν πίστευα σε αυτό που ένιωθα!

Όση προσπάθεια κι αν κατέβαλα για να προβληματιστώ πήγε χαμένη! Ήμουνα χαλαρή χαρούμενη και τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει αυτές τις στιγμές! Σήμερα το πρωί ένιωσα την ανάγκη να σου εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

Σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου!

Μαίρη Κ., Αθήνα

Έχω δουλέψει πολλά χρόνια με τον εαυτό μου… Μετά τη Ξένια κατάφερα να βλέπω πιο θετικά και πιο αισιόδοξα τη ζωή… Μπορώ να αφήνω να φεύγουν εύκολα ότι δε μου χρειάζεται πια και να προσελκύω αυτά που μου χρειάζονται… Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω…

Φωτεινή Κ., Αθήνα

Ξένια μου , σου στέλνω το παρακάτω να το χρησιμοποιήσεις όπως και αν θέλεις… Είναι αυθόρμητο και πραγματικά αληθινό!:

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις αλλαγές που παρατήρησα μετά την πρώτη συνεδρία Rebirthing με την Ξένια – ο καθένας τις αντιλαμβάνεται διαφορετικά και για τον καθένα είναι διαφορετικές…

Θα ήθελα να μοιραστώ όμως την αίσθηση κατά την διάρκεια της συνεδρίας… Για πολλά χρόνια τώρα ακούω για την ροή της ενέργειας στο σώμα μας και για τα μπλοκαρίσματα που δεν την αφήνουν να ακολουθεί τις διαδρομές…

Ήταν λοιπόν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα αυτή τη ροή της ενεργείας σε όλο μου το σώμα και την δύναμη της!!! Ήταν πρωτόγνωρο, μαγικό. μέχρι και εθιστικό!!! Το σώμα μου… μου το έδειχνε ξεκάθαρα!!!

Μάνο και μόνο γι αυτήν την αίσθηση, όχι απλά δεν μετανιώνω που μπήκα στην διαδικασία αλλά ανυπομονώ μέχρι την επόμενη φορά!!!
Όσο για την Ξένια… Η αλήθεια της σε παρασέρνει!!!

Μαντώ Ε., Αθήνα

H συνάντησή μου με τη Ξένια ήρθε όταν ο θυμός, η κατήφεια, οι κρίσεις πανικού, οι αϋπνίες και τα ψυχοσωματικά ( πόνος κάθε μέρα και κάπου αλλού ) είχαν γίνει καθημερινότητα. Από καιρό σκεφτόμουν πως πρέπει να νοιαστώ τον εαυτό μου, χωρίς φάρμακα, να μετριάσω τις ευαισθησίες μου, να κοιμάμαι, να χαίρομαι, να είμαι καλύτερα αλλά ποτέ δεν έδωσα χρόνο και ενδιαφέρον σε μένα, παρά και τις προσπάθειες με ειδικούς στο παρελθόν.

Με τη Ξένια είχαμε μία ωριαία συνάντηση και ακολούθησε και το πρώτο Rebirthing ( εξαγνιστική εμπειρία την αποκάλεσα ). Θεαματικά τα αποτελέσματα σε μένα αλλά και ευδιάκριτα στην οικογένειά μου. Αισθάνομαι «ξαναγεννημένη», και ώριμη! Είναι αυτό που λέμε «μακάρι να ξαναγεννιόμουν αλλά να είχα μυαλό».

Θεωρώ ότι λούστηκα με φως αφού έχασα πολύ χρόνο στα ανούσια και στενάχωρα. Αναπνέω και νοιώθω την ανάσα μου να με γεμίζει ενέργεια και αισιοδοξία . Περπατώ και νοιώθω τα βήματά μου σταθερά! Διαχειρίζομαι το θυμό μου χωρίς εκρήξεις και ξαλαφρώνω από τις ενοχές μου. Κάθε μέρα μου είναι ξεχωριστή με ορατά τα θετικά της και στην οικογένειά μου και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή μου.

Ξένια μου σ΄ευχαριστώ που μου έδειξες τον τρόπο να με αγαπήσω χωρίς όρια! Κάθε μέρα ( χωρίς υπερβολή ) σ΄έχω στο νου μου και σου στέλνω νοερά χίλιες ευχές! Το timing που σε συνάντησα ήταν καταλυτικό! Ανυπομονώ να σε δω σύντομα στο δεύτερο Rebirthing!

Ρένα Μ., Αθήνα

  Κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Πρωτόγνωρη εμπειρία!! Θείο Δώρο!! Σε ευχαριστώ Ξένια!!

Αλεξάνδρα, Αθήνα

“Όχι πια πόνος” είπες… Ε, το κάνω στο μάξιμουμ τώρα… Όχι πια συναισθηματική δυσλεξία… Σε ευχαριστώ που υπάρχεις… και που είσαι σταθερά ο εαυτός σου…Ναι! *αστέρι φωτεινό*αστέρι λαμπερό*Αηδόνι που πετά* Είσαι άσος σε αυτό που κάνεις. Ένας άσος. Είμαι ξεκάθαρη τώρα και δεν φοβάμαι να ξεστομίσω την υπέροχη αλήθεια ότι ναι, επέφερες ένα χείμαρρο από φως μέσα στα ίδια μου τα κόκαλα!

Να έχεις μια πολύ όμορφη μέρα Ξένια!!! *** Σε *** ευχαριστώ * Φωτεινό πουλί* Σου στέλνω αγάπη***

Αγγελική, Αθήνα

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, ένιωσα υπέροχα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και είμαι σίγουρη ότι όσο προχωράω θα νιώθω ακόμα πιο ευτυχισμένη… Η Ξένια είναι ένα χαρούμενο και αξιαγάπητο πλάσμα!

Μαρία, Κως

Συνειδητοποιώ ότι ζω ένα θαύμα και δεν το είχα καταλάβει.

Ο εσωτερικός μου κόσμος έχει αρχίσει να ανθίζει… Να ανθίζει και να κάνει λουλούδια και χρώματα που πάντα έλπιζα να αντικρίσω μέσα μου και που όλο περίμενα περίμενα αλλά που δεν έβλεπα… Δεν έβλεπα φως πουθενά… Τώρα αντικρίζω όμως και χρώματα και αρώματα που το φυλακισμένο μου μυαλό δεν μπορούσε καν να φανταστεί την ύπαρξη τους! Και σκέφτομαι ότι η ζωή είναι υπέροχη!!! Και είμαι ακόμα στην αρχή!!!

Δεν αγαπούσα και μόνο η αγάπη μετράει τελικά… Δεν αγαπούσα την μουσική μου και χωρίς να αγαπάς αυτό που κάνεις πως θα προχωρήσεις; Κοίτα να δεις που δεν ήξερα τι είναι η αγάπη…

Σταμάτης, Αθήνα

Η Πετρίν και η Ξένια παίξανε και οι δύο τεράστιο ρόλο στο να με βοηθήσουν να ανακαλύψω τόσο πολλά πράγματα για τον εαυτό μου!

