Κάντε τις γιορτές αυτές τέλειες για εσάς!

  1. Επιλέξτε φέτος στις γιορτές να μην δώσετε υπερβολικά πολλά, “είστε” υπερβολικά πολλά και κάνετε υπερβολικά πολλά. Αντί αυτού να είστε πιο χαλαροί και παρόντες μέσα σε κάθε στιγμή.
  2. Δώστε στον εαυτό σας το δώρο που πραγματικά θέλετε αυτές τις γιορτές; Και τουλάχιστον – τουλάχιστον – φροντίστε να θέλετε κάτι.
  3. Κρατήστε τα πράγματα απλά, δώστε αγάπη: Δεν κοστίζει χρήματα και μπορεί να εκφραστεί εύκολα. Όταν σκέφτεστε τι να δώσετε, “σκεφτείτε” από την καρδιά σας.
  4. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να διακόψετε με την παράδοση εάν αυτό θέλετε να κάνετε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφεθεί και να επιφέρει αλλαγές.
  5. Ενημερώσετε, αναθεωρήσετε και δεχτείτε τι σημαίνει για εσάς η περίοδος των γιορτών πλέον και στην συνέχεια επιτρέψτε και στους άλλους να κάνουν το ίδιο.
  6. Κάντε κάτι “χαζοχαρούμενο”, παιδικό και διασκεδαστικό… Έτσι απλά.
  7. Περάστε κάποιο χρόνο χαλαρώνοντας και κάνοντας μαγικές σκέψεις.
  8. Απολαύστε και εξερευνήστε άλλους ανθρώπους, αλλά δεχτείτε ότι δεν “πρέπει να τα πάνε καλά μεταξύ τους” όλοι και ότι δεν πρέπει να είστε υπεύθυνοι για κάτι τέτοιο.
  9. Ντυθείτε καλά, τυλιχθείτε ζεστά και απολαύστε την εποχή. Βγείτε έξω, όπως και να είναι ο καιρός, όπου είστε.
  10. Δυναμώστε και στηρίξτε τον εαυτό σας, αντικαταστήστε οποιαδήποτε συναισθήματα φόβου, λύπης και στρες με θετικές σκέψεις και δηλώσεις.

Αν χρειάζεστε βοήθεια με οποιαδήποτε από αυτά είμαι εδώ…
Από μένα και την Πετρίν, σας ευχόμαστε πραγματικά, μέσω καρδιάς, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!