Συμβουλευτική

Μια συνεδρία Συμβουλευτική με την Ξένια προσφέρει φως, στήριξη και μια πολύ ανοιχτή, ψιλά ρυθμισμένη θεραπευτική ματιά και οπτική γωνία επάνω στην ζωή σας. Είναι ένα βασικό κομμάτι της Αυτοθεραπευτικής διαδικασίας, είναι ένας βασικός τρόπος καλλιέργειας πραγματικής και πνευματικής επίγνωσης και σας δίνει χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας, για να εκφραστείτε, για να ακουστείτε και για να βρούμε την άκρη του νήματος σχετικά με οποιαδήποτε μπλοκαρίσματα και προβλήματα υπάρχουν στην ζωή σας και να αρχίσουμε να τα θεραπεύουμε, είτε αυτά είναι προβλήματα που έχετε με τις σχέσεις σας, με τον εαυτό σας, επαγγελματικά προβλήματα, προβλήματα υγείας και οτιδήποτε άλλο σας προβληματίζει.

Μια συνεδρία Συμβουλευτικής με την Ξένια σας δίνει χρόνο και χώρο για να ακουστείτε χωρίς να κατακρίνεστε και ένα βαθύ επίπεδο στήριξης. Τα βιώματα της και η βαθιά εργασία που έχει κάνει με τον εαυτό της της επιτρέπει να καταλαβαίνει όπως και επίσης να ξέρει πως να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με έναν πολύ πιο γρήγορο και απλό τρόπο από ότι ίσως κάνετε τώρα.

Η συμβουλευτική με την Ξένια σας προσφέρει μια σύμμαχο, μια φίλη, στήριξη, καλές συμβουλές, θεραπευτική ενέργεια και σωστή καθοδήγηση επάνω σε ποιες θεραπευτικές τεχνικές θα βοηθούσαν και μια διορατική ματιά επάνω σε εσάς, την αυτοθεραπεία σας και την ζωή σας.

“Έχοντας κάνει για πολλά χρόνια θεραπευτική εργασία με τον εαυτό μου, είμαι σε θέση να μπορώ να βλέπω, να νιώθω και να αναγνωρίζω τα μοτίβα και τα μπλοκαρίσματα που αντιμετωπίζετε και να σας βοηθήσω να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να τα αντιμετωπίσετε. Σας προτείνω εργασίες για το σπίτι και όποιες θεραπείες χρειάζεστε και δουλεύω πολύ πιο γρήγορα από ότι η συμβατική συμβουλευτική επειδή δεν χρησιμοποιώ φόρμουλες και δεν έχω έναν κλειστό τρόπο να βλέπω τα πράγματα αλλά κοιτάζω εσάς, το μοναδικό άτομο που έχω απέναντι μου και αρχίζω άμεσα να δουλεύω μαζί σας στα πιο πιεστικά θέματα που αντιμετωπίζετε. Όσο προχωράμε και καθαρίζουμε αυτά, πηγαίνουμε φυσικά και στα βαθύτερα και το επόμενο επίπεδο θεμάτων. Το βάθος θεραπείας που επιτυγχάνουμε έχει να κάνει με εσάς και πόσο βαθιά θέλετε να πάτε. Μπορούμε να σταματήσουμε μόλις υπάρχει καλυτέρευση των συμπτωμάτων αλλά μπορούμε και να συνεχίσουμε, καθαρίζοντας όλα όσα δημιούργησαν τα συμπτώματα.”

Κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας συμβουλευτικής, έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε την ζωή σας από μια διαφορετική, πιο θετική και βοηθητική για εσάς οπτική γωνία, κάνοντας το πιο εύκολο να κοιτάξετε και να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε χρειάζεστε και να δημιουργήστε μια πιο θετική πραγματικότητα. Συχνά, μόνο και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για κάτι που μας απασχολεί και το ότι μας ακούνε χωρίς να μας κρίνουν, φτάνει για να επιφέρει θεραπεία. Δεν είναι καθόλου σπάνιο κάποια προβλήματα να λύνονται και γίνονται πολύ πιο αντιμετωπίσιμα μέσα σε μόνο δύο ή τρεις συνεδρίες συμβουλευτικής. Το να μιλάμε για ένα πρόβλημα μας δίνει τον νοητικό χώρο για να το λύσουμε και πολλές φορές, ως δια μαγείας, εξαφανίζεται… Μια συνεδρία συμβουλευτικής προσφέρει αυτό σε συνδυασμό με τις σωστές συμβουλές και την σωστή για εσάς καθοδήγηση.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου άνθρωποι που αντιμετώπιζαν πολύ δύσκολες καταστάσεις έχουν έρθει να μου πούνε έκπληκτοι ότι τα προβλήματα καλυτέρευσαν ή λύθηκαν χωρίς αυτοί να “κάνουνε τίποτα” για να τα αλλάξουν. Αυτό συμβαίνει επειδή η καταστάσεις αλλάζουν όταν εμείς αλλάζουν και η συμβουλευτική είναι ένα βασικό κομμάτι αυτής της διαδικασίας αλλαγής της ζωής μας προς το καλύτερο.

Θα χαρώ να σας βοηθήσω να επιφέρετε αυτές τις θετικές αλλαγές στον εαυτό σας και να αποκτήσετε μια περισσότερο ευτυχισμένη, εύκολη, δημιουργική και χαρούμενη ζωή.

Η συμβουλευτική μπορεί άνετα να γίνει και μέσω τηλεφώνου ή μέσω υπολογιστή/Skype για όσους δεν είναι στην Αθήνα και θέλουν στήριξη και βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα για το τι λένε οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει μαζί μου στις εντυπώσεις