Έφη Α., Αθήνα

Άμα είσαι στο δρόμο για αυτό-βελτίωση, είσαι στο σωστό δρόμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις την Ξένια τηλέφωνο… Θα εκπλαγείς, είναι καταπληκτική, την έχω μέσα στην καρδιά μου… Έχει όλα τα καλά επάνω της… Είναι ενθουσιώδεις, ειλικρινείς, υπομονετική, διορατική, πολύ ζεστή, πρόθυμη να βοηθήσει, αποτελεσματική…

Πέρασα μαζί της από την μοναδική εμπειρία του Rebirthing. Με βοήθησε να ξανά-προγραμματίσω την ζωή μου, μεταμόρφωσε τον σύζυγό μου, με έφερε σε επαφή με την δασκάλα της την Πετρίν… Η Ξένια και η Πετρίν είναι μοναδικές και εξαιρετικές στο τομέα τους, κάνουν καταπληκτική δουλειά. Νιώθω ευγνώμων, ευχαριστώ το σύμπαν που τους γνώρισα…

Οι μέθοδοι της Πετρίν είναι σκανδαλιστικά απλοί. Όμως αυτή ακριβώς η απλότητα τους κάνει προσβάσιμους σε όλους ( φτωχούς και πρίγκιπες ). Η αποτελεσματικότητα της είναι αναμφισβήτητη. Δοκιμάστε και θα εκπλαγείτε… Θεωρώ ότι μια συνεδρία μαζί της είναι ένα από τα δέκα πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος στην ζωή του… Η Αναδρομή μαζί με την Πετρίν είναι ένα πολύτιμο δώρο που μπορεί να κάνει κανείς στον εαυτό του. Ευχαριστώ την Πετρίν γιατί με βοήθησε να αφήσω το παρελθόν πίσω μου.

Με αγάπη,

Μόνικα, Αθήνα

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από τη πρώτη μας προσωπική συνάντηση. Δεν θα τη ξεχάσω ποτέ! Πάντα τη θυμάμαι και χαμογελώ! Να ξέρεις πως σε θυμάμαι και σε σκέφτομαι καθημερινά!

Συνεχίζω να είμαι χαρούμενη και θετική. Ξέρω ότι τα πράγματα οδηγούν μόνο προς την ευτυχία και το καλύτερο για μένα… Νιώθω μεγάλη ενέργεια και έχω πολύ έντονη επιθυμία και όρεξη για δημιουργία,την οποία και ικανοποιώ! Το μυαλό μου συνεχίζει να λειτουργεί και να σκέφτεται καθαρά και το κυριότερο, γελώ από αρκετά έως πάρα πολύ!

Αισθηματικά είμαι συνδεδεμένη με κάποιον και με το γιο μου είμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο… Οι σχέσεις μας έχουν βελτιωθεί πολύ και γενικότερα υπάρχει θετικότητα γύρω μας.

Σε ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια σου… Να είσαι πάντοτε γλυκιά και χαμογελαστή, με αγάπη,

Αθανασία, Κύπρος

Αγαπητή Ξένια!!! Ήσουν το πρώτο άτομο που συνάντησα στην αρχή της “κατάθλιψής μου”… και έστω και τα λίγα ραντεβού που κάναμε με βοήθησαν απίστευτα… να κάνω τα πρώτα μου βήματα… για να βγω από το κλουβί που είχα φτιάξει μόνη μου… Για αυτό σε εμπιστεύομαι και σε προτείνω όπου βλέπω ότι υπάρχει ανάγκη… Τώρα είμαι μια χαρά… και επειδή είμαι εγώ καλά… όλα γύρω μου εννοείται είναι καλύτερα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Με αγάπη,

Χαρά, Αθήνα

Ξένια μου σ’ευχαριστώ πολύ! Από τη πρώτη συνεδρία ήδη έχουν αλλάξει πολλά.

Με αγάπη,

Κατερίνα Γκ., Αθήνα

Καλησπέρα γλυκιά μου Ξένια! Θέλω να ξέρεις ότι με βοηθάς πολύ! Σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο!

Αλεξία Μ., Αθήνα

Όπως είπα και στη Πετρίν, νιώθω πως της οφείλω ένα κομμάτι αυτής της επιτυχίας μου, το οποίο και κατέκτησα μέσω της καθοδήγησης και ενθάρρυνσης της… Νιώθω επίσης ότι και εσένα σου οφείλω ένα άλλο κομμάτι, για πολλά πράγματα που έχω καταφέρει και που με κάνουν πιο ευτυχισμένη… Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη τη βοήθεια που μου έχεις δώσει τόσα χρόνια μέσω της δουλειάς σου!!! Θέλω να σας ευχαριστήσω και τις δύο!

Με αγάπη,

Έφη Α., Αθήνα

Αγαπητή Ξένια,

Ήρθες στην ζωή μου λίγο πριν την καταστροφή…

Μου μιλάς με τέτοιο τρόπο που με βοηθάς να πάρω τις σωστές αποφάσεις αμέσως… Αντιλαμβάνομαι ότι προτεραιότητα έχω εγώ, όχι η εργασία μου και όχι οι υπόλοιποι που πάντα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου…

Με το Rebirthing ξεκλείδωσες την ψυχή μου. Έδιωξα κάθε τι αρνητικό. Τολμώ να κάνω πράγματα που πριν δεν φανταζόμουν. Βάζω στόχους & τους κατακτώ. Επιτέλους κάνω στην άκρη το στρες, τις φοβίες, τον πανικό, τις καταθλίψεις… Πατάω γερά στα πόδια μου. Δεν με επηρεάζουν τα λόγια των άλλων. Έχω χαράξει το δικό μου δρόμο. Είμαι ήρεμη, μπορώ να διαχειρίζομαι τα προβλήματά μου. Καλωσόρισα τη θετική ενέργεια μέσα στην ψυχή μου και ζω κάθε στιγμή την ομορφιά της ζωής!!! Με βοηθάει στη ζωή τη δική μου αλλά και των ανθρώπων γύρω από εμένα… Σ’ ευχαριστώ θερμά!!!

Χαρά Β., Σαντορίνη

Γλυκιά Ξένια καλημέρα!

Αποφάσισα να γράψω τις σκέψεις μου γιατί δεν βοηθάω κανέναν με το να τις κρατώ μόνο για μένα! Θέλω να τις μοιραστώ μαζί σου και με τους φίλους σου, που σε γνωρίζουν καλά και ξέρουν το έργο σου και το ταλέντο σου πάνω σε αυτό, αλλά και με τι αγάπη, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό το εφαρμόζεις για να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομη γίνεται και… αν μου επιτρέπετε θα αρχίσω από το τέλος!!! H Ξένια είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ! Είναι χαρισματική και υπεύθυνη! Την εμπιστεύτηκα και διαπίστωσα ότι πρώτον, έχω αλάνθαστο ένστικτο και δεύτερον, ότι τα σχόλια που βλέπουμε στην ιστοσελίδα της είναι πέρα για πέρα αληθινά!

