Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν ακόμα πιο αποτελεσματικές λύσεις…
Εδώ στο “Ναι! Είμαστε Αστέρια!” εργαζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας σας χρήματα, χρόνο, πόνο και ταλαιπωρία. ΚΑΙ κατά την διάρκεια τις θεραπείας αλλά φυσικά και στο μετά…
Οι τιμές μας παραμένουν όσο πιο προσιτές και σας εξασφαλίζουν τις λύσεις τις οποίες χρειάζεστε…

Συμβουλευτική: 1 ώρα = 50 ευρώ Μισή ώρα = 30 ευρώ
Θεραπεία εξ επαφής – Καθαρισμός, Θεραπεία και Εξισορρόπηση : Μιάμιση ώρα = 70 ευρώ
Αναγέννηση – Rebirthing : Δύο ώρες συνολικά ( μιάμιση ώρα συν μισή ώρα μετά από δέκα μέρες ) = 100 ευρώ
Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου : Η χρέωση για αυτήν την συνεδρία εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου και από το κόστος και χρόνο μεταφοράς προς τον χώρο σας. Η χρέωση είναι με την ώρα και ένας χώρος των 50-100 τετραγωνικών μέτρων με σχετικά εύκολη πρόσβαση συνήθως χρεώνεται μεταξύ 75-100 ευρώ.

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 24%.

Προσοχή! Δυστυχώς, τα ραντεβού που ακυρώνονται με λιγότερο από 24 ώρες προθεσμία ( εκτός για σοβαρούς λόγους ) πρέπει να χρεώνονται κανονικά.

Επίσης…

Οι Θεραπευτικές Συνεδρίες πραγματοποιούνται με έναν ρυθμό που βολεύει εσάς! ΔΕΝ υπάρχει καμία δέσμευση  πέρα από αυτήν που θα διαλέξετε εσείς. Η κάθε συνεδρία πληρώνεται ξεχωριστά και προχωράμε μόνο με βάση την ανάγκη και την επιθυμία σας.

Εδώ είναι μόνο μερικά από τα πιο πιθανά σενάρια:

 

  • Θέλετε να προχωρήσετε με τον πιο γρήγορο ρυθμό. Μπορούμε να βρισκόμαστε κάθε εβδομάδα ή κάθε 10 μέρες αναλόγως την συνεδρία την οποία θα κάνουμε… Το Rebirthing πχ, απαιτεί ούτως ή άλλος, τουλάχιστον 10 μέρες μεταξύ συνεδρίες.
  • Η επιθυμία σας είναι να προχωρήσουμε με έναν λίγο πιο αργό ρυθμό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ένας πιο αργός ρυθμός δεν είναι σε καμιά περίπτωση κατώτερος από έναν πιο γρήγορο… Καμία φορά ισχύει και το αντίθετο… ( Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε ΚΑΙ την καθοδήγηση μου στο τι είναι το καλύτερο για εσάς αν την χρειάζεστε… ). Μπορούμε να βρισκόμαστε κάθε 2 – 3 εβδομάδες ή και πιο αραιά χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χάνετε τα αποτελέσματα που χτίζετε.
  • Μένετε εκτός Αθήνας, είστε Αθήνα για λίγες μέρες και θέλετε σε αυτό το διάστημα να κάνουμε θεραπεία. Κανένα πρόβλημα! Απλά επικοινωνήστε μαζί μου όσο πιο έγκαιρα για να εξασφαλίσετε τα ραντεβού που θέλετε. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουμε 2 -3 συνεδρίες, 1 -2 συμβουλευτικής, ίσως 1 “Καθαρισμό, Θεραπεία και Εξισορρόπηση” και 1 Rebirthing. Πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας…
  • Μένετε εκτός Αθήνας ή δυσκολεύεστε πολύ οικονομικά; Το Rebirthing και οι επισκέψεις μπορούν και να γίνουν ακόμα και μία φορά το μήνα ή το δίμηνο ή και πιο αραιά εφόσον αυτό χρειάζεται. Δεν θα χάσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, απλά ο ρυθμός της πρόοδος σας θα είναι λίγο πιο αργός. Μπορείτε όμως να ολοκληρώσετε με την ησυχία σας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή φόβο ότι δεν θα πάρετε αυτά που χρειάζεστε.
  • Δεν θέλετε να ολοκληρώσετε και τις 3 συνεδρίες Rebirthing! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα κρατήσετε το όφελος που έχετε πάρει από τις συνεδρίες που έχετε κάνει! Τα αποτελέσματα χτίζονται σε κάθε συνεδρία ξεχωριστά και δεν θα τα δείτε μόνο αφού ολοκληρώσετε! Και επειδή πληρώνετε για τις συνεδρίες που κάνετε μία μία και δεν υπάρχει κάποια άλλη δέσμευση πέραν αυτών που έχετε ήδη κάνει!
Προσφορά γνωριμίας από τις Εναλλακτικές Θεραπείες Ναι! Είμαστε Αστέρια!


Μια ΔΩΡΕΑΝ μίνι τηλεφωνική συνεδρία 15 λεπτών για να κάνετε όποιες αρχικές ερωτήσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μου για να λύσετε όποιες απορίες έχετε και να κάνουμε μια αρχή! Θα βρούμε έναν ρυθμό που σας βολεύει ακριβώς!