Λίγα λόγια για την Εναλλακτική Θεραπεύτρια Ξένια Αηδονοπούλου!

Η Ξένια Αηδονοπούλου εξερευνεί τον εσωτερικό της κόσμο ( τον εσωτερισμό ) και τους κόσμους της δημιουργίας, των συναισθημάτων, της έκφρασης, της αυτογνωσίας, της θεραπείας και της αυτοθεραπείας για πολλά πολλά χρόνια, αρχίζοντας το 1990 μέσα από την δικιά της προσωπική αναζήτηση για την απλή, ευτυχισμένη και γεμάτη χαρά ζωή που είχε ονειρευτεί και για την οποία είχε διαβάσει, νιώσει μέσα της και λαχταρούσε.

Εναλλατκική Θεραπεύτρια Ξένια Αηδονοπούλου

Η Ξένια έχει Έλληνο-Αυστραλέζικη καταγωγή, γεννημένη στην Αθήνα, μετακόμισε στην Αυστραλία όταν ήταν δέκα χρονών και χώρισαν οι γονείς της. Τελείωσε τα σχολικά της χρόνια και πολλά άλλα δύσκολα μαθήματα ζωής στην απομονωμένη και συχνά σκληρή κοινωνία της Αυστραλίας. Επέστρεψε στην Ελλάδα μόνιμα το 1997 και αυτή την στιγμή κατοικεί και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι η μόνη Θεραπεύτρια στην Ευρώπη που προσφέρει τις προχωρημένες θεραπευτικές τεχνικές που μπορεί και προσφέρει.

Η Ξένια βρήκε την δασκάλα της, την Πετρίν Σόουμς ( Petrene Soames ), στις αρχές του 1999 και δουλεύει κοντά και μαζί της μέχρι και σήμερα. Πολύ σύντομα μετά την γνωριμία τους και αφού είχε βοηθηθεί εξολοκλήρου η ίδια, η Ξένια αποφάσισε να σπουδάσει με την Πετρίν, θέλοντας να μπορεί να δώσει σε άλλους που το είχαν ανάγκη, αυτό που την είχε βοηθήσει τόσο…

  • Η Ξένια είναι η μόνη Θεραπεύτρια σε όλη την Ευρώπη που προσφέρει τις μοναδικές τεχνικές που προσφέρει και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν καλύτερη υγεία και ευτυχία από το 2000 όπου εργάζεται επαγγελματικά ως Εναλλακτική Θεραπεύτρια.
  • Η Ξένια μιλάει και Ελληνικά και Αγγλικά άνετα και οι συνεδρίες μαζί της μπορούν να γίνουν εύκολα και στις δύο γλώσσες.
  • Η Ξένια έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού με την δουλειά της. Έχει γράψει άρθρα, έχει δώσει ομιλίες και έχει παρουσιάσει την δουλειά της και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, έχοντας για ένα διάστημα και το δικό της πρόγραμμα στο «Τηλεφώς» – το τηλεοπτικό κανάλι της Αθήνας για θέματα χορτοφαγίας, υγείας και οικολογίας. Πάντα είναι ανοιχτή σε ενδιαφέρουσες προτάσεις τέτοιου είδους.
  • Χορτοφάγος από το 2000 και για 4 χρόνια πριν από αυτό σε πιο μικρή ηλικία και χορτοφαγική ωμοφάγος από το καλοκαίρι του 2007, η Ξένια είναι πολυδιαβασμένη αλλά καθόλου δογματική επάνω στα θέματα διατροφή, υγεία και καλή σωματική φόρμα.
  • Η Ξένια έχει περιγραφεί ως όμορφη, σε καλή φόρμα, υγιής, αισιόδοξη, ζεστή, ηλιόλουστη, γλυκιά, χαριτωμένη, αστεία, έξυπνη, αφοσιωμένη, τρυφερή, διαμάντι, φωτεινή και πολλά άλλα ωραία πράγματα εκτός αυτών.

“Η θεραπεία μπορεί και είναι πολύ απλή υπόθεση και είναι μια συνειδητή επιλογή εκ μέρους μου να κρατήσω τα πράγματα απλά. Πιστεύω ότι η ζωή μπορεί και γίνεται αρκετά πολύπλοκη χωρίς να βρίσκουμε από πάνω πολύπλοκες, μπερδεμένες και χρονοβόρες θεραπευτικές τεχνικές που συχνά δεν λειτουργούν όσο θα θέλαμε! Έχω ψάξει μια ολόκληρη ζωή για να βρω αυτά που τώρα προσφέρω σε εσάς, η γνώση που έχω μαζέψει μου έσωσε την ζωή κυριολεκτικά και μπορεί να κάνει το ίδιο και για εσάς και να σας βοηθήσει να φτάσετε στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου αν ψάχνετε για το κάτι παραπάνω και αν νιώθετε ότι χρειάζεστε στήριξη και βοήθεια στο μονοπάτι σας. Είναι δουλειά μου και χαρά μου και εστιάζω και δουλεύω πάντα με το υψηλότερο: την υγεία, ευτυχία και χαρά. Τίποτε λιγότερο.”

Μερικά πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για την Ξένια:

  • Πολυδιαβασμένη και πάντα λάτρης της σοφίας, αλλά και της δημιουργικότητας, οι επίσημες σπουδές της πριν αρχίσει με τις σπουδές επάνω στις Εναλλακτικές Θεραπείες συμπεριλαμβάνουν ένα Bachelor of Arts, Φωτογραφία και Σπουδές Χρυσοχοΐας – “Τεχνίτρια και Σχεδιάστρια Κοσμημάτων” – αντικείμενο επάνω στο οποίο και διακρίθηκε.
  • Παρόλο που δεν τις δόθηκε η ευκαιρία σε μικρή ηλικία να ασχοληθεί με οποιαδήποτε άθλημα ή σοβαρή σωματική απασχόληση και που ένιωθε πάντα αδέξια, η Ξένια αγαπάει τον χορό και γύρο στα 35 τις άρχισε να χορεύει Αργεντίνικο Τάνγκο. Γύρο στα 39 της άρχισε και συνεχίζει να σπουδάζει μπαλέτο, σύγχρονο και μοντέρνο χορό με σκοπό να γίνει η καλύτερη χορεύτρια που μπορεί να γίνει.
  • Έχει αυτήν την στιγμή 2 σκύλους και 7 γάτες, και όλα αυτά τα ζωάκια εκτός από ένα τα έχει σώσει από τους αφιλόξενους δρόμους της Αθήνας… Μην αγοράζετε, υιοθετείστε…

Για να διαβάσετε τι λένε και πως νιώθουν οι άνθρωποι που έχουν κάνει θεραπευτικές συνεδρίες με την Ξένια διαβάσετε τα όμορφα λόγια τους.