Η πορεία της ζωής μου θα έλεγα ότι ήταν σπαρμένη με αγκάθια και ζιζάνια που εμπόδιζαν την εξέλιξή μου και την κατεύθυνσή μου προς την ωριμότητα και την ευτυχία… Γεγονότα τραγικά, τρικλοποδιές και αντιξοότητες διαμόρφωσαν μία ευαίσθητη και εύθραυστη προσωπικότητα… Παρ’ όλα αυτά, είχα δυνάμεις, όνειρα και θράσος για να πω στον εαυτό μου… ”προχώρα και όλα θα πάνε καλά!”… Όμως όπως είπα παραπάνω, τα ζιζάνια και τα αγκάθια με έπνιγαν… και έχασα τον εαυτό μου, παραιτήθηκα. Μπήκα στην κατάθλιψη και άφησα τη Ζωή μου να φύγει… Πέρασαν 9-10 χρόνια μες τη θλίψη.

Μπλοκαρισμένη, σαστισμένη τόσο που να μην ξεχωρίζω το σωστό από το λάθος, ακινητοποιημένη, ανίκανη να βοηθήσω τος εαυτό μου, απευθύνθηκα σε ψυχίατρο αρχικά ο οποίος θεώρησε σωστό να μου δώσει χάπια για να ηρεμήσω και για να μην κλαίω ( μάλλον )… Το μόνο που πετύχαμε μετά από 6 μήνες αγωγή ήταν να κυκλοφορώ σαν το ζόμπι και να νυστάζω 24 ώρες το 24ωρο… Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν… τίποτα!… Tα προβλήματα δεν λύνονται με το να βγάζεις κάποιον σε αχρηστία σωματικά και διανοητικά…

Έπειτα πήγα σε ψυχολόγο…!!! Κάθε μήνα επί δύο χρόνια!!! Είχα πάθει εξάρτηση! Χειρότερο από τα χάπια που μου είχε δώσει ο προηγούμενος! Και ξαφνικά… ούτε θυμάμαι πώς, μπήκε η Ξένια στη ζωή μου! Έτσι απλά! Με αγάπη, κατανόηση, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό με έβγαλε έξω στο φως! Εκεί που ποτέ άλλοτε δεν θυμάμαι να έβλεπα τόσο ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου και την καρδιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα πλέον:

  • Οι σκέψεις μου είναι ξεκάθαρες
  • Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου
  • Έχω αυτοπεποίθηση
  • Κάνω όνειρα και σχέδια και βάζω στόχους για να τα πραγματοποιήσω
  • Είμαι 38 ετών και θα σπουδάσω για να κάνω αυτό που ονειρευόμουν πάντα
  • Σε δύσκολες και απρόσμενες καταστάσεις ανταπεξέρχομαι με απίστευτο δυναμισμό
  • Θέματα που διαιωνίζονταν μέρες, μήνες ή και χρόνια, ( συναισθηματικής φύσεως περισσότερο θα έλεγα ), διεκπεραιώνονται σε χρόνο dt

ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ!!!!!!!!!

Και όλα αυτά με μόνο δύο συνεδρίες Rebirthing και μερικές συνεδρίες συμβουλευτικής!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο άνθρωπος όμως είναι ον απεριόριστο. μου αρέσει να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι γι αυτό και θα πάω σύντομα και για μία Τρίτη συνεδρία!

Φιλιά πολλά Ξένια μου!!!!!!!!!!

Αλεξάνδρα M., Εύβοια

Θέλω να ευχαριστήσω εσένα και την Πετρίν για το δώρο που μου χαρίσατε! Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινα ένας άλλος άνθρωπος, ή μάλλον για την ακρίβεια, βρήκα τον παιδικό εαυτό μου! Είναι κάτι σαν θαύμα αυτό που ζω!!!

Με την βοήθειά σας, κατάφερα να πετάξω τόνους από βάρη που κουβαλούσα επάνω μου και που δεν με άφηναν να προχωρήσω ελεύθερα στη ζωή μου! Νιώθω σαν να έσπασαν οι αλυσίδες που με έδεναν γύρω γύρω και που ήταν σαν φίδια επάνω μου!

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω και στις δυό σας! Νομίζω ότι δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν τα συναισθήματα που νιώθω και όλη αυτή την αλλαγή που κατάφερα να βιώνω, έχοντας γίνει πια η καθημερινότητά μου! Δεν ξέρω τι να σου πρωτοπώ!

Άνθρωποι καινούργιοι έχουν μπει στη ζωή μου, άνθρωποι που με δυσκόλευαν έχουν απομακρυνθεί από μένα… Μπορώ και διαχειρίζομαι την καθημερινότητά μου τόσο διαφορετικά και τόσο εύκολα, μάλιστα εκεί που μου φάνταζε βουνό… Σχεδόν δεν το πιστεύω! Έχω αλλάξει νοοτροπία απέναντι στη ζωή, και προπάντων μου βγαίνει αβίαστα όλο αυτό! Βιώνω ένα ΘΑΥΜΑ! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα αυτό που μου συμβαίνει! Έπαψα να φοβάμαι! Να φοβάμαι να μιλήσω, να εκφραστώ, να εκτεθώ!

Και βέβαια πρέπει να τονίσω, γιατί είναι πολύ σημαντικό, ότι την αλλαγή μου την βλέπουν και οι άλλοι γύρω μου! Είναι κάτι πολύ έντονο σε μένα και φαίνεται! Άνθρωποι που με αγαπάνε και δεν νιώθουν απειλή από μένα το βλέπουν και μου το λένε! Χωρίς να γνωρίζουν όλοι αν έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο για αυτό, βλέπουν ότι δεν είμαι ίδια! Ότι κάτι έχει αλλάξει σε μένα! Και αυτό μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη γιατί ξέρω ότι δεν τα φαντάζομαι όλα αυτά αλλά είναι η πραγματικότητά μου!

Θέλω να ξέρεις ότι δεν σταματάμε εδώ! Μου είναι πια πολύ εύκολο να βρω τα τρωτά μου σημεία, ένα δύο δηλαδή που θα ήθελα να τα δουλέψω και γιαυτό και θα συνεχίσω! Ήθελα όμως εν το μεταξύ να σας στείλω και να γράψω αυτά τα χιλιάδες ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ γιατί ξέρω ότι χρειάζονται και ότι βοηθάνε και άλλους σαν και μένα!

Μαίρη Κ., Αθήνα

Θεραπεία κρίσεων πανικού και φοβιών, χωρίς φάρμακα, μέσα σε μερικούς σύντομους μήνες… Στιγμιότυπα χαράς μιας υπέροχης νεαρής μαχήτριας… ❤

“Θέλω να σου πω ότι συνεχίζω να κάνω πράγματα, να βγαίνω από το σπίτι… Έχω κάνει αρκετά μικρά βήματα και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, πραγματικά!!! Και όλα αυτά, χάρη σε εσένα και τις πολύτιμες συμβουλές σου… Κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος μας… Για εμάς, για τον εαυτό μας… Πάντως η υπομονή μου είναι απεριόριστη, το έχω καταλάβει εδώ και κάποιους μήνες!

