Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν αποτελεσματικές λύσεις… Οι τιμές μας εδώ στο “Ναι! Είμαστε Αστέρια!” παραμένουν όσο πιο προσιτές γίνεται για να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε αυτά που χρειάζεστε… Σε αντίθεση με πολλά άλλα συστήματα, εναλλακτικά και μη, εργαζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας σας χρήματα, χρόνο, πόνο και ταλαιπωρία και κατά την διάρκεια τις θεραπείας αλλά φυσικά και στο μετά…

Συμβουλευτική: 1 ώρα = 50 ευρώ Μισή ώρα = 30 ευρώ
Θεραπεία εξ επαφής – Καθαρισμός, Θεραπεία και Εξισορρόπηση : Μιάμιση ώρα = 70 ευρώ
Αναγέννηση – Rebirthing : Δύο ώρες συνολικά ( μιάμιση ώρα συν μισή ώρα μετά από δέκα μέρες ) = 100 ευρώ
Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου : Η χρέωση για αυτήν την συνεδρία εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου και από το κόστος και χρόνο μεταφοράς προς τον χώρο σας. Η χρέωση είναι με την ώρα και ένας χώρος των 50-100 τετραγωνικών μέτρων με σχετικά εύκολη πρόσβαση συνήθως χρεώνεται μεταξύ 75-100 ευρώ.

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 24%.

Προσοχή! Τα ραντεβού που ακυρώνονται με λιγότερο από 24 ώρες προθεσμία ( εκτός για σοβαρούς λόγους ) χρεώνονται κανονικά.

Επίσης…

Οι Θεραπευτικές Συνεδρίες πραγματοποιούνται με έναν ρυθμό που βολεύει εσάς! Δεν υπάρχει καμία δέσμευση και η κάθε συνεδρία πληρώνεται ξεχωριστά.

  • Θέλετε να προχωρήσετε με έναν πιο γρήγορο ρυθμό; Μπορείτε να έρχεστε κάθε εβδομάδα ή κάθε 10 μέρες… Το Rebirthing απαιτεί τουλάχιστον 10 μέρες μεταξύ συνεδρίες αλλά μπορεί να γίνει και πιο αραιά, πολύ συχνά οι άνθρωποι κάνουν ένα τον μήνα…
  • Θέλετε να προχωρήσουμε με έναν λίγο ή πολύ πιο αργό ρυθμό; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ένας πιο αργός ρυθμός δεν είναι σε καμιά περίπτωση κατώτερος από έναν πιο γρήγορο… Κάποιες φορές ισχύει και το αντίθετο… ( Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την καθοδήγηση μου για το τι θα ήταν το καλύτερο για εσάς αν την επιθυμείτε… )… Μπορείτε να έρχεστε κάθε 2 – 3 εβδομάδες ή ακόμα και μια φορά τον μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χάνετε τα αποτελέσματα που χτίζετε… Οι επισκέψεις μπορούν και να γίνουν ακόμα πιο αραιά ή και μία φορά το δίμηνο εφόσον αυτό χρειάζεται ( π.χ. αν μένετε εξωτερικό ή αν τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι πιο συχνό… ) και δεν θα χάσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, απλά ο ρυθμός της πρόοδος σας θα είναι πιο αργός… Μπορείτε όμως να ολοκληρώσετε με την ησυχία σας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και πάλι, θα πάρετε αυτά που χρειάζεστε…
  • Μένετε εκτός Αθήνας. Είστε Αθήνα για λίγες μέρες και θέλετε σε αυτό το διάστημα να κάνουμε θεραπεία… Επικοινωνήστε μαζί μου όσο πιο έγκαιρα για να εξασφαλίσουμε τον χρόνο σας… Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε τις όποιες συνεδρίες την ίδια μέρα. Συνήθως κάνουμε 1 συνεδρία Συμβουλευτικής και το πρώτο Rebirthing σας, ίσως 1 συνεδρία Θεραπείας, Καθαρισμού και Εξισορρόπησης.
  • Δεν θέλετε να ολοκληρώσετε και τις 3 συνεδρίες Rebirthing; Κρίμα θα είναι αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… Θα κρατήσετε το όφελος που έχετε πάρει από τις συνεδρίες που έχετε κάνει. Τα αποτελέσματα χτίζονται σε κάθε συνεδρία ξεχωριστά και δεν θα τα δείτε μόνο αφού ολοκληρώσετε. Και επειδή πληρώνετε για τις συνεδρίες που κάνετε μία μία και ξεχωριστά, δεν υπάρχει καμία άλλη δέσμευση. 
Προσφορά γνωριμίας από τις Εναλλακτικές Θεραπείες Ναι! Είμαστε Αστέρια!


Μια ΔΩΡΕΑΝ μίνι τηλεφωνική συνεδρία 15 λεπτών για να κάνετε όποιες αρχικές ερωτήσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μου για να λύσετε όποιες απορίες έχετε και να κάνουμε μια αρχή!