Σχεδόν κάθε μέρα κάνω και κάτι, προσπαθώ να βγαίνω με καλή παρέα, να περνώ καλά και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν! Πάνω από όλα βάζω το τι θέλω να κάνω εγώ…

Πήγα σε σουπερμάρκετ, σε εστιατόριο, με το αυτοκίνητο με άλλα άτομα… Και μάλιστα, τώρα μπορώ να μένω και στο σπίτι χωρίς τη μητέρα μου ( μπορεί να υπάρχουν άλλα μέλη της οικογένειας – παλιά δεν μπορούσα να μείνω μαζί τους ενώ τώρα μπορώ… ). ακόμη το να μείνω μόνη μου το προσπαθώ! Όπως είπαμε, μικρά βήματα και σταθερά! Εξάλλου, όταν δεν ξέρω τι να κάνω δεν κάνω τίποτα όπως μου είπες εσύ και η αγαπημένη σου δασκάλα!!!

Επίσης, κάποιες φορές έχω ταχυπαλμίες αλλά τις κοντρολάρω με αναπνοές! Και κάποιες άλλες φορές, μπορεί να σκέφτομαι αρνητικά αλλά νομίζω κατά κάποιο τρόπο το κοντρολάρω κι αυτό… πχ περνάει από το μυαλό μου η σκέψη ότι μπορεί να πάω εκεί και να πάθω μια κρίση αλλά ξέρω ότι αυτά είναι σενάρια γιατί έχει πάρα πολλές μέρες να με πιάσουν οι κρίσεις!!! Τώρα πια που ηρέμησα ξέρω ότι κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούν να συμβούν εκτός κι αν πιέσω τον εαυτό μου!!! Αυτά ήθελα να σου πω… ♥”

“Θα ήθελα επίσης να σε ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά Ξένια μου για την όμορφη και εποικοδομητική συνεδρία που είχαμε χθες! Αλλά να ξέρεις ότι ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την σπουδαία βοήθεια σου!!! Είμαι σίγουρη ότι θα το κερδίσουμε το στοίχημα! Θα τα καταφέρω!!! Είσαι εξαιρετική δασκάλα, να είσαι πάντα καλά, φιλάκια πολλά!”

“Έχω και άλλα πολύ ευχάριστα νέα… Επιτέλους χθες τη νύχτα μετά από αρκετούς μήνες, κατάφερα να βγω έξω με παρέα και μάλιστα πήγαμε να δούμε τα αστέρια στη θάλασσα!!! ( Ήταν αυθόρμητη η απόφαση μου όταν με πήρε τηλέφωνο η ξαδέρφη μου για να με ρωτήσει εάν ήθελα και της είπα πάμε!!! ) Ήταν φανταστικά… Αν και είχα κάποιες μικρές ταχυπαλμίες, με τις αναπνοές και τον καθαρό αέρα που είχε, κατάφερα να νιώσω καλύτερα… Σε κάποια φάση σκέφτηκα “είμαι έξω μόνη από το σπίτι και ναι τα κατάφερα! Είναι παράξενο, αλλά ναι, όντως είμαι έξω!!!”

Πραγματικά! Άσε που πήρα και το αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα ως ένα σημείο για να μας πάρουν οι άλλοι φίλοι μας! Ώρες ώρες με εκπλήσσει ο εαυτός μου!!! 🙂
Όλο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ και ενθουσιάστηκα πολύ! Επίσης, σήμερα πήγα πάλι στην θάλασσα και ήταν πραγματικά ένα πολύ χαλαρό και ευχάριστο απόγευμα… Όπως αυτά που περνούσα παλιά, πριν τις κρίσεις… ”

“Ξένια μου… Σε ευχαριστώ πολύ… Να ξέρεις ότι το παλεύω!!! Και όλα αυτά χάρη σε εσένα… Νιώθω ότι ανεβαίνω σιγά σιγά κι ας έχω κάποιες ταχυπαλμίες… Θα περάσουν όλα… Το ξέρω γιατί εδώ που είμαι τώρα δεν το φανταζόμουν καν πριν ένα μήνα!

Έχουμε κάνει και εξακολουθούμε να κάνουμε εξαιρετική δουλειά μαζί… Και οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες και για αυτό είδα μεγάλη διαφορά στον εαυτό μου!!! Σε ΥΠΈΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για ΌΛΑ Ξένια μου… Γιατί πάνω από όλα είσαι αληθινός άνθρωπος και προπάντων ο οδηγός μου σε όλο αυτό το ταξίδι!!!”

“Είμαι πολύ καλά Ξένια μου, και σε ευχαριστώ πολύ! Έχω κάνει πολλή πρόοδο και όλα αυτά χάρη σε εσένα! Ανυπομονώ πως και πως να τα πούμε από κοντά!!! Μπορεί κάποιες φορές να νιώθω την ανασφάλεια μου αλλά τα καταφέρνω! Μάλιστα, έχω πάρει και το αυτοκίνητο μου μόνη μου, πηγαίνοντας σε κοντινή απόσταση! Αυτό είναι σούπερ! Αλλά είπαμε, μικρά βήματα χωρίς πίεση!

Επίσης, ο θείος μου, μου πρότεινε να πάω να εργαστώ στο μαγαζί του και αποδέχτηκα την πρόταση του γιατί νιώθω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να μπορώ σιγά σιγά να ενταχθώ στο σύστημα δουλειάς!”

“Σου στέλνω για να σου πω πως πέρασα για το ταξίδι μου… Είχες δίκαιο τελικά. πέρασα πολύ ωραία… Ξεκουράστηκα, γυρίσαμε αρκετές περιοχές και τίποτα από ότι σκεφτόμουν ότι μπορεί να συμβεί δε συνέβησε… Μάλιστα, ήμουν πολύ ήρεμη και στο αεροπλάνο και στα λεωφορεία!!!

Οι μαγικές αναπνοές, η θετική σκέψη, οι συμβουλές σου με βοήθησαν πάρα πολύ! Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου, είμαι πολύ περήφανη για μένα γιατί έκανα πολύ μεγάλα βήματα και πρόοδο και αυτά χάρης σε εσένα που με έκανες και πείσμωσα! Νιώθω να μπορώ να παίρνω ξανά τη ζωή στα χέρια μου και νιώθω πολύ καλά!!!

Η μαμά μου, μου είπε ότι είναι πολύ περήφανη για μένα και είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί έκανα πολύ μεγάλη πρόοδο… Βρήκα ξανά το χιούμορ μου, αστειεύομαι, πειράζω τους γύρω μου και γενικά με βλέπει πιο ήρεμη και χαλαρή! Αυτά!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα! Είσαι εξαιρετική δασκάλα!”

“Σου γράφω για να σου πω τα νέα μου!!! Αν και έχω πολλά τρεχάματα με το Πανεπιστήμιο, είμαι πάρα πολύ καλά!!!

Ομολογώ πως τα πήγα μια χαρά αυτό το εξάμηνο… Αυτή τη στιγμή έχω να παραδώσω πολλές εργασίες… Επίσης, πάω και δουλειά τα σαββατοκύριακα κάτι που μου αρέσει για να περνάω τις ώρες μου…

Είμαι χαρούμενη που είμαι καλά με εμένα, με τον εαυτό μου και αυτό εννοείται χάρη σε εσένα! Οι αναπνοούλες είναι must σε κάποιες στιγμές έντασης! ♥”

Μαρία Δ., Κύπρος

Ξένια μου. τι κάνεις;; Εγώ είμαι όλο και καλύτερα… Είναι απίστευτο το πως άρχισαν να ξεδιαλύνονται όλα όσα δεν χρειάζομαι στη ζωή μου κατά ένα μαγικό τρόπο, όπως και το πως μου ανοίγονται πόρτες που πάντα αναζητούσα στη ζωή μου….

Όλα μου φαίνονται πολύ πιο θετικά… Νιώθω πολύ χαλαρή και χαρούμενη από το πρώτο μας Rebirthing και ανυπομονώ να το ολοκληρώσω! Τελικά είχες δίκιο, ποτέ δεν είναι αργά, ακόμα και στα τριάντα μου, όπως είπες…!!!

Θυμάσαι που σου είπα ότι πάντα ήθελα να γίνω αθλήτρια ή χορεύτρια και το κόλλημα που είχα με το σώμα μου; Ε λοιπόν, άκου…

Άρχισα personal crossfit με έναν καταπληκτικό γυμναστή που με ανέλαβε από τo μηδέν… Δεν έχω κανέναν φόβο για τα γόνατα μου γιατί είναι απίστευτος… Σε συνεννόηση με διατροφολόγο που με παρακολουθεί και συστηματική γυμναστική το σώμα μου μεταμορφώνεται συνέχεια, το λατρεύω…!!! Και το καλύτερο δεν στο είπα,χθες μου ανακοίνωσε ότι θα με προπονήσει εντατικά να κατέβω σε αγώνες crossfit σε έναν χρόνο!!!

Δεν είναι απίστευτο; Θα γίνω αθλήτρια!!! Είμαι τόσο ευτυχισμένη… Όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους…

Και στο χαρακτήρα μου έχω δει πολλές αλλαγές, πάντα θετικές… Και η συμπεριφορά των γονιών μου είναι διαφορετική… Ξένια σ´αγαπώ και σ´ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου… Ανυπομονώ να σε δω και από κοντά και ελπίζω να συνεχίσουμε σύντομα…

Μαριλένα Χ., Αθήνα

Γνώριζα κάποια πράγματα για το Rebirthing και τη δουλειά της Ξένιας, πολύ πριν την επισκεφτώ, μέσω μιας φίλης… Πήρα την απόφαση να την επισκεφτώ φέτος σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έχοντας πληγώσει έναν πολύ δικό μου άνθρωπο…

Η Ξένια είναι μια ενεργειακή θεραπεύτρια και μια προσωπικότητα που ξεχωρίζει. Εκτίμησα πάρα πολύ την ειλικρίνειά της, διότι, δυστυχώς η ειλικρίνεια είναι ένα χαρακτηριστικό που σχεδόν αποτελεί άγνωστη λέξη στις εναλλακτικές θεραπείες, αφού διάφοροι θεραπευτές υπόσχονται τα πάντα.

Η Ξένια μου εξήγησε με απόλυτα κατανοητό τρόπο τι είναι το Rebirthing, τι μπορώ να πετύχω μέσα από αυτό και τι άλλο χρειάζεται να κάνω σαν άτομο για να βοηθήσω τον εαυτό μου.

Ο τρόπος που με ηρέμησε, που με βοήθησε να καταλάβω πράγματα και να αποδεχτώ τον εαυτό μου και το ποιος είμαι, ήταν μοναδικός.

Το μάθημα μαζί της ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες που είχα ποτέ… Ένοιωθα από την πρώτη στιγμή μαζί της απόλυτα ασφαλής και άνετα. Βγαίνοντας έξω μετά το πρώτο session, ένιωθα ελαφρύς σαν παιδί και η Αγίου Μελετίου μου φάνηκε ο πιο όμορφος δρόμος της Αθήνας. Οι επόμενες μέρες ήταν μέρες ευτυχίας, χαράς και δημιουργίας.

Την εκτιμώ και την αγαπώ πάρα πολύ !!!
Ξένια μου σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ !!!

Νίκος Π., Άρτα

Συναντήθηκα για πρώτη φορά με την Ξένια σε μια περίοδο που ήμουν πολύ απογοητευμένη με τη δουλειά μου, με τεράστια παράπονα προς τους προϊσταμένους μου και τα οποία τα εξέφραζα στη εργασία μου, δημιουργώντας έτσι πολύ αρνητισμό πρώτα στον ίδιο μου τον εαυτό, και έπειτα στους άμεσους συνεργάτες μου.

Μετά από 4 συνεδρίες με την Ξένια, ως “δια μαγείας” ξεπεράστηκε ο αρνητισμός μου, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη δουλειά. Πλέον, νιώθω ηρεμία και ισορροπία, επανήλθε το χαμόγελό μου και φυσικά το κλίμα και οι σχέσεις με τους συναδέλφους μου είναι άριστες! Τώρα πια είμαι εγώ αυτή που πολλές φορές προσπαθεί να ηρεμήσει συναδέλφους που βρίσκονται στη συναισθηματική κατάσταση που βρισκόμουν εγώ κάποτε… Και αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε θετικά τις εκάστοτε συνθήκες, χωρίς φυσικά μοιρολατρία και υποταγή, αλλά με ψυχραιμία και σύνεση.

Και όλα αυτά, χωρίς καν να έχω προλάβει να ξεκινήσω τις συνεδρίες του Rebirthing λόγω εγκυμοσύνης!

Η Ξένια έχει ένα μαγικό τρόπο να σου περνά στα μυαλό και έπειτα να εφαρμόζεις πράγματα που ενώ τα καταλαβαίνεις με τη λογική και πιθανώς στα έχουν πει και άλλοι, δεν έχεις καταφέρει να τα κατανοήσεις σε βάθος και να τα εφαρμόσεις στη ζωή σου!

Πολύ σπουδαία θεωρώ και την τεχνική των αναπνοών που εφαρμόζει, την οποία δεν ξεχνώ να εφαρμόζω όποτε νιώθω πίεση ή άγχος.

Ξένια μου, σ’ευχαριστώ πολύ για τη μέχρι τώρα καθοριστική θετική συμβολή σου στη ζωή μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε το Rebirthing όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες!”

Γεωργία Π., Αθήνα

ΠΡΙΝ:

“Καλημέρα Ξένια!!! Είμαι η Αγγελική που γνωριστήκαμε στο πλοίο… Με θυμάσαι; Είσαι καλά; Πως πέρασες; Θα ήθελα να σου πω ότι πήρα μεγάλο κουράγιο από τη συζήτηση που είχαμε στο πλοίο και ότι με βοήθησες πολύ ώστε να είμαι χαλαρή στις διακοπές, γιατί αν κατάλαβες το πρόβλημα μου είναι το ΑΓΧΟΣ…

Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις πριν σε δω από κοντά, μιας και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες… Η μέθοδος Rebirthing όπως διαβάζω στο site ενδείκνυται για όλους τους ανθρώπους.

Ωστόσο, εγώ που είμαι αγχώδης, θα μπορέσω να χαλαρώσω ώστε να μπορέσει η μέθοδος να λειτουργήσει; Υπάρχει περίπτωση να νιώθει κάποιος άσχημα στο τέλος της συνεδρίας; Τέλος, πως θα ξέρω ότι λύθηκε κάποιο ζήτημα μόνο με τις αναπνοές; Εγώ που φοβάμαι τις κρίσεις πανικού ( αν και τις διαχειρίζομαι ), πως θα είμαι σίγουρη ότι δεν θα επανέλθουν;

Ευχαριστώ πολύ και περιμένω νέα σου!”

ΜΕΤΑ:

“Γλυκιά μου Ξένια,

Σου γράφω γεμάτη ευγνωμοσύνη…! Ποσό τυχερή νιώθω που βρέθηκες στο δρόμο μου… Συγκεκριμένα στο καράβι μου!!!

Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε στο πλοίο κατάλαβα ότι όλα θα πάνε καλά! Και αυτό γιατί ξεχωρίζεις! Εξαιτίας εκείνης γνωριμίας μας, το καλοκαίρι μου έγινε υπέροχο γιατί μου έδωσες κουράγιο και ελπίδα!!! Εκεί που υπέφερα από κρίσεις πανικού και διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, η μοίρα σε έφερε κοντά μου σαν από μηχανής Θεό! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος και πρόθυμη να βοηθήσεις τους πάντες με κάθε τρόπο!

Τα Rebirthing μαζί σου ήταν λυτρωτικά και με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατή κ να ξεπεράσω αυτά που με ταλαιπωρούσαν!!!

Να είσαι πάντα καλά !!! Σ’ευχαριστώ, σε φιλώ και θα τα πούμε σύντομα !!!

Με αγάπη,

Αγγελική Μ., Αθήνα

Αγαπητή Ξένια, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία που βίωσα από το Rebirthing…

Έπειτα από την εμπειρία των συνεδριών μας, διαπίστωσα τον εαυτό μου ότι άλλαξε προς το καλύτερο. Φοβίες και αρνητικές σκέψεις που υπήρχαν έχουν πλέον εξαφανιστεί.

Νοιώθω μια ηρεμία και ψυχική γαλήνη και αυτό βοηθάει στο να τιθασεύσω τους γρήγορους και γεμάτους άγχος ρυθμούς της καθημερινότητας μου.

Σε ευχαριστώ για όλα…

Εσμεράλντα, Αθήνα

Οι συνεδρίες με βοήθησαν πάρα πολύ.

Ξεπέρασα την κατάθλιψη και οι φόβοι που αισθανόμουν δεν υπάρχουν πια.

Την θέση τους έχουν πάρει η δράση και η θέληση για καλά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής.

Έχει απελευθερωθεί μεγάλο μέρος δυναμικού.

Αισθάνομαι απίστευτη όρεξη για την ζωή.

Έχω πάρα πολλά αποθέματα ενέργειας, η παραγωγικότητα μου έχει αυξηθεί πάρα πολύ.

Αντέχω και δουλεύω περισσότερες ώρες και βγάζω εις πέρας όλες τις δουλειές μου εύκολα και αποτελεσματικά.

Δεν έχω αϋπνίες, κοιμάμαι τόσο ώστε να νιώθω ξεκούραστος το πρωί όταν ξυπνάω.

Στο θέμα της διατροφής, ακολούθησα τις οδηγίες της Ξένιας και νιώθω πολύ καλά, έχω χάσει τα περιττά κιλά, ξεπέρασα το πρόβλημα δυσκοιλιότητας που είχα και είμαι υγιείς, γεμάτος ενέργεια.

Νοιώθω απίστευτη ενέργεια και ηρεμία, η ζωή μου κυλάει ομαλά και ευχάριστα.

Η θεραπεία της Ξένιας είχε θετικό αντίκτυπο επίσης στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας μου, στην αλλαγή της συνειδητότητας μου και στον τρόπο σκέψης μου, κάτι που μου προσέδωσε βάθος, δύναμη, πραγματική ελευθερία και διαύγεια.

Απέκτησα την ικανότητα να εντοπίζω και να αξιοποιώ τα ιδιαίτερα ταλέντα και ικανότητές μου, έτσι ώστε να υλοποιώ τις ιδέες μου και να επιτυγχάνω τους στόχους μου.

Ξαναγεννήθηκα.

Ξένια, σε ευχαριστώ,

Γιώργος Μ., Αθήνα

Στην Ξένια απευθύνθηκα σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, όπου με είχε κατακλύσει το άγχος, τα αρνητικά συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις, ενώ είχα προβλήματα επικοινωνίας με τον εργασιακό μου περίγυρο, αναβλητικότητα, έλλειψη ενέργειας και τις περισσότερες ημέρες κακή διάθεση…

Όταν πήγα η σκέψη μου ήταν “ας το δοκιμάσω” και ήμουνα ιδιαίτερα επιφυλακτική. Η επιφυλακτικότητα μου μεγάλωσε όταν, πριν την πρώτη συνεδρία, η Ξένια μου εξήγησε κάποια πράγματα για το Rebirthing και την επίδραση που θα έχει αυτό πάνω σε εμένα και τις δικές μου ανάγκες. Δεν πείστηκα από αυτά που μου είπε και δεν ήμουν σίγουρη ότι θα έκανα όλο τον κύκλο των συνεδριών…

Αυτό που βίωσα κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας ήταν κάτι πρωτόγνωρο που μου είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια. Αυτό ήταν ο καταλυτικός παράγοντας που με έπεισε να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τις συνεδρίες και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή!

Νοιώθω ότι έχω απελευθερωθεί, ότι μπορώ να προχωρήσω, ότι τώρα βλέπω την ομορφιά κάθε πρωινού και είμαι ευτυχής που είμαι καλά, με ανθρώπους που με αγαπάνε.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω Ξένια που με απάλλαξες από τα βαρίδια που όλο αυτό τον καιρό με “συντρόφευαν”, αλλά και για την βοήθειά σου στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού μου.

Μαίρη Κυρ., Αθήνα

Ξένια μου καλησπέρα! Επανέρχομαι μετά την τελευταία συνεδρία μας, αφού το είχα υποσχεθεί πάνω απ΄όλα στον εαυτό μου!

Εξακολουθώ να νιώθω ακριβώς όπως έχω περιγράψει, και αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται ούτε για μία ανάταση της στιγμής αλλά ούτε κάτι περαστικό! Ναι, είναι αλήθεια όλο αυτό που ζω, είναι πια πραγματικότητα και εξακολουθώ να κάνω πολλά πράγματα ως προς την κατεύθυνση που επέλεξα!!!

Ένα θα σου πω: Μάζεψα και έκανα reunion μετά από 34 χρόνια, χωρίς να έχω καμία επαφή με κανέναν από τους συμμαθητές μου!!!!!! Αυτό είναι κάτι που ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δεν θα μπορούσα να το κάνω ( και πόσο μάλλον να το διοργανώσω εγώ )! Αnyway!

Θεωρώ λοιπόν ότι το καλοκαίρι που ήρθα και ξεκινήσαμε να κάνουμε την Αναδρομή ήμουνα πολύ συγκεκριμένη με αυτό που με απασχολούσε ( από τότε που γεννήθηκα σχεδόν ), δηλαδή, το “μόνη μου”, και ότι αυτό όντος λύθηκε! Δεν υπάρχει πια στη ζωή μου και μάλιστα απορώ και για το πως ήμουνα όλα αυτά τα χρόνια!

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια που μου προσφέρεις!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ! ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!

Μαίρη Κ., Αθήνα

Έχω κάνει διαφόρων ειδών θεραπευτικές συνεδρίες ( και κλινική ψυχοθεραπεία αλλά και αρκετές εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους )… Κάποιες από αυτές ήταν σίγουρα σημαντικά λιθαράκια στον δρόμο μου, άλλες πάλι με έχουν κάνει αρκετά καχύποπτη σχετικά με τους θεραπευτές που υπόσχονται θαύματα.

Είχα από την αρχή μια θετική διαίσθηση για την Ξένια, κάποια χρόνια πριν, όταν βρήκα την ιστοσελίδα της ,και περίμενα την ευκαιρία να την συναντήσω. Έχω ειλικρινά να πω ότι το Rebirthing μαζί της είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό… Απλό σαν διαδικασία αλλά πραγματικά βαθύ.

Έχοντας περάσει από κατάθλιψη, χρόνιο άγχος, συναισθηματικούς κόμπους και πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα έχω να πω ότι πραγματικά ήδη, μετά το πρώτο Rebirthing, αισθάνομαι καλύτερα… Πιο ελεύθερη, ξαλαφρωμένη και έχω ξανά επαφή με ένα ήρεμο κέντρο μέσα μου… Ακόμα και στις δύσκολες μέρες είναι πολύ πιο εύκολο να βρω την ισορροπία μου! Ανυπομονώ για το δεύτερο και το τρίτο!

Θέλω επίσης να πω ότι η Ξένια είναι υπέροχη σαν θεραπεύτρια. Είναι αυθεντική, φωτεινή, δυνατή και τρυφερή ταυτόχρονα. Με έκανε να νιώσω πραγματικά ασφαλής. Ξένια μου σε ευχαριστώ, αναμένω την επόμενη μας συνάντηση!

Πολλά φιλιά!!!

Κατερίνα Π., Αθήνα

Όταν γνώρισα την Ξένια βρισκόμουν σε ένα συνεχιζόμενο πόλεμο με τον εαυτό μου. Τραύματα, φόβοι, σύγχυση και δεσμεύσεις από το παρελθόν με μπλόκαραν από την καθημερινότητα, τις σχέσεις μου και την προσωπική μου ανάπτυξη.

Με το Rebirthing και τις συμβουλές της Ξένιας και της Petrene, κατάφερα να παραμείνω προσγειωμένη και αφοσιωμένη στον εαυτό μου και τους στόχους μου. Άνοιξα την καρδιά μου και υποδέχτηκα όλα τα όμορφα. Μπορώ πλέον να επικοινωνήσω με το περιβάλλον μου, να απαλλαγώ από τις κακές συνήθειες και να μην ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Κάθε μέρα νιώθω πιο σίγουρη και ήρεμη.

– Είμαι πολύ καλά, κάνω εκδρομές και χαλαρώνω. Ανυπομονώ να αρχίσω πάλι την δουλειά και να μπω σε πρόγραμμα. Βλέπω φίλους, την οικογένεια μου και είμαι καλά με τον φίλο μου. Είμαι αποφασισμένη, συγκεντρωμένη και σίγουρη ότι θα τα καταφέρω. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που στενοχωριέμαι αλλά δεν απελπίζομαι. Δεν είμαι βιαστική και προσπαθώ να καταλάβω έμενα… Όταν είμαι λίγο πιεσμένη λόγο πολλών εκκρεμοτήτων, πλέον βρίσκω δύναμη. –

Δηλώνω φαν της εξέλιξης και της δημιουργικότητας! Ευχαριστώ που με βοηθήσατε να ‘δω’ καλύτερα και να ‘ακούσω’ το τραγούδι της ζωής! Σπανίζουν άνθρωποι σαν εσάς! Είμαι πολύ τυχερή! Ακόμα ένας λόγος για να πιστεύω στην μαγεία είστε εσείς… Ευχαριστώ για όλα. Ανυπομονώ για την συνεχεία!

Χριστίνα Π., Αθήνα

Μετά από δυόμισι μήνες που περιελάμβαναν τρεις συνεδρίες Rebirthing και άλλες τόσες συμβουλευτικής, ο σκοπός για τον οποίο επισκέφτηκα την Ξένια – διαταραχές ύπνου για τα τελευταία τρία χρόνια – πέτυχε απόλυτα… Διανύω ένα μήνα περίπου με ήσυχο ύπνο και ηρεμία…

Κατερίνα Ρ., Αθήνα

Ευχαριστώ την Ξένια για όλα όσα βίωσα στις συνεδρίες Rebirthing μαζί της… Μια τόσο απλή αλλά δυνατή θεραπεία που απελευθερώνει και θεραπεύει τα καταπιεσμένα συναισθήματα.

Εκεί στον όμορφο και ζεστό της χώρο, με την παρουσία της δίπλα μου, με την αγάπη, τις οδηγίες, την αφοσίωση και την πίστη σε αυτό που κάνει…

Τα αποτελέσματα θεαματικά… Το συνιστώ σε όλους… Έτσι ελεύθερη, η ζωή μας είναι πιο όμορφη.

Μάγδα Κ., Θεσσαλονίκη

Έχω κάνει μόνο το πρώτο μου Rebirthing με την Ξένια και ήδη αρχίζουν και φαίνονται οι αλλαγές στη ζωή μου… Χωρίς εγώ να κάνω κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, είναι σαν με μαγικό τρόπο να αλλάζουν όλα γύρω μου.

Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου στο παρελθόν αλλά πάντα κάτι έλειπε… Το Rebirthing με την Ξένια νομίζω πως πραγματικά σε βοηθάει να φτάσεις κυριολεκτικά στην ρίζα των προβλημάτων.

Η συμβολή της Ξένιας σε αυτό το μαγικό ταξίδι είναι καθοριστική ( είναι γλυκιά και κυρίως ανθρώπινη ), διαφέρει πολύ από πολλούς θεραπευτές που έχω γνωρίσει. Ανυπομονώ για την συνέχεια αυτού του υπέροχου ταξιδιού!!!

Βάσω Ν., Αθήνα

Φτάνουμε σε μια ηλικία που αντιλαμβανόμαστε πως χρειαζόμαστε βοήθεια από ανθρώπους που μπορούν να θεραπεύσουν την ψυχή μας και να εξαλείψουν τους “πόνους” σε σωματικό, ψυχικό και νοητικό επίπεδο…

Με την Ξένια, μετά την πρώτη συμβουλευτική επίσκεψη, ξεκινήσαμε με “Καθαρισμό, Θεραπεία και Εξισορρόπηση” και στη συνέχεια ολοκληρώσαμε τον κύκλο των συνεδριών του Rebirthing, το οποίο ήταν μία εξαιρετικά πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία για μένα, καθώς κάθε φορά αισθανόμουν έντονα τις αλλαγές που συνέβαιναν.,,

Ένιωθα το ηλιακό μου πλέγμα σαν ένα γεμάτο σκουπιδότοπο, γεμάτο από ενοχές, θλίψη, θυμό, οργή και πικρία. Σήμερα τη θέση του πήρε ένα απέραντο πράσινο λιβάδι που λούζεται από τον ήλιο!! Είμαι γεμάτη αυτοπεποίθηση, βλέπω τον εαυτό μου με αγάπη, με ξανά ερωτεύτηκα!!!

Επίσης, νιώθω πως με πλησιάζουν άνθρωποι μέσα από τους οποίους βελτιώνομαι και με κάνουν καλύτερο άνθρωπο, νιώθω πως το σύμπαν μου δίνει ευκαιρίες για να ανασυνταχτώ και να πετύχω τους στόχους μου!

Όλη αυτή την ευκαιρία των υπέροχων αλλαγών μου έδωσε απλόχερα η Ξένια μέσα από τις συμβουλές της και τις συνεδρίες μας…

Βιβή Ντ., Αθήνα

Μέρος 1:

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτά που είναι ικανή να κάνει η Ξένια. Έπειτα από σκέψη η μόνη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό είναι πραγματικά Re-birthing ( Αναγέννηση )!

Ακόμα, ένα μήνα μετά το πρώτο μας session, δεν μπορώ να πιστέψω την επίδραση που είχε η τεχνική της Ξένιας πάνω μου!

Είχα φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο δεν πήγαινε άλλο, έπρεπε να βρω μια λύση σε ότι μου μπλόκαρε την ζωή, ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι! Η καθημερινότητά μου είχε καταντήσει ένα μαρτύριο, καμία στιγμή ευτυχίας, μόνιμο άγχος, κανένα ίχνος αισιοδοξίας, τίποτα, ένα κενό!

Μάταια προσπάθησα να βρω λύση σε βιβλία, διαλογισμό και ψυχιάτρους! Όλα αυτά, μου προσέφεραν μια εφήμερη ανακούφισή η οποία μετά από λίγες ώρες ήταν πια ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα την επιστροφή στην πρότερη κατάσταση! Έχοντας ακούσει για το Re-birthing έπεσα πάνω στο site της Ξένιας, η τεχνική της οποίας μου φάνηκε ενδιαφέρουσα, καθώς πολύ διαφορετική σε σχέση με άλλες! Πήρα λοιπόν την απόφαση να την δοκιμάσω!

Τα αποτελέσματα φάνηκαν αμέσως την επόμενη μέρα και κάθε μέρα! Κάτι σαν να άλλαξε μέσα μου χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι είναι… Αυτά που με απασχολούσαν φαίνονται πλέον πιο μικρά και ασήμαντα, το άγχος μου σαν να εξαφανίστηκε ως δια μαγείας και μικρές στιγμές ευτυχίας άρχισαν να ξεπροβάλλουν σε άσχετες στιγμές τις ημέρας!

Όλα φαίνονται πλέον πιο απλά, και όλα αυτά με μόνο μιάμιση ώρας περίπου καθοδηγούμενων αναπνοών! Τι να πω, δεν έχω λόγια! Αν με μια μόνο φορά το αποτέλεσμα είναι αυτό, ανυπομονώ να δω τα επόμενα δύο sessions τι είναι ικανά να κάνουν!

Ξένια σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, αυτό που προσφέρεις είναι κάτι το μοναδικό!

Μέρος 2:

Μετά από τις εκπληκτικές αλλαγές που ένιωσα μετά το πρώτο Rebirthing, μου φαινόταν αδιανόητο να μην κάνω και τα επόμενα δύο!

Έπειτα από τρία sessions λοιπόν έχω να πω ότι είμαι πολύ διαφορετικός άνθρωπος – ούτε που μπορώ να το πιστέψω!

Είναι σαν να μην είχα κανένα από τα προβλήματα που είχα πριν ξεκινήσω! Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το πολύ καλύτερο, οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει αλλάξει, η δουλειά μου πηγαίνει πολύ καλύτερα, στην καθημερινότητα μου είναι όλα πιο εύκολα, και το σημαντικότερο δεν υπάρχει πισωγύρισμα! Είναι μια μόνιμη καινούργια κατάσταση.

Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για τον εαυτό μου! Τολμήστε το, θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα!

Ξένια ευχαριστώ για αυτήν την διαδρομή, να είσαι πάντα καλά!

Αργύρης Τ., Θεσσαλονίκη

Η περασμένη χρονιά διανθίστηκε από τις συνεδρίες που κάναμε… Ήταν ένα καινούριο ξεκίνημα για μένα και πολλά άλλα βήματα ακολούθησαν, ακόμη και πράγματα που δεν είχα φανταστεί.

Έκανα επιτέλους Δυναμικό διαλογισμό, πράγμα που το είχα αποκλείσει σαν δυνατότητα μετά από ένα τραυματισμό στα πόδια… Κι ύστερα ανακάλυψα την διαφορά που κάνει ο Δυναμικός και τι ποιότητες μου έλειπαν τα τελευταία χρόνια.

Είμαι ευγνώμων για την δουλειά που κάναμε μαζί και σε ευχαριστώ πολύ. Σου εύχομαι από καρδιάς υγεία – αγάπη – και – ομορφιά και όλες οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν!

Πολλά φιλιά

Δημήτρης Α., Αθήνα

Σε ευχαριστώ Ξένια που από την δεύτερη συνάντηση μας άρχισα να βλέπω και να νιώθω πιο φωτεινά.

Περπατώ και βλέπω τα δέντρα, τα αυτοκίνητα, τους ανθρώπους, όπως είναι, πεντακάθαρα και όμορφα… Έφυγε η περίεργη σκιά από τα μάτια μου.

Μάλλον αρχίζει η Αναγέννηση… ❤

Ζωή Π., Αθήνα